Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

28. aug 2012112460
  • oki peti, aj ja pomaly prcham, zitra se ukaz 😉 paaaa

• doviiii

• dovi dopo slavka a jopo 😃 😃 😃

• Sponzor fóra
  • hallo hallo hlasim prichod na front MS 😃 😃 😃 Kto sa prida do boja???? 😎

• baby zase nasa skvela tema padla uz na druhu stranu zoznamu 😞

• ahojte 🙂

pravidelne čítam túto tému aj keď moje príspevky by sa dali spočítať na jednej ruke k tejto téme .... no babky, ste už povydávané, tak asi máte málo času na klábosenie na MS. Asi pracujete na tom aby ste sa presunuli na modrého koníka 😉 🙂

• ahoj dany - no niektore z nas sa chystaju presedlat na konike a ostatne su asi jaksik zaneprazdnene pracou 😃 .... ty ako pozeram mas este pred svadbou, tak drzim palec nech vsetko vyde podla vasich predstav 😉

• domi ďakujem, no teda sa kukám na ponuke, že kde je táto téma a ona je fakt na druhej strane až ... kedysi bola stále na prvých priečkach 🙂

no máme pred svadbou, už sa mi vidí stále, že nestíham, tak mám stresy menšie ... keď sa ma niekto spýta, že či mám napr. v stredu voľno, tak ja hneď počkaj - kuknem do notesa - a pak noooo nemôžem už mám niečo naplánované 😃 no som jednoducho mimo sveta teraz
    😉

• dany - neni zaco 😉 .....noo je to smutne co sa deje s nasou temou 😞

to je pochopitelne a neboj vsetko bude super nestresuj 😵 😵 😵

• Pani Žilková tuším oživuje tému - aby neupadla do zabudnutia 🙂

• domi tentokrat nie ja , to tu este slecna danyledu 😃 😃 😃

• Hups, tak asi píšem rýchlejšie ako čítam 🙂 😉

• asiiiiiiiiiiiii 😛 😛 😛 😛

• jéj 🙂 no oživujem, kedysi som si ju čítala každý deň a teraz je stále kdesi vzadu .... 😉

• dany - tak tak, ale to vacsinou tak byva ale ako vidim aj ty mas svoju srdcovu temu 😮

• Sponzor fóra
  • Ale veď baby asi dovolenkujú . . . Alebo aj pracujú sem - tam 😃

• domi - oni na to proste kakaju, sa im nechce prispievat, hovorim z vlastnej skusenosti 😬

• cafte babky, tak sa k vam na chvilu pridam a mozeme spolocne bojovat o ozivenie temy 😃

• jikus caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau 😵 😵 😵 😵 no sak sa patri ked si sa konecne vratila na rodnu hrudu 😃 😛

• Vidíš Domi, veď to tu vôbec neupadá 😃

• domi nejeduj 😮

• domi - nooooo ved to 😃 aj ked uz to neni az tak uuuplne moja rodna hrud, bo som musela odovzdat moj obciansky 😞 a zostal mi uz len pas 😢

• Nejedujem, podpichujem 😃

• si pozri par mojich prispevkov dozadu, janocka to dobre okomentovala ze vykriky do tmy 😃 😃 😃 😃

• no vidíte a už je nás tu trošku viac ....

• Hej, už sa viacerým nechce makať 😃

• jikus - a to ako fakt? 🤔 a ty sa akoze na stalo stahujes do nemcurova??

domi - ved vidim 😛

• dany -hej konecne sa zvysil pocet z jednej na 4 😃

domi - nooo ja uz na to kakam, lebo je to na h.... vsetko u nas 😠

• no ja som tam uz nastahovana 5 rokov, ale od buduceho pondelka uz oficialne 😎 ale to pssssssst, to tajne inak by bola pokuta 😃

• ved jasne, ja mlcim ako hrob 😉 ..... tak teraz je z teba oficialna nemcurka 😛 😛 😛

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov