Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
andzi na konikovi? =-) co mi nieco uslo? :-N ja som uz spominala ze my sme dostali uz album s fotkami takze my sme nemuseli nic riesit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
caute. jezibaby :-p :-D co nove?
Odpovedať
Profilova fotka
ti dam ze jezibaby ]-( :-p :-p :-p ja nist ako obvykle :-D
Odpovedať
ooo - nesmej sa, mala by si to tu rozprúdiť a to sa dá jedine tak, že budeš pripravovať svadbu! Tak hor sa do toho. domika: hej, chceli by sme bábo, len zatiaľ sa nám nedarí.
Odpovedať
A vy neplánujete mrňousa?
Odpovedať
halooooo,halo....aaahojteeeee :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
andzi - aha, tak drzim palce ;-) .... nooo ja este nechcem bejby zatial ahoj petiiiiiiiiiiiiii :-D
Odpovedať
Profilova fotka
cautesa. :-)
Odpovedať
čaf peťka domika: ty si ešte mladučká, máš času habadej :-)
Odpovedať
Profilova fotka
cauky ooocenko :-) andzi - dakujem za podporu ;-)
Odpovedať
:-D :-D ach joooooo...ani do svadobnej temy som sa moc nezapojila a ani do tejto babatkovskej.... ;-) ;-) andzi, drzim palcaky, nech zamiesite coskoro.... ono je asi najdolezitejsie to neriesit :-) :-) aaale drzim palce ;-) o chvilku sa vsetky stretnete na konikovi, tam som teda ani nekukala este 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaaj, deti. aj ja mam cas, ale uz v podstate nemam, ale co uz. kedy to pride, tak to pride...
Odpovedať
Článok sa načítava...
maji, ja tieeeez :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
peti - len aby si nas vsetky neprekvapila, ze hned naraz budes mat svadbu aj bejby :-D :-D :-D no ja sa na konika v najblizsej dobe este nechystam, aj ked mojho najdrahsieho by to moc potesilo 8-)
Odpovedať
hmmmm, mozno.... aaale zatial to mam JA pod kontrolou....iba keby.... :-D :-D :-D :-D nooo ved uvidime, co bude..... :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahaaaaaaa tak nist potom :-D :-D ale moze sa stat ze chybicka se vloudila :-p :-p
Odpovedať
nooo ved, nejake to percento tam vzdy je :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
momentalne si nejak neviem predstavit, ze mi fazula bude v bruchu klicit. :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak tak, a co inak co je noveho? :-)
Odpovedať
noo tak to si neviem predstavit ani ja... ]-( ]-( ]-( ja nemam inak nic nove....asi...hmmmm....len ten dalsi vikend ideme na chatu, len baby, bude babska jazda, tak sa tesim.... trosku sa treba odviazat... :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
peti, super. idete sa teda vyblbnut? :-D
Odpovedať
noooo to dufam, ze sa vyblbneme.... :-) :-) :-) i ked budeme tot kusom v harmonii,aaaale nevadi.... bude to vikend bez chlapov... :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
peti isla by som aj ja dakam este, ma to tu absolutne nebavi :-S
Odpovedať
ani mna...nic sa mi nechce.... som nejaka unavenaaa... ]-( ]-( ]-( ach joooooo...o chvilku pojdem aspon crevo naplnit :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja ani nejsom unavena, len som nejako znudena, stale som v akomsi dovolenkovom rezime :-| tak to teda dobru chut ... my sme ho uz naplnili :-p
Odpovedať
noooo ja uz asi ani nie som v dovolenkovom rezime, ved mne to pripada uz ako vecnost,co sme sa vratili..... ]-( ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
nooo ja neviem, je to take divne vsetko, ale uz by bolo nacase vratit sa do reality, ale ja nechceeeeem :-o
Odpovedať
taaak sa nevracaj.... :-D :-D :-D aaaale neeee, taaak uz len treba nejaky vikend vymysliet a aspon tak vypadnut...lenze ked si uvedomim,ze ake su vikendy...des a hroza.... :-S
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/bazar/show_e... zaujimavy inzerat, v podstate mi je jasne,o aky top ide....
Odpovedať
Profilova fotka
peti asi tak nejako, ja ked vidim to pocko cez vikend ma prejde aj chut daco vymyslat ]-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?