Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy
- Sponzor fóra
luci, tak to je moooc dobre, len pekne takto dalej pokracujte...a asi sa neda nic robit s tymi vedlajsimi priznakmi... len ako ooocko pisala na Fb vydrzaaaat
domcur, ja som vcera taaak zmokla, ze este teraz mam mokre boty, po clenky vo vode...
inak toto pocko mi uz lezie na nervy... aspon,ze vydrzalo, kym sme sa vsetky vydali29. jún 2009skipi - inak, mas total pravdu...u vas to teda vtedy vyzeralo s predpovedou vseljako ale nakoniec dopadlo fajn..my sme mali uplne super pocasie a odvtedy cele soboty len prsi...normalne nechapem...mna by asi porazilo
zas ja vydrzim vselico, a hovorim si,ze radsej nech mi je zle ako keby to malo byt nieco horsie..
oki domi, zriad notisek a mozem ta zasobovat infoskami z prvej ruky29. jún 2009ahoj andzi
podla sona z minuleho tyzdna by som mala zajtra byt 7+0 cize pomaly zacnem 8 tyzden
ja uz normalne na vsetko v robote pozeram bez stresov,nech sa stresuju ludia okolo..
neboj domi - budem selektovat a budes mat len relevantne info..pocet mojich navstev na wc a rozhovorov s misou nie je dolezity29. jún 2009- Sponzor fóra
ja sa nehram ja fakt neviem
ale tak pondelkovo, sa mi moc nechce ale snazim sa daco robit,aby som sa trosku rozbehla a ty?