Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

28. aug 2012112460
  • jaaaaaaaaaj ja sa na to skartovanie mozem vytoto 😠 😠 😠 to je tak ked niekto kupi lacnu tesco skartovacku 😦

• hmmmmm, ja neznasam skartovanie - nechce sa mi pri tom stat, taakze tu pekne kopim papiere a potom to pojde do spalovne 😃

• akoze aj my sme uz mali strasnu kopu a to som este nesla k majkinmu stolu 😃 😃 😃 ale ja musim skartovat, lebo....

• Sponzor fóra
  • nooo moja kopa je uz vyprazdnena, do spalovne isli niekedy minuly mesiac 😃 😃 😃 😃

• hmmmm... neni spatny napad ta spalovna 😃 😃 😃

• nooo ak tam mate koho poslat, tak urcite nie je... 🙂 🙂

• a to kde je v ba? lebo ja to pocuj prvykrat

• spalovna je pri slovnafte, ze slovnaftom... ja som tam bola raz na exkurzii zo skoly, ale uz by som tam asi netrafila 😃

• vy ste boli na exkurzii v spalovni??? 🤔 teda to mi muslela byt skola 😃 😃 😃
    jaaaaaaaaj mam dilemu lebo chcem objednat tu spiralu z toho parfums, ale ked by som objednala len ju musim platit dopravu a to ja nechcem, by som aj dajaky parfem kupila, len nemam predstavu, ze aky 😐 budem musiet ist okukat do fann, nech viem co ako vonaaaa 😃 😃

• 🙂 🙂 noo teeeda.... tak objednaj aj parfem,maju dobre aj v akcii... 😃

ja ani neviem,preco sme tam vlastne boli.... ak tak rozmyslam, tak to bolo z vysky tusim.... aaale preco??? to si uz nepamatam 😃 😃 😃

• no len neviem ze aky si mam objednat 😒

peti ta strata pamate moze byt nasledkom toho vyletu so spalovne 😃 😃 😛 😛 😛

• hmmm, mozne to je... 😃 😃 😃

• hehehe...no ale snad to neni az take kriticke 😉

• ale da sa s tym zit 😃 😃

• no jo, sak co uz nic ine neostava 😃
    jaaaaaaaaaaaj uz som asi aj hladna, som si dnes obed doniesla, taky lahky, ale jest ho este nejdem sak je malo hodin 😐

• Sponzor fóra
  • 😃 😃
    ja neviem,co na obed,ale nemam chut ist tu k nam dole do restiky, vlastne nemam na nic chut tu z okolia... hadam pride Slavo a pojdeme sa niekam normalne najest... normalne ako normalne... mam chut na mekac 😃 😃

• mnaaaaaaaaam mekac dala by som si 😃 😃 😃 ved to je normalne, urcite lepsie ako suche rozky s nejakou natierkou 😠 😠

• hmmmm, noooo mozno ho nahovorim..ak dojde v normalnom case.... ovsem 😠

• tak mu cinkni uz teraz, aby sa snazil 🙂

• noooo idem.... len isiel do nz... 😠 😠

• aleeeeeee sikovny je, on to stiha 😉

• noooo hovadsky, este tam ani nesiel 😠 😠

• aleeeeeee no strasny pesimista si 😛 😛 😛 nic nie je nemozne 😉

• jaaaaj, no porazi ma..kym dojde, tak umrem od hladu ... 😠 😠

• tak sak aftto mas, tak idi sama, sak nikto nechce aby si nam na hlad zomrela 🙂

• aaale afto mam na dooobrom fleku a ked by som odisla, tak mi flek uchmatne niekto iny...
    tu je to komplikovane s parkovanim 😃 😃 😃
    straaaasneeee.

uz nech je poobedie a idem domko... 😃 a potom obhliadkaaaaaa 😃 😃

• jeeezis toto tam mate uplne na .... 😠
    a kedy dnes prchas z prace haaaaaaaa? 😛 a kedy mate ist okukat ten bytik?

• z prace zdrham najneskor o pol stvrtej a obhliadka je o pol siestej...

• dobry cas 🙂

• vyborny...a zajtra o tretej padam...na viiikend.... sa tesim .... keby mal aspom tri dni...a neee dva... 😠

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Horvatovič
    Rožňava
    Nafotím vašu svadbu podľa vaších predstáv, svadobný dokument - žiadne zbytočné pózovanie pred objektívom.
    ...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov