Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no sak to mas asi jak puzzle brat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to je zaujimavy inzerat fakt
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som isla nikam k vode. :-( aspon na mesiac
Odpovedať
Profilova fotka
ja ani ne k vode, ale hocikam daleko odtialtoooooooo :-o dakde na chatu alebo do tatier by som isla, mne sa moc pacilo na strbskom plese :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam rada hory, ale ked sa na ne z dialky pozeram :-D ja som skor vodova :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja zase vodu eee ja radsej vzduch :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a ja som este aj pamiatkova a na zaujimavosti som zatazena. ja ked niekam idem, tak si najprv zistim, ze co tam je a musim to ist pozriet. aj teraz do nice. taku mapku som si sama urobila, ze dovidenia. :-D ani to radsej matiskovi nebudem ukazovat, ze co tam chcem vidiet. len ho tam nenapadne budem smerovat. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
booooooooooze moj to snad ne??? :-o sak toho raz z teba porazi ty cestovatelka :-p :-p
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D ale aspon co to uvidime, na nie?
Odpovedať
Profilova fotka
no sak hej, len za cenu na zivotoch :-D :-D :-D ale ne az doslova ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D nooo, ale zase ked niekto bude chciet, mozem mu mapku vytlacit. taka je fajna, len ju este musim v praxi otestovat, :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to je celkom dobry napad, niekto si to este urcite rozmysli x-) x-) x-) ... tak otestuj a pak referuj vysledky z praxe 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
jj, uvidime, ako sa nam osvedci. mam pre istotu aj normalnu :-D, len tam skoro nic nieje zaznacene
Odpovedať
Profilova fotka
to tak byva, hlavne ze tie mapy robia skuseni ludia :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ved to, mna nezaujima, ze kde je nejaky hotel... mna zaujima, kde je co k videniu...
Odpovedať
Profilova fotka
no ved jasne, ale to by museli trosku viac robit a chodit a to sa im asi nechce
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
majus uvidime ako sa osvedci tvoja mapka a ak hej, tak mozes ist kludne robit kartografku( snad spravne pisem :-N ) a konecne budu tie mapy aj vyzerat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D no iste..., zatial mi staci to, co chystam. a inac opat raz som sa utvrdila vo svojom nazore, ze nase slovenske stranky o cestovani stoja za... :-x
Odpovedať
Profilova fotka
no co??? :-D :-D :-D sak ja pre dobro ludstva to chcem, proste pre vyssie dobro ci ako to hovoria :-D :-D :-D co sa stalo? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D a to ze su tie nase stranky na :-x to kvoli tomu, ze som vsetko o francuzsku hladala na zahranicnych strankach, lebo na nasich nic nepisali ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaaaaj jasne, tak to ano, jak keby ludia nechceli byt informovani alebo co a hlavne v rodnom jazyku :-S
Odpovedať
Profilova fotka
presne tak. hanba velka, prevelika.
Odpovedať
Profilova fotka
jo jo ale nikomu to zjavne zatial nevadi
Odpovedať
Profilova fotka
ale co by nie :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no sak tebe hej, ale ja myslim niekoho viac kompetentnejsieho :-N :-) a bez urazky ;-)
Odpovedať
caaaaafte,som spaaaat.... crevo plneeeee...uffffff 8-) 8-) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-p :-( ]-( som to teda vyfasovalal :-D
Odpovedať
Profilova fotka
cau peti, cim si sa natlacila?
Odpovedať
maji, budes tam mat info aj pre karavanistov????? :-) :-) :-) to by hodilo.... :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
peti, casom mozno aj to bude :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?