Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ti hned potom podam hlasenie, ked sa zjavi vo dverach ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa len bojim tej svalovky, nie ze celu dovolenku nebudem moct ani chodit :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no tak ty sa najprv iba radsej pozeraj, lebo pak budes mat uplne na prd dofcu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nechcela by som cele dni len na plazi chrochnit :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no ved preto ti to hovorim, lebo ty si pamiatkovy typ a keby si lezala len na plazi tak by si mi nezadovazila dalsiu sneznu gulu do zbierky :-p :-p :-p :-p :-p
Odpovedať
žeby bol niekto zaťažený na snehové gule? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nooo trosicku :-N :-N :-N to je taka moja mensia zberatelska vasen ;-)
Odpovedať
Tak lepšie jak plyšové medvedíky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak to rozhodne ano :-D co ty ich zbieras? :-p :-p :-p
Odpovedať
čo? medvediky? daš pokoj :-D
Odpovedať
ked tak gumové, ale zas nie do zbierky, ale do komory ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
gumove medvede aj ja mozem x-) x-) x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja zbieram fotky :-D mne netreba ziadny suvenir. mna potesi kopec fotiek, co nafotime :-D
Odpovedať
ooo - fotky ani nehovor, my sme na dovolenke v marci nafotili vyse 2 500 fotiek, a teraz z letnej tusim trochu menej . . . na nas sa vo fotolabe vzdy usmievaju :-D
Odpovedať
ale zas nie vsetky davame vyvolat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ale mne treba :-p :-p domi - to je toma parketa fotky a tak :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my nedavame ziadne vyvolavat. ved ich mame v pc, to staci :-) ale bez fotaku ani na krok :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to s tym bez fotaka ani na krok mozem potvrdit x-) x-) x-)
Odpovedať
ooo - my mame tiez vsetky v PC, ale davame si robit aj take ze na A4 a do ramikov . . . a zas nie každy si vie pozrieť foto v pc, napriklad babky a dedky :-D My vlacime na dovolenky vzdy minimalne dva fotaky + draheho prislusenstvo. Ked foti, vyzera jak fotograf z F1, tam majú také tie obrovské objektívy :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak nam doteraz stacil jeden fotak, aj ked teraz tak trosku spekulujeme kupit este jeden. ale minimalne 2 pamatove karty musia byt.
Odpovedať
Profilova fotka
domi to si bude s ooocenkom rozumiet oni s matkom su taki isti :-D :-D :-D
Odpovedať
domi to skor nie ja si budem rozumiet, ale skor moj skoromanzel :-) Je manik do fotenia, mna to az tak nebavi, a priznam sa, ze tym funkciam vooooooooooobec nerozumiem :-(
Odpovedať
Profilova fotka
:-D no ked clovek si nedokaze zapamatat vsetky tie pekne veci, co uvidi, tak ich musi pofotit :-D
Odpovedať
ooo - a potom človek rozmýšla, že kde to vlastne videl a fotil :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ze pozdravujem skoromanzela :-) ja strasne rada fotim, aj ked nie profi, ale pre nas su to pekne fotky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no mne hlavne staci aby som vedela stlacit spust, pozriet si co som nafotila a hodit to z fotaku do pc, to mi bohate staci :-D
Odpovedať
Profilova fotka
presne, niekedy mam si spomenut, ze presne na ktorom mieste to bolo :-D
Odpovedať
ooo - odovzdam :-D My ked sme boli naposledy na dovci, tak sme jedavali tiez s takym mladym parom - on bol tiez manik do fotenia, a ked sa zacali rozpravat o zoomoch, aso, a podobnych hovadinach, my dve sme len krutili ocami :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domi - tak ja by som sa asi radsej obesila ako toto pocuvat, ale zas na druhej strane kazdeho bavi daco ine ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jj, kazdeho nieco ine. ked si predstavim, ze svoj prvy vlastny fotak som si kupila az v roku 2004 tusim. no hroooza, nechapem, ako som mohla do vtedy fungovat... :-D :-D :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?