ale, namiesto toho aby si ludia robili svoju robotu tak su dožvie kde a ja to musim vsetko riesit za nich...a preto musim dnes do BA :-S ...aj ja som pozerala profesiu ale kedze chceme babo tak menit robotu by bolo ani zbytocne
ved hej, mam toho plne zuby ale pokym by mi presla vypovedna lehota tak uz ani nebudem brat HAK a ak vsetko pojde dobre tak budem tehu..aj ked si neviem predstavit byt v tejto robote a byt tehu....to by sa mi narodil maly stresacik :-o
domi diky ale ja to teda moc nezdvladam..aspon moje srdce nie..vcera ma tak pichalo,ze som myslela,ze mam infarkt..toto som mala aj pred rokom a neurolog ked mi kazal zavriet oci tak hovori, ze preboha to z coho mate take nervy...nemozte sa nejako vyhnut tym stresom?
ahoj jani..vitaj medzi nami niektorymi blbo naladenymi ;-)
luci - no ja nie som o nic lepsie naladena.... stale nemam pracu, minuly tyzden som poslala 9 CV a nik sa mi zatial neozval ]-(
a este ma stve, ze mi na 1 moj mobil furt volaju omyly... to cislo mam uz vyse 8r. a je az na jednu cislicu pozostava zo vsetkych rovnakych cisli, tak si ho menit nemienim.... uz asi 5r. mi volaju, ze chcu kondornet - firmu z PO, ktora ma rovnake cislo ako ja, len inu predvolbu... tych som sa uz naucila odpalkovat, zakaznici musia byt velmi "spokojni"..... ale posledny tyzden mi volali uz aj ludia, ci som stolar, vcera ma niekto oslovil ako Filip, dnes sa ma pytali, ci som HVB Bank, Unicredit Bank, ze to cislo mala to banka..... uaaaaaaaaaaa, mna to nebaviiiiiiiiiiiiiiiii furt vykecavat s omylmi.... takze preto som nasrdena aj ja
jani, tak to ti teda nezavidim..ja by som uz asi zdvihala telefon, ze ahojte tu je ta a ta ak volate niekoho ineho tak radsej rovno zlozte :-D
domi, ta robota ma aj svoje vyhody ale ten stres je hrozny...a cim dalej ty viac :-S
luci - skusala som, lenze ludia z PO, ktori chcu volat tu firmu Kondornet boli furt neodbytni, tak som si vymyslela inu fintu na nich a zatial zabera :-D
mne raz takto jedna pani vyvolavala a stale si pytala silviu, ja jej na to ze to je omyl, ze nech si kontroluje cislo, ona, ze aha pardon. a o par sekund mi zase zavolala a dokolecka to takto islo. potom som ju uz nedvihala...
ooo - podobne.... ja som tym zakaznikom hovorievala, ze nech sa pozru co vytacaju, lebo 0905xxx xxx nie je to iste ako 0915xxx xxx.... ale neeee, za sekundu volali znova... tak som im to rovno rusila