Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

28. aug 2012112460
  • a aj nasa majka ma 20 dni dofci a ne a ne sa so mnou podelit 😠 😠

• to faaakt??? a to kedy naskreckovala???? i ked ona asi mina staru ,kedze bola toooooolko pn, cooooo???? 😠

• joooooo presne ako hovoris, teraz je ostala cela tohtorocna dovo 😒

• Sponzor fóra
  • noooo teda... krasny zivot ma baba 😃 😃 😃

• to anooooo teda 🙂

• ok domi..idem ja domov..uz nevladzem.... oci ma bolia,ako cely den cucim do pc...strasneee.... 😠 😠

papaaaa 😃

• oki peti, paaaaaaaaaaaa zitra 😃 😃

• dobre ranko, hlasim sa do sluzby 😃 😃

• ahojky, boooze ty si jaky makac 😛 😛 😛

• 😃 😃
    noo dosla som opat na siedmu 😃 😃
    teraz je tu ako tak veselo,lebo skusaju repraky a hra nam tu radio....aspon chvililinku vydrzi dufam 😃 😃

• hehehe.... to mi je jasne 😉
    tam mate akoze didzinu jo??? 😃 😃 😃
    inak nevies nic o majke? lebo mne sa este jaksik neozvala, a ako pozeram tak ani na FB nist nove 😐

• neviem nic noveee, aaale hadam su uz na mieste 🙂
    uz nam ho vypli, taakze opat kapor... 😞

• no sak to aj ja dufam, lebo som citala vsakovake veci o skyeurope dnes 😠
    jeeeeeeezis to je hroza, co vam ho nenechaju pustene 😒

• my tu musime mat ticho 😠 kvoli praci a taaaak.... a ja som si opat zabudla sluchadka od mobilu... aaale kaslat to - pustim si ho aj tak
    🙂 nooooo idem kuknut teda coze o nom pisali.... 😐

• jeeeeeeemine to co ste akoze na pohrebe? 😠 😠 my si pustime a hotojo 😃 😃
    no idi 😉

• Sponzor fóra
  • som zvedava,kolko mi vydrzi baterka.... 😃 😃 😃

hmmmm, nic som este take nenasla 🙂

• no ja som si preto zobrala so sebou nabijacaku 😛 😛
    ale dnes nieco v novom case pisali tak neviem 😐

• ja tu mam len sme a hn.... novy cas nemame 😃 😃

uz si tu robim diskoteku, nevadi.... musim checkovat baterku, ale este je tam dooost paliciek.... dnes ideme na tu obhliadku bytu a bolo by blbe,keby sa mi teta nedovolala 😃 😃

• to je na nic potom 😃 😃

tak to ano, tak moc nediskotekuj 😉

• 😃 😃 😃

nooo co narobim.. jeeeminke,uz by som sla domov... toto je uplne zabity cas... 😐

• ti verim, ja mam teraz ako tak nejaku tu robotku, takze sa to celkom da vydrzat 🙂

• taak to je super.. ja sa normalne tesim na september,ked zacnu vsetci normalne fungovat 😃 😃

• no jo teda, to zase u nas vtedy vypukne osial a ludia budu ako zmyslov zbaveni 😠

• aaaaale aspon nebude nuda.... to je najhorsie...ono je fajn obcas vypnut,ale ked to ma dlho trvat, tak to neeee... 😠 😠 😠

• nooo ja preto neznasam piatky, je to uplne zabite a najhorsie je na tom, ze aj v patek to musime trcat do patej 😠 😠 😠 ...ale zajtra si skratim prac. dobu lebo idem na postu a to predsa nebudem vybavovat vo svojom volnom case, ked ide o firemnu postu 😉

• nooo jasneee, treba vypadnut skor... 😃 😃
    uz si si objednala spiralku alebo este cakas??? 🙂

• no sak to hej teda 🙂
    eee este ne, vaham....ale vcera som si dalsiu knizku objednala 😬 😬 😬 som neodolala, nemozem dlhsie cakat, je to pokracovanie toho sumraku a majka ju dostane az na narodky a dovtedy nevydrzim 😃 😃 😃

• 😃 😃 😃 teeeda teba to chytilo poradno 😉

• noooooooooooo 😬 😬 😬 toto je uz asi 5 kniha tento mesiac a uz rozmyslam ze si aj 4.diel hned objednam ta ma vyjst buduci tyzden 😃 😃

peti na chvilu sa odmlcim.... idem trosku skartovat, lebo mame toho po milu jarmilu 😒

• 🙂 ja som tento mesiac precitala nula knih..hehe.... 😃 uz mam po dovolenke, taaakze dalsie knihy pridu neskor 😃 😃

jasan, ic pjekne pracovat 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov