Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

28. aug 2012112460
  • jeeeeej ahooooj jikus, teda kasles na nas odkedy si sa vydala 😛 😛 😛 😃 😃

• domi - no to by som si vooobec nedovolila 😃 😃 😃 ale hlava ma boli ako kona, tak som rada, ze som 😦

• jikus - to fakt??? ale asi bude nieco vo vzduchu lebo aj u nas doma trapi polku nasej family velky hlavybol 😞

• Sponzor fóra
  • domi - no asi to je to blbe pocasie, hrozne dusno a este k tomu ten dazd
    som dnes bola vybavovat posledny preukaz - zdravotnu karticku a som myslela ze v elektricke zomrem

• cauko jikus - chudatko, hlava je strasna svina ked boli.. daj si ibac....
    domi - tak jakeho ty mas manzela, stale same darceky 😉

• hmmm no je to mozne, ale u nas je to tak na prd skoro kazdu druhu nedelu 😠

juuuuuuj to je des, ja som tak raz cestovala domov v buse a tiez ma tak priserne bolela hlava, ze som odratavala kazdu minutu cesty 😦

• skipi - vidis to? dobre som si vybrala 😵 😵

• skip - uz som si jeden hodila 😉 inak ten malicky na vasich svadobnych fotkach nema chybu 😃
    domi - zacnem zavidiet, ale nieee, aj ja mam dobreho manzelika, minule skocil pocas obednej prestavky na jahodovu plantaz a natrhal mi 3kg jahodok 😃

• jikus - mozes 😃 😃 ale sak kazda jedna mame dobreho muzicka 😉 ... ihaaaa to bol superny darcek jikus

• caute kocky 🙂

• lenti caffffff ako? 🙂

• skipi-ten vas Samko je genialny 😃 ...to bol koho napad??? 😃

jikus-jeeej...dobreho manzelicka mas,ked to takto jahodky natrha...mnamiky 😛

• domi - mas pravdu, kazda mame super manzelika, ved inak by sme si ich nebrali 😃 😃 😃
    inak ja uz mam pomaly taky pocit, ako by som sa vydavala minimalne pred rokom 😬 tak davno sa mi to zda

• domi-keby bolo lepsie,uz hadam ani nyvrdziiiim 😃

• jikus - to je jafneeeeee 😵 😵 😵 😵
     no aj mne sa to dakedy zda, ze ako davno sme sa brali a tot to bol len mesiac 🤔

• Sponzor fóra
  • lenti - tak to je super a nozicka poslucha? 😉

• lenti - caf caf, no tak dobre ti je, no totoooo 😃

• jikus-tak to sme na tom rovnako 🙂 ...teraz cez vikend boli u nas kamarati...a hovoria,ze gratulujemeee...pozeram,a k comu 😃 ...este sme s nimi od svadby neboli 😃 ...uz som aj zabudla,ze nejaka bola 😃 😞

• jikus - jaky super manzelik...mnam jahodky
    lenti - cauko, no samko bol napad mojej segry, ze to bude sranda...a aj bola....

• baby, tak ja mam pocit, ze som sa vydavala pred 5timi rokmi, tak vy potom asi pred 10timi 😃 😃 😃 miestami sa mi to ani nechce verit

• lenti - no mne sa to stalo dnes v zdravotnej poistovni, ja ze som tu kvoli zmene mena a ona ze gratulujem a ja blba som sa jej este opytala, ze k comu 😃 😃 😃 tak sme sa trocha pobavili

• skip - to fakt??? ty co si sa vydavala tot pred cca 2 tyzdnami 🤔 super potom

• domi-aaale,praveze sa mi zda,ze to mam zase zapalene....a zajtra mam posledne ATB 😞 ..uz zacinam byt normalne zufala...ked sedim,je vsetko ok,ale akonahle idem co ilen do obchodu,alebo varim,dost ma to tam pali...a to ja nie som citlivka na bolest

jikus- 😃 😃 😃

• lenti - bez za ujom lekvarom a nech sa ti na to poradne kukne 😠 sak takto to nemoze ist dalej a dnes mas volno ci ako?

• skipi-sto bodovy napad 😃
    jikus-aspon sranda bola 😃 😃 😃

• skip- tak ja potom pred 15timi 😃

• lenti - to je neprijemne...a antb vobec nezaberaju?
    domi, ale fakt, mam pocit jak keby to bolo straaasne davno

• jikus, a vidis, ja mam pocit, ze zasa tvoju svadbu,kedze si bola prva som prezivala vcera.... je to strasne zvlastny pojem ten cas

• skipi - tedaaaaaaaaaa 🙂 ale sak vsetko je mozne dnes

• domi-ja som stale doma,ujo lekvar,za ktorym som bola min.piatok mi zakazal chodit do prace...vraj kludovy rezim mi prospeje...ved ano,ale uz ma poraza,ved nic nerobim,len sedim na riti a kysnem 😃 😃 😃 ...chcem ist do prace,ale ti moji ma tam nechcu 😃 😃 😃 ...elbo su teraz dosrati 😠

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov