Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
:-D :-D :-D :-D :-D aaaale ved v robotke sa da travit cas na nete jedine,ked sa nudis... :-D :-D :-D niekedy nestiham nic :-D :-D teraz mam taky klud, vonku aj tak leje, tak som tu... :-D :-D niekedy sem len nakuknem,ale prihlasovat sa mi nechce... :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
juuuujda ty si ale lenivec, a kto by to na teba povedal =-) ja sa ani nudit nemusim a som tu nonstop,snorim ze co kto kde s kym a tak :-N x-)
Odpovedať
http://www.topky.sk/cl/11/485120/Zmes... tu je jasny dokaz toho, ze ked ti je sudene, ze mas zomriet, tak proste zomries.... ci sadnes do lietadla, ci mas havarku..... je to strasneee, ale aj tak.....
Odpovedať
Profilova fotka
peti - akurat majka o tom poobede rozpravala
Odpovedať
:-D :-D aaaale ved hovorim, ze sem aj nakukam,len sa neprihlasim a neozvem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sak preto som to aj napisala :-p
Odpovedať
:-) :-) ste tu este???? kecala som s kolegynkou.... :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tu, ale uz pomaly odchadzam
Odpovedať
Profilova fotka
bre ranecko babule , konecne mame piatok a nasa lucinka ma pred sebou posledny den slobody :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hallooooooooooo zase nikde nikto???? :-(
Odpovedať
Ahoj domi, asi všetky pracujú :-D Poctivo :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj domi :-D no neviem, ale sak je piatok dnes sa nemusi tak makat a ty ako? doma sa situacia trosku zlepsila?? ;-)
Odpovedať
Ale jak pozeram cez tyzden, tu sa tusim moc nemaka 8-) Doma som ešte nebola a ani tak skoro nebudem, takže neviem . . . Každopádne už mám nacvičený prejav pre mamu, dúfam, že ho nezabudnem, sú tam fajn argumenty ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nooo ale my stihame aj dve veci naraz, my sme velke sikovnice x-) :-p aha, tak to je super, dufam, ze ti to pomoze ;-)
Odpovedať
Ved hej, sikovnice ;-) Dakujem, uvidim ako dopadnem . . . A ty ako? Manžel poslúcha? (blbá otázka, šak musí, nie?) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
neni zac, ale vsetko sa poriesi uvidis :-) no ja fajn, uz sa neviem dockat kedy vypadnem z robotky a pak ma caka uz len veget 8-) no presne ako si povedala, poslucha co mu ine ostava :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja koncim dnes o tretej, a tesim sa na to od pondelka :-) V piatok vzdy vecer peciem kolace, aj na to sa uz tesim :-D
Odpovedať
Profilova fotka
juuuuuuj to mas fajn, ja robim stale do 5-tej :-S .... iha sa normalne pripravujes na rolu zienky domacej :-D :-p , ale sak aj ja rada peciem a co sa chystas upiect dnes???
Odpovedať
Ja som uz nejak aj pripravena, zijeme spolu uz tri roky 8-) Minule som robila muffiny a domácu tribitku, dnes som našla recept na taký tvarohový a banánový koláč, vyskúšam, čo to spraví :-D
Odpovedať
Ale aj tak je najsamsuper krtkova torta z krabice ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaaaaaaj tak potom uz hej ;-) mnaaam muffiny, dala by som si a ta tribitka tiez neznie zle =-) budem drzat palec nech sa podari aj tento dnesny pokus :-)
Odpovedať
Zatial sa nestalo, ze by som musela vyhadzovat ;-) Ake mas plany na vikend?
Odpovedať
Profilova fotka
tak ty si ozajstna kucharka :-D ... hmmm no a co ja ti viem? asi pojdeme na nakup, pak pojdem krsniatka kuk a mozno vecer zabehne na senecke leto a nedela to bude cisto veget a ty co planujes? v blatnom si uz davno nebola co?
Odpovedať
Uz bude senecke leto? Ani neviem :-. Hej, v Blatnom som nebola dlho, naposledy sme boli Julianu kuknut tusim pred dvomi rokmi . . . Ja Blatnym vacsinou len prechadzam cestou k nasim ;-) My planujeme konecne sa ist previezt do Gabcikova na hradzu, dnes si ideme povinne kupit prilby na bicykel, fuj :-p
Odpovedať
Profilova fotka
no tento vikend, aj ja som sa divila, ze to ako rychlo vsetko prebehlo =-) teda, a ty teraz vlastne kde byvas? jeeej vy si date cykloturu, no sak ale prilbu je treba, tak nepapulovat :-p
Odpovedať
Ja to mam take zaujimave - byvam v Bellovej Vsi, okres DS . . . Ked si budem meniť doklady, určite ma minimálne porazí :-p A ná tú prilbu sa normálne aj teším, konečne budeme chodiť po asfalte, a nie po trmácajúcich lesných a poľných cestičkách :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ejha, to teda bude este riadna sranda :-| to prechadzas z okresu do okresu ze? vy ste taky cykloturisti? no my sme neni nejako extra sportovo naladeni, my sme najradsej pasivni sportovci, cize doma pred telkou s cipsami v ruke :-D
Odpovedať
Ja sa pridávam k čispovým nadčencom - väčšinou sa mi na bicykel nechce, som donútená :-D A ten prechod okres - okres bude bohovsky - as SPZ musim zmenit, brrrrr :-|
Odpovedať
Profilova fotka
aha takto to je, no sak ale sport je celkom v poho, ja by som sa nebranila, nejakym tym vyletikom na bicykloch ale tak, ale sak odo mna to len nezavisi... no my hovor, my mame tiez skusenosti s prechodom auta z okresu do okresu a tie prachy ty kokos des ]-(
Odpovedať
Jezis za to sa aj plati??? ]-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?