Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lenti - to vazne mas s tym este problemy?chudatko, no nemala by si ist radsej k nejakemu inemu lekarovi, len sa tak napchavat ATB tiez nie je boh vie co
Odpovedať
Profilova fotka
jikus-ja som bola u ineho,ale ten mi povedal,vraj tam mam stale infekciu a potrebujem dalsie ATB :-| ...najhorsie je,ze ja som nebola ani na rontgene...co je podla mna zaklad...ved som spadla,mozno tam ma nastiepenu nejaku kosticku,co ja viem...mozno je to blbost...ale tu su doktori na milu Jarmilu ]-( ...uz druhy tyzden jem ATB...jasne,ze je to uz ovela lepsie,ale stale nie dobre....aaach jaaaj :-|
Odpovedať
Profilova fotka
čattéééé žienky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
skip - jej to je sranda ;-) inak mne uz pomaly zo slova svadba zacina sibat, u nas v telke teraz nic ine nedavaju, len filmy so svadbami, uz ju radsej ani nezapinam :-D :-D :-D a uz sa dokopavam asi mesiac zvysok fotiek hodit na net, ale sa mi nechce :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj lentiiiii lenti - to vazne ti neurobili ani rontgen??? ach moje, drzim pasticky, aby to co najskor preslo
Odpovedať
Profilova fotka
lentiločka,ty môj maródko :-( ,fňuk bolí ma to ja za teba :-(
Odpovedať
lenti, ale fakt by si asi mala ist k inemu doktorovi, ved to fakt nie je normalne... ]-( urob trosku bububu cau leni my este cakame na foto od fotografa aj video...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj jikúúúúš čau lentiiiii serus skipi nazdar domi :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lentilocka ahooooj-ja som statocnaaaaa :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
skipi-a kedy budete fotky od fotografa?
Odpovedať
Profilova fotka
skip - si este pamatam aka som bola nervozna, ked malo prist video, kazdy den som ratala hodiny, kedy uz ma prist postarka :-D :-D :-D ale videla som ho zatial asi len 5x, moja mamina uz aspon 100, vzdy ked jej volam, ze co robi, tak ona, ze pozera svadbu :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
jikus - to je ake zlate od maminy leni - nooo, este mu musim volat ako je na tom :-) ja sa tesim na video , lebo obcas fakt niektore momentysa mi pripomenu az ked vidim foto...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahoj lentilockaaaaaaaaaaaa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
skipi - ja ked som pozerala video, tak som mala pcit, ze som v svoj svadobny den mala v kuse black out, na tooolko veci som si vobec nepamatala a to som nebola ani nejaka nervozna
Odpovedať
Profilova fotka
jikus-jeeeej,tvoja mamina je aka zlata :-) skipi-tak potom s nimi sup sup :-)
Odpovedať
inak broni - som ti gratulovala az teraz do albumu...sa mooooc ospravedlnujem, som gratulovlaa vsade mozne na inych portaloch a album som vynechala, sorac....
Odpovedať
Profilova fotka
jikus-ja som si nepamatala cely obrad :-D
Odpovedať
Profilova fotka
baby,ja by som si to zopakovala hneď najbližšiu sobotu x-) jááááj,jak bolo dobre x-)
Odpovedať
Profilova fotka
lentilockaaaa...kde si sa zase vyparilaaa????? =-) =-) =-) =-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahaaa...tu si :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
skipi-odpustené :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aj my sme mali super svadbicu,priam nad ocakavanie,ale ja hovorim,ze raz stacilo :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lenti ,aj jaaaa
Odpovedať
lenti, dikeeessss ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lenti,to ten môj vysokorýchlostný internet :-D ,ktorý sa mi vypne,kedy sa mu zachce :-p
Odpovedať
inak aj ja sa pridavam do spolku - raz stacilo :-) ak by som si zopakovala, tak mozno iba niekde na plazi len obrad, ze sami dvaja a bez andrenalinu, v klidku
Odpovedať
Profilova fotka
ako chcela som tym povedat, ze mne by tiez nevadilo, keby sme mali svadbu este raz - aj tento vikend :-D
Odpovedať
Profilova fotka
skipi,odpísala som ti,choď kuk :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja sa zase pridavam do skupinky ku skipy :-) ...kludne poviem svojmu manzelikovi este raz ano,ale niekde v klidku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no ja by som sa preto este raz svadbila, lebo by som si chcela aj vychutnat hostinu a jedlo a hlavne tortu, z ktorej som nemala ani kusok :-D takto som si vychutnala len zabavu po polnoci :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?