Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

28. aug 2012112460
  • andzi na konikovi? 🤔 co mi nieco uslo? 😬
    ja som uz spominala ze my sme dostali uz album s fotkami takze my sme nemuseli nic riesit 😉

• caute. jezibaby 😛 😃 co nove?

• ti dam ze jezibaby 😠 😛 😛 😛 ja nist ako obvykle 😃

• Sponzor fóra
  • ooo - nesmej sa, mala by si to tu rozprúdiť a to sa dá jedine tak, že budeš pripravovať svadbu! Tak hor sa do toho.

domika: hej, chceli by sme bábo, len zatiaľ sa nám nedarí.

• A vy neplánujete mrňousa?

• halooooo,halo....aaahojteeeee 😃 😃

• andzi - aha, tak drzim palce 😉 .... nooo ja este nechcem bejby zatial

ahoj petiiiiiiiiiiiiii 😃

• cautesa. 🙂

• čaf peťka

domika: ty si ešte mladučká, máš času habadej 🙂

• cauky ooocenko 🙂
    andzi - dakujem za podporu 😉

• 😃 😃
    ach joooooo...ani do svadobnej temy som sa moc nezapojila a ani do tejto babatkovskej.... 😉 😉

andzi, drzim palcaky, nech zamiesite coskoro.... ono je asi najdolezitejsie to neriesit 🙂 🙂 aaale drzim palce 😉 o chvilku sa vsetky stretnete na konikovi, tam som teda ani nekukala este 😎

• jaaaaj, deti. aj ja mam cas, ale uz v podstate nemam, ale co uz. kedy to pride, tak to pride...

• maji, ja tieeeez 😃 😃 😃

• peti - len aby si nas vsetky neprekvapila, ze hned naraz budes mat svadbu aj bejby 😃 😃 😃
    no ja sa na konika v najblizsej dobe este nechystam, aj ked mojho najdrahsieho by to moc potesilo 😎

• hmmmm, mozno.... aaale zatial to mam JA pod kontrolou....iba keby.... 😃 😃 😃 😃
    nooo ved uvidime, co bude..... 😃 😃

• Sponzor fóra
  • ahaaaaaaa tak nist potom 😃 😃 ale moze sa stat ze chybicka se vloudila 😛 😛

• nooo ved, nejake to percento tam vzdy je 😃 😃 😃

• momentalne si nejak neviem predstavit, ze mi fazula bude v bruchu klicit. 😃 😃

• tak tak, a co inak co je noveho? 🙂

• noo tak to si neviem predstavit ani ja... 😠 😠 😠

ja nemam inak nic nove....asi...hmmmm....len ten dalsi vikend ideme na chatu, len baby, bude babska jazda, tak sa tesim.... trosku sa treba odviazat... 🙂 🙂

• peti, super. idete sa teda vyblbnut? 😃

• noooo to dufam, ze sa vyblbneme.... 🙂 🙂 🙂 i ked budeme tot kusom v harmonii,aaaale nevadi.... bude to vikend bez chlapov... 😃 😃

• peti isla by som aj ja dakam este, ma to tu absolutne nebavi 😒

• ani mna...nic sa mi nechce.... som nejaka unavenaaa... 😠 😠 😠
    ach joooooo...o chvilku pojdem aspon crevo naplnit 😃 😃

• ja ani nejsom unavena, len som nejako znudena, stale som v akomsi dovolenkovom rezime 😐
    tak to teda dobru chut ... my sme ho uz naplnili 😛

• noooo ja uz asi ani nie som v dovolenkovom rezime, ved mne to pripada uz ako vecnost,co sme sa vratili..... 😠 😠

• nooo ja neviem, je to take divne vsetko, ale uz by bolo nacase vratit sa do reality, ale ja nechceeeeem 😮

• taaak sa nevracaj.... 😃 😃 😃 aaaale neeee, taaak uz len treba nejaky vikend vymysliet a aspon tak vypadnut...lenze ked si uvedomim,ze ake su vikendy...des a hroza.... 😒

• http://www.mojasvadba.sk/bazar/show_entry.php?vEntryID=338365

zaujimavy inzerat, v podstate mi je jasne,o aky top ide....

• peti asi tak nejako, ja ked vidim to pocko cez vikend ma prejde aj chut daco vymyslat 😠

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    0903 591 415
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov