Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

28. aug 2012112460
  • 😃 😃 😃 😃 😃
    aaaale ved v robotke sa da travit cas na nete jedine,ked sa nudis... 😃 😃 😃 niekedy nestiham nic 😃 😃
    teraz mam taky klud, vonku aj tak leje, tak som tu... 😃 😃
    niekedy sem len nakuknem,ale prihlasovat sa mi nechce... 😃 😃

• juuuujda ty si ale lenivec, a kto by to na teba povedal 🤔 ja sa ani nudit nemusim a som tu nonstop,snorim ze co kto kde s kym a tak 😬 😵

• http://www.topky.sk/cl/11/485120/Zmeskala-let-447-zabila-sa-v-aute

tu je jasny dokaz toho, ze ked ti je sudene, ze mas zomriet, tak proste zomries.... ci sadnes do lietadla, ci mas havarku..... je to strasneee, ale aj tak.....

• Sponzor fóra
  • 😃 😃 aaaale ved hovorim, ze sem aj nakukam,len sa neprihlasim a neozvem 😃

• peti - akurat majka o tom poobede rozpravala

• sak preto som to aj napisala 😛

• 🙂 🙂
    ste tu este???? kecala som s kolegynkou.... 🙂 🙂

• ja som tu, ale uz pomaly odchadzam

• bre ranecko babule , konecne mame piatok a nasa lucinka ma pred sebou posledny den slobody 😃

• hallooooooooooo zase nikde nikto???? 😞

• Ahoj domi, asi všetky pracujú 😃
    Poctivo 😛

• ahoj domi 😃 no neviem, ale sak je piatok dnes sa nemusi tak makat a ty ako? doma sa situacia trosku zlepsila?? 😉

• Ale jak pozeram cez tyzden, tu sa tusim moc nemaka 😎
    Doma som ešte nebola a ani tak skoro nebudem, takže neviem . . . Každopádne už mám nacvičený prejav pre mamu, dúfam, že ho nezabudnem, sú tam fajn argumenty 😉

• nooo ale my stihame aj dve veci naraz, my sme velke sikovnice 😵 😛

aha, tak to je super, dufam, ze ti to pomoze 😉

• Ved hej, sikovnice 😉
    Dakujem, uvidim ako dopadnem . . . A ty ako? Manžel poslúcha? (blbá otázka, šak musí, nie?) 😃

• Sponzor fóra
  • neni zac, ale vsetko sa poriesi uvidis 🙂

no ja fajn, uz sa neviem dockat kedy vypadnem z robotky a pak ma caka uz len veget 😎 no presne ako si povedala, poslucha co mu ine ostava 😃

• Ja koncim dnes o tretej, a tesim sa na to od pondelka 🙂 V piatok vzdy vecer peciem kolace, aj na to sa uz tesim 😃

• juuuuuuj to mas fajn, ja robim stale do 5-tej 😒 .... iha sa normalne pripravujes na rolu zienky domacej 😃 😛 , ale sak aj ja rada peciem a co sa chystas upiect dnes???

• Ja som uz nejak aj pripravena, zijeme spolu uz tri roky 😎 Minule som robila muffiny a domácu tribitku, dnes som našla recept na taký tvarohový a banánový koláč, vyskúšam, čo to spraví 😃

• Ale aj tak je najsamsuper krtkova torta z krabice 😉

• jaaaaaaaaj tak potom uz hej 😉 mnaaam muffiny, dala by som si a ta tribitka tiez neznie zle 🤔

budem drzat palec nech sa podari aj tento dnesny pokus 🙂

• Zatial sa nestalo, ze by som musela vyhadzovat 😉 Ake mas plany na vikend?

• tak ty si ozajstna kucharka 😃 ... hmmm no a co ja ti viem? asi pojdeme na nakup, pak pojdem krsniatka kuk a mozno vecer zabehne na senecke leto a nedela to bude cisto veget

a ty co planujes? v blatnom si uz davno nebola co?

• Uz bude senecke leto? Ani neviem 😕 Hej, v Blatnom som nebola dlho, naposledy sme boli Julianu kuknut tusim pred dvomi rokmi . . . Ja Blatnym vacsinou len prechadzam cestou k nasim 😉
    My planujeme konecne sa ist previezt do Gabcikova na hradzu, dnes si ideme povinne kupit prilby na bicykel, fuj 😛

• no tento vikend, aj ja som sa divila, ze to ako rychlo vsetko prebehlo 🤔

teda, a ty teraz vlastne kde byvas? jeeej vy si date cykloturu, no sak ale prilbu je treba, tak nepapulovat 😛

• Ja to mam take zaujimave - byvam v Bellovej Vsi, okres DS . . . Ked si budem meniť doklady, určite ma minimálne porazí 😛
    A ná tú prilbu sa normálne aj teším, konečne budeme chodiť po asfalte, a nie po trmácajúcich lesných a poľných cestičkách 😐

• ejha, to teda bude este riadna sranda 😐 to prechadzas z okresu do okresu ze?

vy ste taky cykloturisti? no my sme neni nejako extra sportovo naladeni, my sme najradsej pasivni sportovci, cize doma pred telkou s cipsami v ruke 😃

• Ja sa pridávam k čispovým nadčencom - väčšinou sa mi na bicykel nechce, som donútená 😃
    A ten prechod okres - okres bude bohovsky - as SPZ musim zmenit, brrrrr 😐

• aha takto to je, no sak ale sport je celkom v poho, ja by som sa nebranila, nejakym tym vyletikom na bicykloch ale tak, ale sak odo mna to len nezavisi...

no my hovor, my mame tiez skusenosti s prechodom auta z okresu do okresu a tie prachy ty kokos des 😠

• Jezis za to sa aj plati??? 😠

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Dokumentárna svadobná fotografia
    ...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov