Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
domi - ked ale ja to uz ani nevnimam :-D Moj drahy je dost technicky orientovany, ked mi nieco vysvetluje, tak "akoze" pocuvam, ale to jak keby na mna spanielsky hovoril ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to fakt??? tym si sa mi jaksik zabudla pochvalit :-|
Odpovedať
Profilova fotka
dominika a co mate za fotak? len tak zo zvedavosti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
domci - tak to verim, to je jak sa hovori sila zvyku :-) my sme nas prvy vlastny fotak kupila az teraz pred dofcou a je to super ked mas vlastny fotacik, nikto ta neobmedzuje, mozes si fotit co chces a kedy chces...no proste parada 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
fotak je perfektny vynalez :-) kamere som na chut nejak neprisla. mame par videi s fotakom netocenych, ale pozrela som si to maximalne 2x. fotky pozeram skoro stale.
Odpovedať
Profilova fotka
ved to ani mna jaksik video nelaka, sak aj svadobne dvd som pozerala lebo som zvedava ci kameraman zachytil moj brebt pri obrade, ked som miesto dodrzim povedala dodrvim :-D :-D :-D :-N :-N
Odpovedať
ooo - poctivo som telefonicky zisťovala, lebo ja viem len značku :-D Takže jeden je Canon S3 Poweshot IS, a druhý Canon EOS 450 D
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D :-D a dodrvujes to teda?
Odpovedať
Profilova fotka
heeeeej dodrzujem :-D :-D :-p
Odpovedať
domi - a načo sa odpovedá že dodržíš? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
dominika aj mi mame canon powershot. ten s3 is. :-) naaadherne fotky robi. doteraz som mala len canony vsetko. akurat teraz pokukujeme po tom novom fotaciku olympus e-p1
Odpovedať
Profilova fotka
to ked sme citali manzelsky slub, ze svoj manzelsky slub dodrzim....atd :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
a k tomu jednemu mame obrovsky objektiv, nastavajuci si kupil aj polarizacny filter - to je super vecicka, a najnovsie aj blesk ;-)
Odpovedať
domi - aha, uz som v obraze :-D My ideme o dva tyzdne na faru, farar mi sluboval uz minule, ze si prejdeme, ze co kto vlastne bude hovorit, ale on je obcas take motovidlo, tak na to zabudol, a ja som tiez, lebo som to nepripomenula :-p
Odpovedať
Profilova fotka
viete co ako tu tak sledujem, tak ja si dam pauzicku lebo vobec nerozumiem o com sa tu bavite :-(
Odpovedať
Profilova fotka
domcur, nedavaj pauzu. budeme sa o niecom inom bavit
Odpovedať
ale domi nekecaj, ked ja rozumiem, tak to musi kazdy :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domci - tak sa snaz aby si sa pri premiere neprekecla tak ako ja, lebo sa tu bude s tebou niest cely zivot :-D ;-)
Odpovedať
a to kde si videla, aby si hlavna udržiavateľka témy dávala pauzu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no dobre prehovorili ste ma, kkludne sa bavte dalej, ja sa aspon dacomu priucim, teda aspon dufam :-|
Odpovedať
domi - ja budem tak vystresovana, ze budem rada, ked zo seba dostanem aspon "beriem" :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a co ja viem? to ma len tak napadlo, sak vsetko je po prvykrat :-o
Odpovedať
Profilova fotka
domci berem sa nehovori, iba to slavne aaaaaaaaaaaaaano :-p :-p :-p
Odpovedať
domi - nam farar povedal, ze budeme hovorit trikrat slubujem a raz beriem :-D uvidime, nechame sa prekvapit, potom dam vediet, ze jak to nakoniec bolo ;-)
Odpovedať
Ozaj domi, ak sa môzem spytat - po kolkych rokoch chodenia ste sa zobrali?
Odpovedať
Profilova fotka
domi - ja som teraz v pomykove, neviem co sme my hovorili :-x :-x no my sme boli spolu 5 rokov :-)
Odpovedať
domi - sak neva, podla mna je aj tak jedno co tam hovoris, hlavne ze vas zosobasia ;-)
Odpovedať
baby o pol hodku padaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
hej ale ja som normalne mimo, sak ved to nebolo tak davno co sme sa brali :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sa pridam na chvilu :) ja som pri sobasi povedala dokonca 3x ano - sa drahy na mne doteraz rehoce
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?