Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dobre takze je rozhodnute, parfumerie traste saaaaaaaaa :-o
Odpovedať
:-D :-D nooooo joooooo, som zvedava,ze ci s nou budes spokojnaaa... i ked neviem,ci je vodeodolna... ja preferujem vodelodolne,lebo potom mam furt cierne nad ocami :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to aj ja za tie penazky :-D :-D :-D ...mne je jedno ja mam rada aj vodeneodolne 8-) a peti nevies mi povedat pribliznu cenu tej spiralky?
Odpovedať
uffff, ja som ju nekupovala na slovensku, takze vobec netusim..... a fannko je dost predrazeneee...takze netusim... skus si ju pozriet na nete,ci ju nepredavaju...
Odpovedať
Profilova fotka
ahaaaaaaa.... no sak popytam sa v parfumerkach a uvidim... ked bude moc draha nakazem kamoske co je v londone nech mi ju kupi tam ;-)
Odpovedať
noooo aspon tak, lebo fakt co predavaju parfemy vo fannku, tak vies zohnat omnoho lacnejsie....a nepomoze ani ta zlava 10%... ]-( ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
no ale ja tam aj tak nakupujem, som minule kupila hugo boss 30 ml za 800 sk ale to som mala zlavu dakych 400 sk :-| ale fakt strasne na ludoch zarabaju ]-( ]-(
Odpovedať
ja nakupujem cez net parfemy jedine :-D aaaale teraz sa musim krotit...este mam na poste balik s dvoma retiazkami a prstenom...len nemam cas si ist pon.. :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a skadial ak sa mozem spytat? lebo ja sa bojim takto objednavat ze ma odzubu, a nebudu to origose ]-( a co za retiazku si si objednala?
Odpovedať
ja bezne objednavam z netu.... stranku musim kuknut doma :-) :-) :-) zatial bolo vsetko v poradecku, tak som zvedavaaa :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
halooo, toto co je? mna tu zdzubavate, ze sme pri penazoch a tu sa kupuju drahe maskary a parfemy a perky :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no sak ked budem vediet ze ti to mas overene, tak sa nebudem bat, tak keby si nasla tu stranku hod mi to bud do spravy na FB alebo sem do IP ...dakujeeeeeeeeeeeeem :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
nooooo aaale na tvoje nehnutelnosti nemame :-D :-D :-D
Odpovedať
jasan domi, daam vediet :-D :-D musim zistit ako je v tychto letnych mesiacoch nasa super posta otvorena :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ale maji presne na nehnutelnosti nemame :-p :-p :-p oki peti , budem cakat ;-) juuuuuuuuj posta, to je kapitola sama o sebe ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
no ked to poratam, tie vase nakupy, tak na nehnutelnost by urcite bolo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hehehe, to urcite neeeeee :-D :-D
Odpovedať
jake nase nakupy, haaaa????? na teba urcite nemame :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ale kakajme uz na nakupy baby ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ved sperky, sminky, handry... :-D :-D
Odpovedať
.....ja take nic nekupujem.... :-x :-x :-x
Odpovedať
Profilova fotka
nieeee, vid prvy prispevok na tejto strane :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
vy ste take potvory :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hehehe
Odpovedať
:-N :-N :-N :-N
Odpovedať
Profilova fotka
aleeeeeeee zase az take potvoracky nejsme :-( :-( :-(
Odpovedať
neeeeeee, my nie sme ziaaadne potvory..... :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
babky, idem domooooooov... luuucim sa.... :-) maji, keby sme sa "nevideli", taak prajem peknu dovolenku, fot o 106, tesim na fotky... :-D domi, zajtra sa tu vidime... :-D :-D papaaaa
Odpovedať
Profilova fotka
oki peti ....paaaaaaaaaaaaaaa zitra a pjekny den este :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
peti, dakujem :) papapa
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?