domi - ked ale ja to uz ani nevnimam :-D Moj drahy je dost technicky orientovany, ked mi nieco vysvetluje, tak "akoze" pocuvam, ale to jak keby na mna spanielsky hovoril ;-)
domci - tak to verim, to je jak sa hovori sila zvyku :-)
my sme nas prvy vlastny fotak kupila az teraz pred dofcou a je to super ked mas vlastny fotacik, nikto ta neobmedzuje, mozes si fotit co chces a kedy chces...no proste parada 8-)
fotak je perfektny vynalez :-) kamere som na chut nejak neprisla. mame par videi s fotakom netocenych, ale pozrela som si to maximalne 2x. fotky pozeram skoro stale.
ved to ani mna jaksik video nelaka, sak aj svadobne dvd som pozerala lebo som zvedava ci kameraman zachytil moj brebt pri obrade, ked som miesto dodrzim povedala dodrvim :-D :-D :-D :-N :-N
dominika aj mi mame canon powershot. ten s3 is. :-) naaadherne fotky robi. doteraz som mala len canony vsetko. akurat teraz pokukujeme po tom novom fotaciku olympus e-p1
domi - aha, uz som v obraze :-D My ideme o dva tyzdne na faru, farar mi sluboval uz minule, ze si prejdeme, ze co kto vlastne bude hovorit, ale on je obcas take motovidlo, tak na to zabudol, a ja som tiez, lebo som to nepripomenula :-p
domi - nam farar povedal, ze budeme hovorit trikrat slubujem a raz beriem :-D uvidime, nechame sa prekvapit, potom dam vediet, ze jak to nakoniec bolo ;-)