Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

28. aug 2012112460
  • ahoj luci. gratulujem vam. 🙂

• ahooooj luci-gratulujeeeem a prajem vsetko dobre do spolocnych rockov 🙂 ....a co fotrcky,aj budu nejake??? 🙂

• ahojte, budu ale odo mna zatial ziadne kedze nas fotak zostal cely cas na izbe 😠
    a dakujeme 🙂

• Sponzor fóra
  • luci-aj u nas to tak bolo 😠 ....ale ja som ho pre zmenu zabudla doma 😠 ....uz sa tesiiiim 🙂

• ahoj luci, gratulujeeeeeeem a vsetko dobre vam zelam 😉

• domi, dakujem...teraz som sa na fb tagla na 2 fotkach takze to mozno uvidite

• luci...kraasna si bola 🙂

• luci - gratulujem moc moc moc a dobre som to pochopila na fb? tak potom gratulujem este viac 😃 perfektna novinka 😃

• luci, ak som to aj ja pochopila, tak gratulujem 2x 🙂

• dakujem

• viac foto v linku v ip

• Lucka, gratulujem a želám všetko dobré do manželstva. Gratulujem aj k tej druhej novine. 🙂

• Jeeej Lu, tak som na Teba myslela. Som rada, ze vsetko dobre dopadlo a fiiiha nejaka novinka. Zeby baby 😵 Veeelmi gratulujem ku svadbicke a idem zistovat novinku. Vitaj vydata panicka

A ahojte ostatne babulky

• juhuuu Lu, tak je to pravda. Velmi, velmi sa tesim a drzim pasticky, nech je vseetko, vsetulinko v poriadku

• luci-veľa,veľa lásky,šťastia do spoločného života želám 😵

• Sponzor fóra
  • lentilocka ahoooj 🙂

• tak ten link je na fb, mi to tu spadlo

• jaaaj,a dakujeme 😃

• luci...idem ho kuk 🙂

• lentiločka čavééés 😵

• ahooooj...ako sa mas? 🙂

• stále sa nervačím s internetom 😐 a bolí ma hlava 😞
    a ty??

• moja zlata 😞 ...daj si ibac,zazracnu ruzovu pilulku 🙂 ....ale hlavne,ze uz mas net 😃

jaaaa????....keby bolo lepsie,uz asi ani nevydrzim 😃

• lenti- 😃 😃 😃
    ešte chvíľu počkám a ak to neprejde,zázračnú pilulka si šupnem 😃
    internet mám zatiaľ dočasný cez mobil a to je čistá katastrofa!!!!
    je strašne pomalý a hocikedy sa vypne-vtedy mi tečú nervy 😠

• lentiiii-vydrrrrz....ked je len docasny 😃 ...ale ja by som uz asi vypenila 😠 😠 😠 ...a zazracnu pilulku si sup sup daj....aleboooo...ja by som vedela este aj o jednom sposobe,ktory vraj zabera...ale Juriiiiiiii,kde siiii 😃 😃 😃

• lentiiiiii,ja už nechceeeeeem 😃 😃 😃
    Juri pozerá telku hore a ja dolu a čakám kedy zaspí 😃 😃 😃

• lentiiiiiiiii..... 😃 😃 😃 😃 😃 .....takze spoluzitie je niekedy unavneeeee 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 ....tak si daj ruzovy zazrak 😃 😃 😃

• to bude asi lepší nápad 😃 😃 😃
    no len by ma počul,ten by mi dal 😬 😃
    lenti,kedy sa dotrepeš na Slovensko?? 🤔 😃

• neboooooj...ja mu to neprezradiiiim 😃 😃 😃
    lentilocka-tak toto ti vobec neviem povedat 😞 ,uz nemam ani jeden den dovolenky 😞 ....je mozne,ze pridem az na Vianoce,ak sa nam odtialto nepodari sa dotrepat uz nastalo na SVK skor 😞 😞 😞

• ahojte babulky, ako ste weekendovali? ja som si ani vikend poriadne neuzila, som stale dakde behala, ja by som potrebovala aby bol vikend aspon tyzden dlhy 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov