hmmm, pravdupovediac, ani moc nie, ale dnes som nasla celkom v poho chorvatsko, tak sa uvidi :-|
a najlepsie ze mozno budeme menit termin, ale to neni na 100% iste
a preco? manzel musi niekam ist? ja tiez pozeram priebezne dovolenky aby som mala predstavu,obavam sa len,ze bude hrozne teplo v auguste..nic s tym ale nenarobim ]-(
manzel ani ne, len svagrinka ma nejake problemy s tym terminom a tak
noooo ja sa obavam, ze my nebudeme mat moc teplo, ale pre mna je dolezite, aby slunce svitilo, a aby ma trosku chytil broznicek :-D :-D
myslim,ze uz pomaly ma byt teplejsie a teplejsie..aj bez dazda..neboj, bronz chytis 8-)
idete aj so svagrinou? my sme boli s bratrancom a jeho priatelkou pred dvoma rokmi a bolo super, teraz si ale svadobku chcem uzit osamote :-D
bodaj by si mala pravdu ;-)
hej no chcela by si s nami aj so sesterkou, lenze zrovna na ten termin ta sesterka ich nemoze, tak sa to asi prelozi, ale este neni nic iste
nooo , sak ale predsa nebudu s nami v jednej izbe :-D :-D :-o
dnes som zatial v praci..je mi trocha lepsie,ani som nevracala :-D akurat sa to zhorsuje tak neviem,neviem..ale podstatnu robotu som spravila takze ok 8-)
mozno babo dospava noc lebo som sa dnes poriadne nevyspala ]-(
dakujem za poklonu, ale sikovnicek si skor ty kedze mas v poho cas na net stale...robota urobena, uz len nohy vylozit a je to :-D
a co ooocko? poctivo maka?
vsetko je mozne :-)
neni zac, noooo ja by som skor povedala ze to je o tom, ze nemam vela robotky, prave napr. pitvam nasu skartovacku, lebo je uplne ucpana :-D :-D :-D :-p
hej hej maka, a ani sa jej sem nechce moc chodit :-(
akurat som ti chcela napisat,ze tiez sa asi vyberiem na obed...a potom asi pojdem domov lebo mi coraz horsie a musim sa sem vratit zhruba o 4 na stretko s uctovnickou, papa zatial a dobru chut
andzi :-D
hmmm asi nic dolezite, sa uz neviem dockat dovolenky, lebo je tu desne, ani moc roboty nie je teraz cez prazdniny a aj nejaka divna nuda na mna dolahla :-|
a ty ako?