Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

28. aug 2012112460
  • My sme najprv tento rok neplanovali ist nikam - už sme boli v zime, a ideme pristavovať a do toho svadba . . . Ja som aj chcela niekam skočiť, ale drahý sa furt mračil a bol proti, ale včera ho svokrovci sfukli, že či chce zinfarktovať, že máme niekam vypadnúť, že nám domčúrik postrážia . . . Tak odvčera zháňame last minuty 😃

• aj ja stale ciham, ze co kde je , by som brala nejaky sikovny last minute 😉

• Ked som to začala včera mapovať, normálne šak je toho habadej 😃 My chceme ist do Chorvatska (lebo ani jeden nemame pas), a tak sa da v pohodičke vojsť do 400 - 500 € pre dvoch na 7 alebo desať dní . . .

• Sponzor fóra
  • Niekde aj menej

• je toho dost, len musis pozorne kukat 🙂 nam je v podstate jedno kam by sme sli my pas mame, hlavne potrebujeme teplo a moreeeeeeeee 😵 😵 😵

• Ved to 🙂

• my nepotrebujeme ist na neviem ako dlho ten tyzden po pripade tych 10 dni je take optimalne, aj keby to bolo menej za dobre penazky je to fakt jedno

• Jasne, hlavne ze clovek vypadne . . . Ja by som sa prekonala aj mesiac 😃

• no ani ja by som s tym nemala problem, len keby som mala tolko dovolenky

• Tolko dovolenky a tolko penazi 😃 Ludia pred dôchodkom maju dovolenky habadej a aj tak nikam nejdu, malo by sa to prehodiť 😎

• na tie peniazky som akosik zabudla 🤔 ja bych si hned dala aj cestu okolo sveta 😃

• Mi hovor 🙂

• a co dokedy dnes makas? ja klasika do 5-tej 😒

• Ja tiež, idem sa tuším trošku skultúrniť a padám na poštu, tam vždy bývajú kolóny . . . 😒

• tomu ver, na kazdej postu su rady jak keby zadarmo daco rozdavali 😐

a inak nejsi na FB( facebook) ?

• Sponzor fóra
  • Jasne že som . . . Prečo?

• ja len tak informacne sa pytam 😉

• A neviem či náhodou nejsme u July aj v kamošoch 😃

• Sme, skontrolovala som 😉

• tak ak sa nenahnevas pridam si ta do priatelov 😉

• hmmm ale ja ta neviem u july najst 🤔

• Ahojte babulky, no Dominiky, dobre ste sa rozbehli 🙂 fuuu, ja som dnes ani nemala cas pisat, a hlavne dlho bola tato stranka nefunkcna.

Skip, ako bolo v Rime, uzili ste si to? 😵

• caute caute.....

taaaak v prvom rade gratulujem Lucinke... aj k tej druhej novinke....moooc som na teba v sobotu myslela... vazne, sme ti drzali palce.... luci aj mne pls posli link

miska, dikes za opytanie, mali sme 35 st. moooc teplo ale sme si oddychli a flakali sa po meste...a vy ako...vycvachtani?

• miska jeeejda ake moooc pekne fotose mas.... supeeer...a ta cica, ta bola fakt vas maskot... 😃

• Skiiiip, ahooooj a vitaaaj 🙂 tesim sa, ze uz si tu. Joooj, my sme si tiez super oddychli. Hovorim, ze ani sa inam trepat nemusim. Bolo tam super.
    Nooo, cica je nas maskot 😵

• jeee miska je napojena...supeeer, to je nezvyk u teba... 😃
    a co uz si si zvykla,ze pani manzelka?

• ano som, manzel ma doma nb, tak si to uzivam 🙂 uz si pomaly zvykam. Inak mas uz doklady? Ja som mala OP hned v utorok a potom v stredu vodicak a v piatok pas. No ale brala som si ich az dnes, ved sme boli prec. Takze uplne rychlo.

• miska, ty si jaka sikulka...a potom ako je to so zdravotnou a socialkou?
    dobre ze roman ma nb .... to sa tesim aj ja s tebou...jupiiii
    ja som svinka leniva, este som si to nebola vybavit..asi pojdem v stredu... a ako je to teraz s fotkami a kolkami? ake kolky potrebujem?
    inak ja som si vobec nezvykla...v stredu na letisku v Ba pri check in, pristupim a baba za priehradkou, ze ci cestujem sama..a ja ,ze nie , ze tuto s veducim...teda, ze s manzelom..ona sa zasmiala, ze teda s kym??? a ja ze s manzelom, ale este som si na to nezvykla...tak sme sa smiali... ani teraz mi to este nejako nedochadza...

• Noo, tak s poplatkami je to nasledovne. Musis si kupit kolky na poste, tam uz ich nepredavaju. A stoja na OP 4,50, na vodicak 6,50 a na pas 33 evry. A fakt je to rychle vybavenie, ani sa tam rano necaka. Len tie foto su strasneee 🙂

😃 😃 😃 tak na tom som sa pobavila, s veduuucim 😃 😃

• dikes...si zajtra pojdem kupit...

to my si vzdy tak hovorime, ked ideme niekam, ze veduci zajazdu... 😃
    a dokonca mal aj to tricko, ze milujem moju manzelku..a si nas tam jedni poliaci fotili a vyborne sa na tom bavili...no bola sranda....

inak ty sa uz predstavujes ze ovary? ja si to zajtra v robote neviem predstavit 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov