Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

28. aug 2012112460
  • no,hej...akurat by som chcela vediet,ze male bude v poriadku a potom by som bola kludnejsia 🙂

• ale urcite bude 🙂

• luci ideme paposit, zatial cau

• Sponzor fóra
  • okej,papa zatial..ja som este dojedla rizotko a uz m je trochu lepsie 😉

• no som naspat, ale taka najedena ze dovi dopo 😮 😒

• jeeemine,a ja som si nevsimla,ze si uz tu 😞
    co dobre si mala? 🙂

• luci neva 😉
    sme si dnes dali taky light obedicek, pecivko so syrom a so zeleninkou ale tak sme sa najedli ze az, a to ma este cakaju jablcka 🙂

• jeeej, my mame doma tolko ovocia este zo svadby,ze nestihame jest...vcera som mala melon..mnam, supis bol 😎

• no aj my sme po svadbe tyzden dojedali ovocicko, ja som stale chrustili hrusky fantasticke boli 😵 😵

• my mame super jablka, hrusky,nektarinky,melony...a okrem toho zo zahrady ceresne a maliny..mnam..som minule robila malinovo-zmrzlinovy shake..manzelik sa zalizoval 🙂

• mnaaaaam shake dala by som teraz hned 😃 teda ty si ale vzorna manzelka 😛 😛

• aj sebe som spravila,neboj 😃 ten shake je uplne easy takze to robim rada a potom ta chut....mnam 😎
    ale musim povedat,ze mam aj ja vzorneho manzelika...teraz ma dost obskakuje,stale sa pyta ako sa citim a tak..niezeby to predtym nerobil ale teraz je to este intenzivnejsie

• musi si strazit svoju milovanu manzelku sak ked mu porodi potomka ne?? 😃 😃 😃 pockaj za chvilu bude mat ranne nevolnosti on a vsakovake nezmyselne chute 😃

• chute ma tak ci tak... 😃 😃 😉 .a tiez sa tvari,ze aky je unaveny tak sa mu smejem,ci je tiez tehotny 😃 😃 😃 ale stara sa vzorne 😉

• nooo vidis, on to preziva naplno s tebou, ste dvaja v tom 😃 😃

• Sponzor fóra
  • no,ja uz pomaly padam,konecne padla...aj kratky tyzden da zabrat ale ja uz mam vikend 😃 snad nebude uz nikto nic chciet 😠

• luci tak pekny vikend a poriadne si pospi 😵 😵 😵

• caute babky, ako vikendujete...?
    som vcera sucitila so vsetkymi nevestami, v ba straasne prsalo..a vtedy som si uvedomila ako nam to vsetkym super vyslo..vsetky sme mali vyborne pocasie... 🙂

• ahoj skipi, veru aj ja som myslela na včerajšie nevestičky, tie budú strašne bohatééééé...my len tak trošku, lebo nám pred obradom spadlo pár kvapiek, ale potom ako sme vyšli z kostola už bolo pekne, len mierny vetrík bol a fúkal mi závoj do tváre, ale aspoň si fotografka mohla urobiť super fotky so závojom.... 🙂

• caute babule, ja len na skok pozdravit vas a pridat k nazoru ze vcera bolo to pocasie fakt strasne 😠 😒 normalne som nemala chut ani sa len pohnut, nemam rada take uprsane pocasie

ale bola som na nechtikoch a v piatok aj u kadernika, takze som kocanda 😃 😛 .... majte sa krasne a zitra sa urcite ozvem 😉stuck_out_tongue:apa

• ahojte...kočky, zase tu máme pondelok 😐

• ahoj andzi , ani nehovor, mne sa dnes tak nic nechce 😞

• a už si v robote, domi?

• hej hej, uz od 8-ej 😒

• ja som si myslela, že chodíš na deviatu 🙂

• ee, robime od 8 30, ale ja chodim takto skor, lebo su strasne zapchy do ba, a preto chodim radsej na skorsi bus 😉

• juj, to cestovanie do Bratislavy ti nezávidím. Môj bratranec býva v Moste a vravel, že toľko koľko sa nanadáva ráno v aute alebo v autobuse sa nenanadával celý život. 😃

• jo presne tak, je to o nervy normalne, ale najlepsie na tom je, ze na dialnici vsetko frci normalne to len stara cesta je stale ucpana 😠

• koľko ti ráno trvá cesta?

• fuuuha, no to zavisi , ako idem, ked idem normalne rovno od nas z dediny, trva mi to cca tristvrte hodku alebo aj hodku ked je zapcha, ale bezne ta cesta vyde max polhodinku a ked idem zo senca na zrychleny co ide na dialnicu trva mi to tu polhodku alebo aj menej

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov