Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

28. aug 2012112460
  • neniiiiii 😠 obcianstvo mam stale slovenske, len na svk uz nemam trvaly pobyt 😞

• ale sak ja len zo srandy 😵 😵 😵 nehnevaj sa na mna 😉

• na teba a hnevat sa? to neeeeeee 😃 😃 😃

• Sponzor fóra
  • dakujeeeeeeeeeeeeem 😃 😃 😃 a co sa uz tesakujete na dofcu? ja by som sla este niekam 😞 som si aspon vydrankala od manzelicka teraz cez vikend nejaky mensi vyleticek pojdeme do gabcikova a aj do cunova kuk 🙂

• Domi my chodievame do Gabcikova hocikedy (mame to kusok), možno sa stretneme 😉

• jeeeeeeej domi to by bolo super 😉

• Náhoda je blbec, takže uvidíme 😃

• super domci, take vyletiky mam rada 😉 no my sa uz mooooc tesakujeme na nase dve dovce - uvidime ake pocko budeme mat

• ake dve? sak ja viem len o tom grecku, idete aj niekam inam? 🤔

• Niekto sa má 😴

• hm dve dovče 😞 je asi nepôjdem na žiadnu tento rok ...

• no ideme este na taku minidovcu - tri dni budeme byvat v takom zamku 😉 no mozno uvidime aj nejake to strasidlo 😃

• domi ja keby mam este nejake dni dofci navyse frcim zase niekam, kakat na prachy, oddychovat treba 🙂

• frčím ja na obed - povybavovať čo treba ...

• dany - dobru chut

• Sponzor fóra
  • jaaaaaaaaaaaaaj asi viem kam idete jikus, teda aspon dufam 😐
    ja stale rozmyslam nad vikendom v prahe, by som chcela draheho prekvapit 🙂
    dany - ok, dobru chut a vybav co treba 😃

• domci - sem http://www.schloss-rheinfels.de/ 
    jaaaj som vcera behala po meste - 3 mesiace som tu nebola a tolko novych obchodikov zase pribudlo

• Vikend v Prahe musí byť super . . . Ja by som mojho skoromazela na také niečo nenahovorila, on je taký domased 😉 Ved aj na dovcu sa vzpieral, ale nakoniec podlahol tlaku okolia 😉

• jikus - tak to som zrovna nemyslela, ja ze niekde tu na svk 🙂 ale pjekne to tam je 😉
    si viem predstavit si si aj daco pjekne kupila?

baby idem aj aj daco spapat, som za chvilu spat, idem len sem o miestnost dalej do nasej "akoze" jedalne 😃

• domi - sak ale vypadnut obcas treba, sak ja neviem co on na to povie, chcem mu to dat ako prekvapko 😉

• Dobrý chut Domi, ja tu momentálne oprskávam klávesnicu melonom 😃

• A už píšem celkom jak Maďar 😞

• Asi mám veľa cukru v krvi, som moc rýchla 😃

• domi - som spat a dakujeem 🙂

hej pozeram, ze dnes si nejako ultra mega rychla 😃 😃

• Domi môžem sa niečo spýtať? Prosím ťa ako dlho ti robila kaderníčka vlasy? Lebo práve som dovolala s kozmetičkou, a nejak sa nám kryjú časy . . . Budú dve hoďky na vlasy stačiť?

Dík 🙂

• domci - mne robila vlasy asi od 8 30 do 10 - 10 30 neviem presne, ale viem ze uz o tej 11 15 sme sa sli fotit. mne robila uces a aj ma licila jedna a ta ista 🙂

• a medzitym sme mali aj pauzy 😉

• To by bolo super, len tak sondujem, lebo som sa dnes kadernicke nemohla dovolat, ze sa jej rovno spytam . . .
    Ja som ratala take max. tri hodky, ale asi jej poviem, nech stiha za dve, lebo potom uz nema volno kozmeticka, mohla by az pred obedom, a my sa ideme o 12-tej fotit . . .
    Ozaj, za to fotenie v BD sa neplati alebo co, ze? To len tak staci prist do parku a pozovat?

• domi tie 2 hodky by jej mali stacit 🙂

no za fotenie v areali parku sa neplati len keby ste sa chceli fotit vnutri v kastieli 😉

• A nemusime tam iste predtym,ze? Normalne staci dojst a sa fotit?

Zhanam predbezne info 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    M.V. Photography
    Partizánske
    Manželská dvojica fotografov a kameramanov s kreatívnym, zábavným a moderným prístupom k svadobnej, portrétovej a módnej fotografii.
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov