Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
caute caute.....
taaaak v prvom rade gratulujem Lucinke... aj k tej druhej novinke....moooc som na teba v sobotu myslela... vazne, sme ti drzali palce.... luci aj mne pls posli link
miska, dikes za opytanie, mali sme 35 st. moooc teplo ale sme si oddychli a flakali sa po meste...a vy ako...vycvachtani?15. jún 2009miska, ty si jaka sikulka...a potom ako je to so zdravotnou a socialkou?
dobre ze roman ma nb .... to sa tesim aj ja s tebou...jupiiii
ja som svinka leniva, este som si to nebola vybavit..asi pojdem v stredu... a ako je to teraz s fotkami a kolkami? ake kolky potrebujem?
inak ja som si vobec nezvykla...v stredu na letisku v Ba pri check in, pristupim a baba za priehradkou, ze ci cestujem sama..a ja ,ze nie , ze tuto s veducim...teda, ze s manzelom..ona sa zasmiala, ze teda s kym??? a ja ze s manzelom, ale este som si na to nezvykla...tak sme sa smiali... ani teraz mi to este nejako nedochadza...15. jún 2009dikes...si zajtra pojdem kupit...
to my si vzdy tak hovorime, ked ideme niekam, ze veduci zajazdu...
a dokonca mal aj to tricko, ze milujem moju manzelku..a si nas tam jedni poliaci fotili a vyborne sa na tom bavili...no bola sranda....
inak ty sa uz predstavujes ze ovary? ja si to zajtra v robote neviem predstavit15. jún 2009
My sme najprv tento rok neplanovali ist nikam - už sme boli v zime, a ideme pristavovať a do toho svadba . . . Ja som aj chcela niekam skočiť, ale drahý sa furt mračil a bol proti, ale včera ho svokrovci sfukli, že či chce zinfarktovať, že máme niekam vypadnúť, že nám domčúrik postrážia . . . Tak odvčera zháňame last minuty