no ved preto ti to hovorim, lebo ty si pamiatkovy typ a keby si lezala len na plazi tak by si mi nezadovazila dalsiu sneznu gulu do zbierky :-p :-p :-p :-p :-p
ooo - fotky ani nehovor, my sme na dovolenke v marci nafotili vyse 2 500 fotiek, a teraz z letnej tusim trochu menej . . . na nas sa vo fotolabe vzdy usmievaju :-D
ooo - my mame tiez vsetky v PC, ale davame si robit aj take ze na A4 a do ramikov . . . a zas nie každy si vie pozrieť foto v pc, napriklad babky a dedky :-D
My vlacime na dovolenky vzdy minimalne dva fotaky + draheho prislusenstvo. Ked foti, vyzera jak fotograf z F1, tam majú také tie obrovské objektívy :-D
domi to skor nie ja si budem rozumiet, ale skor moj skoromanzel :-) Je manik do fotenia, mna to az tak nebavi, a priznam sa, ze tym funkciam vooooooooooobec nerozumiem :-(
ooo - odovzdam :-D My ked sme boli naposledy na dovci, tak sme jedavali tiez s takym mladym parom - on bol tiez manik do fotenia, a ked sa zacali rozpravat o zoomoch, aso, a podobnych hovadinach, my dve sme len krutili ocami :-D
jj, kazdeho nieco ine. ked si predstavim, ze svoj prvy vlastny fotak som si kupila az v roku 2004 tusim. no hroooza, nechapem, ako som mohla do vtedy fungovat... :-D :-D :-D