:-D :-D :-D :-D :-D
aaaale ved v robotke sa da travit cas na nete jedine,ked sa nudis... :-D :-D :-D niekedy nestiham nic :-D :-D
teraz mam taky klud, vonku aj tak leje, tak som tu... :-D :-D
niekedy sem len nakuknem,ale prihlasovat sa mi nechce... :-D :-D
http://www.topky.sk/cl/11/485120/Zmes...
tu je jasny dokaz toho, ze ked ti je sudene, ze mas zomriet, tak proste zomries.... ci sadnes do lietadla, ci mas havarku..... je to strasneee, ale aj tak.....
Ale jak pozeram cez tyzden, tu sa tusim moc nemaka 8-)
Doma som ešte nebola a ani tak skoro nebudem, takže neviem . . . Každopádne už mám nacvičený prejav pre mamu, dúfam, že ho nezabudnem, sú tam fajn argumenty ;-)
neni zac, ale vsetko sa poriesi uvidis :-)
no ja fajn, uz sa neviem dockat kedy vypadnem z robotky a pak ma caka uz len veget 8-) no presne ako si povedala, poslucha co mu ine ostava :-D
juuuuuuj to mas fajn, ja robim stale do 5-tej :-S .... iha sa normalne pripravujes na rolu zienky domacej :-D :-p , ale sak aj ja rada peciem a co sa chystas upiect dnes???
Ja som uz nejak aj pripravena, zijeme spolu uz tri roky 8-) Minule som robila muffiny a domácu tribitku, dnes som našla recept na taký tvarohový a banánový koláč, vyskúšam, čo to spraví :-D
jaaaaaaaaj tak potom uz hej ;-) mnaaam muffiny, dala by som si a ta tribitka tiez neznie zle =-)
budem drzat palec nech sa podari aj tento dnesny pokus :-)
tak ty si ozajstna kucharka :-D ... hmmm no a co ja ti viem? asi pojdeme na nakup, pak pojdem krsniatka kuk a mozno vecer zabehne na senecke leto a nedela to bude cisto veget
a ty co planujes? v blatnom si uz davno nebola co?
Uz bude senecke leto? Ani neviem :-. Hej, v Blatnom som nebola dlho, naposledy sme boli Julianu kuknut tusim pred dvomi rokmi . . . Ja Blatnym vacsinou len prechadzam cestou k nasim ;-)
My planujeme konecne sa ist previezt do Gabcikova na hradzu, dnes si ideme povinne kupit prilby na bicykel, fuj :-p
no tento vikend, aj ja som sa divila, ze to ako rychlo vsetko prebehlo =-)
teda, a ty teraz vlastne kde byvas? jeeej vy si date cykloturu, no sak ale prilbu je treba, tak nepapulovat :-p
Ja to mam take zaujimave - byvam v Bellovej Vsi, okres DS . . . Ked si budem meniť doklady, určite ma minimálne porazí :-p
A ná tú prilbu sa normálne aj teším, konečne budeme chodiť po asfalte, a nie po trmácajúcich lesných a poľných cestičkách :-|
ejha, to teda bude este riadna sranda :-| to prechadzas z okresu do okresu ze?
vy ste taky cykloturisti? no my sme neni nejako extra sportovo naladeni, my sme najradsej pasivni sportovci, cize doma pred telkou s cipsami v ruke :-D
Ja sa pridávam k čispovým nadčencom - väčšinou sa mi na bicykel nechce, som donútená :-D
A ten prechod okres - okres bude bohovsky - as SPZ musim zmenit, brrrrr :-|
aha takto to je, no sak ale sport je celkom v poho, ja by som sa nebranila, nejakym tym vyletikom na bicykloch ale tak, ale sak odo mna to len nezavisi...
no my hovor, my mame tiez skusenosti s prechodom auta z okresu do okresu a tie prachy ty kokos des ]-(