Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
maji - eeee, my sme to mysleli ako pocet ludi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
maji-jasneeee,ze poctom ludiii...ja tiz nechcem rast velkostne :-D ...kurnaaaa...ale tymto sa zaclenenim do klubu zravosti sa tomu asi nevyhnem ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
domi-ibac je zazracna ruzova pilulka :-D ....ale skus sa v lekarni spytat na MIGRASTICK-je to taka mala zelena flasticka,ktora ma gulicku....ma mentolovu vonu...potieram si tym spanky,ked dostanem hlavybol...niekedy to dost pomoze,co som prekvapena...lebo ja sa bez tabletky nepohnem
Odpovedať
Profilova fotka
lenti - to fakt pomaha? no skusim sa na nu opytat v lekarni, idem si hned zapisat ten nazov :-) moc dakujeeeeeeeeeem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a k tomu ibacu este chcem, to je number 1 mojho ocina, ten sa bez neho nezaobide :-D :-D to su jeho lentilky :-D ale zadna narazka , jafneeeee??? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi-naozaj,sama za seba mozem povedat,ze mne to sposobuje ulavu :-) ....ma to take chladive ucinky,a prijemne mentolovo to vonia....spytaj sa na to,za skusku nic nedas....ja som uz vyskusala vselico,naozaj...ale toto mi v kombinacii s liekmi naozaj pomaha,az som sama prekvapena...a niekedy liek ani nepotrebujem :-) ...a nemaaas za co,za radu a lieky sa nedakuje :-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi-ze ho pozdravujeeeeem :-D :-D :-D ....u mna je to povinna vybava kabelky :-D :-D :-D ...vzdy,ked niekam ideme,prva otazka draheho...ibac a quarelin mas???? :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lentilocka - tak ja do toho urcite pojdem , si to mozno hned dnes zakupim ked to budu mat :-) a ked hovoris, ze je to v podstate len taky olejcek, nema mi ani ako ublizit... tak ja som potom nedakovala za nic ;-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
lentilocka - odkazem :-D :-D :-D sa bude tesit ze neni v tom sam ako sa hovori x-) x-) ...no teda takze ked niekedy budeme spolu takze prva pomoc je vybavena :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ked som bola mensia, tak nam pani ucitelka na zakladnej mazala celo cinskou mastou, aby nas nebolela hlava. uz si nepamatam, ci to zabralo, ale moj oco ich do dnes pouziva
Odpovedať
Profilova fotka
no ja sa urcite na tu masticku ci olejcek ci to je spytam, sak preco si nepomoct ked sa da :-)
Odpovedať
Profilova fotka
domcurik-hej hej,je to v podstate len taky olejcek,nemusis sa nicoho bat :-) ....aaa..som aj velice vytesena,ze nie som sama ibacovy typ :-D :-D :-D oocko-tigria mast??? :-D :-D :-D ...on si namazal sulina i prdel tigri masti a ja vubec nevim proc :-D :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
domi-moja rec :-)
Odpovedať
Profilova fotka
leni? :-o haaa? jaky sulino? :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
leni - ok, tak ja to skusim ;-) .... no sa kludne tes, lebo moj tata je taky isty a aj krsny takze hned ste uz pomaly klub :-D
Odpovedať
Profilova fotka
oocko-nepozerala si Ucastnici zajezdu??? :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to si nepamatam :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to bude asi tym, ze som to nevidela cele
Odpovedať
Profilova fotka
ja som ten film tusim videla ale toto si akosik nepamatam :-N
Odpovedať
Profilova fotka
nepamatas si film,alebo tuto cast?? :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahaaaa.....tak to bolo vtedy,ked si ten chlapec,tych debilnych rodiciv natrel zadok aj pipika cinskou mastou,lebo si myslel ze je teply...no a ze to sa pri sexe tak robi :-D :-D :-D ...ale to by sye si museli pozriet....ja som stala magi kocky :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lenti uz vieeeeeeeeeeeeeem, jak som na to mohla zabudnut???? :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domi-noooooooooooooooooooooooo :-D :-D :-D ....normalne mam chut si to ist pozriet :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no sak idi, sak nemas teraz ine na praci, aspon nam to budes komentovat :-p
Odpovedať
Profilova fotka
lenti - si isla fakt pozerat ten film,ked si sa zase tak rychlo vyparila??? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi-nieeeee,len som sa di niecoho zacitala :-) ...manzelik mi priniesol knizku Excel,tak si citam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
sa akoze zdokonalujes v tabulkach??? :-D potom posun nejake info aj sem
Odpovedať
Profilova fotka
domi-nooooooo :-D :-D :-D ....tak snad sa nieco nove dozviem :-D :-D :-D ...i ked,velmi ma to citanie nebavi :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja zase citam knizku od paula coelha - vitaz je sam, sa mi celkom dari, ja moc lubim citatm knihy :-) sak uz mam aj dalsiu objednanu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domi-aj ja rada citam,velmi rada :-) ....ale toto je ine citanie :-p ....ja sa uz tesim,lebo na mna caka este jedna neprecitana knizka od slov.autora Dominika Dana
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?