domi tak ja som stihla normálne všetko čo som chcela, ale som makala kurnik ... 8-)
no letím ja konečne domov, tak sa majkaj ... paaa ale sme si dneska pokecali,čo? :-D
dany sikovnicek si x-) x-) x-)
no tak let, aj ja za chvilku konecne padam, pekny den este zelam ;-)
no dnes sme to riadne prehanali s tym kecanim :-D :-D :-D
ja neviem ani ako sa mi dari... :-) mam sa fajn, vsetko po starom...nic noveeee.... :-)
isla by som sa niekam clapkat, len nie je na cas, lebo nemame volny vikend, stve ma pocasie, kupila by som si dake hodinky, aale asi skor kupim narodeninovy darek priatelovi.... noo mam sa tak sucho, nijako... :-D :-D
ani neviem,ci sa to da pochopit :-)
peti ja chapem, ja uz mam tiez nejake hodinecky v plane, ale pssst :-D :-D :-D
a pochopila som aj co tym chcel basnik povedat ;-)
a ohladom obeda, sme proste potrebovali vypadnut a boli sme uz aj trosku hladne ;-) :-p
ja by som do 13 30 bola mrtva od hladu :-D :-D
jéj ahoj dominika86 - som sa rozpísala v septembrovej téme o tých chlapoch - sakra to je s nimi strašné ....
no ja mala "zdravý" obedík - zelenin.šalát s celozr. fornetkami ;-) - uvidíme dokedy vydržím :-D
ale čoby domi nedržím - to ja tak dakedy papám, teda väčšinou ;-) sa snažím a nejak som si na to už zvykla 8-) no sú také typy človeka, že nemusia sa obmedzovať v jedení to ako keby si sypala do studne to jedlo a nevidíš nič na tom človeku a pak sú také typy, že váha im kolíše a keby popustili uzdu svojej chuti, tak by to nedopadlo dobre :-D
no mám sklony k tomu druhému typu, tak preto ... a tak čo už, "mrkva a v zime ? ... ts ts ts "
jaaaaaaj tak, sak aj ja moc lubim taketo zdrave veci a aj tie pukancove chlebiky tieto myslim :
http://www.dadaplus.sk/product/images...
niekto povie ze fuuuuuj, ale ja ich moc moc lubim x-) x-) x-) x-)
cazte, ja neverim vlastnym ociam, lenti ty zijeeeeeeeeeeeeeees???? :-D :-D :-D vitaaaaaaaaaaaaj spaaaaaaaaat x-) x-) x-)
ja som uz po dovolenke, ale hned by som isla na dalsiu :-D a mam sa fajn a ty ako? ako ste pokrocila s domcurom?? teraz ked mas kuchynu po akej si tuzila uz kasles na nas z MS??? :-p :-p