Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

28. aug 2012112460
  • ti hned potom podam hlasenie, ked sa zjavi vo dverach 😉

• ja sa len bojim tej svalovky, nie ze celu dovolenku nebudem moct ani chodit 😃

• no tak ty sa najprv iba radsej pozeraj, lebo pak budes mat uplne na prd dofcu 🙂

• Sponzor fóra
  • nechcela by som cele dni len na plazi chrochnit 😃 😃

• no ved preto ti to hovorim, lebo ty si pamiatkovy typ a keby si lezala len na plazi tak by si mi nezadovazila dalsiu sneznu gulu do zbierky 😛 😛 😛 😛 😛

• žeby bol niekto zaťažený na snehové gule? 😉

• nooo trosicku 😬 😬 😬 to je taka moja mensia zberatelska vasen 😉

• Tak lepšie jak plyšové medvedíky 😃

• tak to rozhodne ano 😃 co ty ich zbieras? 😛 😛 😛

• čo? medvediky? daš pokoj 😃

• ked tak gumové, ale zas nie do zbierky, ale do komory 😉

• gumove medvede aj ja mozem 😵 😵 😵

• ja zbieram fotky 😃 mne netreba ziadny suvenir. mna potesi kopec fotiek, co nafotime 😃

• ooo - fotky ani nehovor, my sme na dovolenke v marci nafotili vyse 2 500 fotiek, a teraz z letnej tusim trochu menej . . . na nas sa vo fotolabe vzdy usmievaju 😃

• ale zas nie vsetky davame vyvolat 😃

• Sponzor fóra
  • ale mne treba 😛 😛
    domi - to je toma parketa fotky a tak 😃

• my nedavame ziadne vyvolavat. ved ich mame v pc, to staci 🙂 ale bez fotaku ani na krok 😃

• to s tym bez fotaka ani na krok mozem potvrdit 😵 😵 😵

• ooo - my mame tiez vsetky v PC, ale davame si robit aj take ze na A4 a do ramikov . . . a zas nie každy si vie pozrieť foto v pc, napriklad babky a dedky 😃
    My vlacime na dovolenky vzdy minimalne dva fotaky + draheho prislusenstvo. Ked foti, vyzera jak fotograf z F1, tam majú také tie obrovské objektívy 😃

• tak nam doteraz stacil jeden fotak, aj ked teraz tak trosku spekulujeme kupit este jeden. ale minimalne 2 pamatove karty musia byt.

• domi to si bude s ooocenkom rozumiet oni s matkom su taki isti 😃 😃 😃

• domi to skor nie ja si budem rozumiet, ale skor moj skoromanzel 🙂 Je manik do fotenia, mna to az tak nebavi, a priznam sa, ze tym funkciam vooooooooooobec nerozumiem 😞

• 😃 no ked clovek si nedokaze zapamatat vsetky tie pekne veci, co uvidi, tak ich musi pofotit 😃

• ooo - a potom človek rozmýšla, že kde to vlastne videl a fotil 😃

• ze pozdravujem skoromanzela 🙂 ja strasne rada fotim, aj ked nie profi, ale pre nas su to pekne fotky 🙂

• no mne hlavne staci aby som vedela stlacit spust, pozriet si co som nafotila a hodit to z fotaku do pc, to mi bohate staci 😃

• presne, niekedy mam si spomenut, ze presne na ktorom mieste to bolo 😃

• ooo - odovzdam 😃 My ked sme boli naposledy na dovci, tak sme jedavali tiez s takym mladym parom - on bol tiez manik do fotenia, a ked sa zacali rozpravat o zoomoch, aso, a podobnych hovadinach, my dve sme len krutili ocami 😃

• domi - tak ja by som sa asi radsej obesila ako toto pocuvat, ale zas na druhej strane kazdeho bavi daco ine 😉

• jj, kazdeho nieco ine. ked si predstavim, ze svoj prvy vlastny fotak som si kupila az v roku 2004 tusim. no hroooza, nechapem, ako som mohla do vtedy fungovat... 😃 😃 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Povedzte si svoje ÁNO v romantickom átriu historického Domu. 🙂
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov