Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoooj ocko, no nic moc...akurat mi lezie na nervy robota.. ]-( ale to tusim aj tebe,vsak?
Odpovedať
Profilova fotka
luci, aj mne. vcera som pozerala nejake ponuky a rovno som poslala aj zivotopis. a tebe preco lezie na nervy? co sa deje?
Odpovedať
Profilova fotka
ale, namiesto toho aby si ludia robili svoju robotu tak su dožvie kde a ja to musim vsetko riesit za nich...a preto musim dnes do BA :-S ...aj ja som pozerala profesiu ale kedze chceme babo tak menit robotu by bolo ani zbytocne
Odpovedať
Profilova fotka
nikdy nieje zbytocne menit pracu
Odpovedať
Profilova fotka
caute caute, dnes sa riesi robota??? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dominika, hej. opat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
sak,ale je to velmi aktualna tema, take treba riesit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ved hej, mam toho plne zuby ale pokym by mi presla vypovedna lehota tak uz ani nebudem brat HAK a ak vsetko pojde dobre tak budem tehu..aj ked si neviem predstavit byt v tejto robote a byt tehu....to by sa mi narodil maly stresacik :-o
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj domi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj luci ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
luci, presne tak. treba byt v klude
Odpovedať
Profilova fotka
jaaj, mam z toho riadne nervy a proste sa neviem ukludnit....raz som uz takto bola, radsej budem bez roboty ako toto.. :-S
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
luci, tak to neni fakt co zavidiet, ta obdivujem, ze to tak zvladas
Odpovedať
Profilova fotka
caute, caute
Odpovedať
Profilova fotka
luci, momentalne som aj ja v takom istom rozpolozeni
Odpovedať
Profilova fotka
cau jani
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky jani
Odpovedať
Profilova fotka
caute.... ako v praci maji? stale zle?
Odpovedať
Profilova fotka
domi diky ale ja to teda moc nezdvladam..aspon moje srdce nie..vcera ma tak pichalo,ze som myslela,ze mam infarkt..toto som mala aj pred rokom a neurolog ked mi kazal zavriet oci tak hovori, ze preboha to z coho mate take nervy...nemozte sa nejako vyhnut tym stresom? ahoj jani..vitaj medzi nami niektorymi blbo naladenymi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
luci, to fakt? no to je uplne strasne, hnusna robota, len problemy prinasa ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
luci - no ja nie som o nic lepsie naladena.... stale nemam pracu, minuly tyzden som poslala 9 CV a nik sa mi zatial neozval ]-( a este ma stve, ze mi na 1 moj mobil furt volaju omyly... to cislo mam uz vyse 8r. a je az na jednu cislicu pozostava zo vsetkych rovnakych cisli, tak si ho menit nemienim.... uz asi 5r. mi volaju, ze chcu kondornet - firmu z PO, ktora ma rovnake cislo ako ja, len inu predvolbu... tych som sa uz naucila odpalkovat, zakaznici musia byt velmi "spokojni"..... ale posledny tyzden mi volali uz aj ludia, ci som stolar, vcera ma niekto oslovil ako Filip, dnes sa ma pytali, ci som HVB Bank, Unicredit Bank, ze to cislo mala to banka..... uaaaaaaaaaaa, mna to nebaviiiiiiiiiiiiiiiii furt vykecavat s omylmi.... takze preto som nasrdena aj ja
Odpovedať
Profilova fotka
jani, tak to je tiez na prd ohladom toho cisla, to sa moze stat len tu u nas v SR :-S
Odpovedať
Profilova fotka
jani, tak to ti teda nezavidim..ja by som uz asi zdvihala telefon, ze ahojte tu je ta a ta ak volate niekoho ineho tak radsej rovno zlozte :-D domi, ta robota ma aj svoje vyhody ale ten stres je hrozny...a cim dalej ty viac :-S
Odpovedať
Profilova fotka
luci verim ti, aj u nas je to nejake podivne poslednu dobu, som prekvapena ze co sa tu zrazu deje :-|
Odpovedať
Profilova fotka
luci - skusala som, lenze ludia z PO, ktori chcu volat tu firmu Kondornet boli furt neodbytni, tak som si vymyslela inu fintu na nich a zatial zabera :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mne raz takto jedna pani vyvolavala a stale si pytala silviu, ja jej na to ze to je omyl, ze nech si kontroluje cislo, ona, ze aha pardon. a o par sekund mi zase zavolala a dokolecka to takto islo. potom som ju uz nedvihala...
Odpovedať
Profilova fotka
ooo - podobne.... ja som tym zakaznikom hovorievala, ze nech sa pozru co vytacaju, lebo 0905xxx xxx nie je to iste ako 0915xxx xxx.... ale neeee, za sekundu volali znova... tak som im to rovno rusila
Odpovedať
Profilova fotka
no, to vies..niektori ludia su divni...a utvrdzujem sa v tom stale..staci si par krat pozriet spravy a nevychadzam z udivu
Odpovedať
Profilova fotka
caute negativne naladene , dnes asi k vam nezapadnem , ja som stastna , ze svieti slniecko
Odpovedať
Profilova fotka
ivka - heh, tak aspon niekto je tu pozitivne naladeny :-) v BA slnko len tak sem-tam vykukne spoza mrakov....
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?