domi-ibac je zazracna ruzova pilulka :-D ....ale skus sa v lekarni spytat na MIGRASTICK-je to taka mala zelena flasticka,ktora ma gulicku....ma mentolovu vonu...potieram si tym spanky,ked dostanem hlavybol...niekedy to dost pomoze,co som prekvapena...lebo ja sa bez tabletky nepohnem
domi-naozaj,sama za seba mozem povedat,ze mne to sposobuje ulavu :-) ....ma to take chladive ucinky,a prijemne mentolovo to vonia....spytaj sa na to,za skusku nic nedas....ja som uz vyskusala vselico,naozaj...ale toto mi v kombinacii s liekmi naozaj pomaha,az som sama prekvapena...a niekedy liek ani nepotrebujem :-) ...a nemaaas za co,za radu a lieky sa nedakuje :-)
lentilocka - tak ja do toho urcite pojdem , si to mozno hned dnes zakupim ked to budu mat :-) a ked hovoris, ze je to v podstate len taky olejcek, nema mi ani ako ublizit... tak ja som potom nedakovala za nic ;-) x-)
lentilocka - odkazem :-D :-D :-D sa bude tesit ze neni v tom sam ako sa hovori x-) x-) ...no teda takze ked niekedy budeme spolu takze prva pomoc je vybavena :-D :-D
ked som bola mensia, tak nam pani ucitelka na zakladnej mazala celo cinskou mastou, aby nas nebolela hlava. uz si nepamatam, ci to zabralo, ale moj oco ich do dnes pouziva
domcurik-hej hej,je to v podstate len taky olejcek,nemusis sa nicoho bat :-) ....aaa..som aj velice vytesena,ze nie som sama ibacovy typ :-D :-D :-D
oocko-tigria mast??? :-D :-D :-D ...on si namazal sulina i prdel tigri masti a ja vubec nevim proc :-D :-D :-D
ahaaaa.....tak to bolo vtedy,ked si ten chlapec,tych debilnych rodiciv natrel zadok aj pipika cinskou mastou,lebo si myslel ze je teply...no a ze to sa pri sexe tak robi :-D :-D :-D ...ale to by sye si museli pozriet....ja som stala magi kocky :-D :-D :-D
domi-aj ja rada citam,velmi rada :-) ....ale toto je ine citanie :-p ....ja sa uz tesim,lebo na mna caka este jedna neprecitana knizka od slov.autora Dominika Dana