Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

28. aug 2012112460
  • nooo ja zitra padam tak cca 16 15 aj to je uz dost skoro, ale kakam na to....musim predsa tu postu vybavit 😉
    to hej mohol by mat aspon 3 dni, aspon by som si konecne uvedomila, ze nejaky weekend bol 😠

• a co mate v plane na vikend??

• hmmmm dobra otazka, ani neviem, dnes pride drahy dom z belgicka, tak uvidim co povie...sme mali ist minuly weekend do ciech na nakupy, len sa to zrusilo...tak asi pojdeme teraz a vy ?

• Sponzor fóra
  • my nic... neviem... len sa flakat...vraj ma byt skarede pocasie, tak som zvedava....
    slavo pojde asi komin robit ro rohoznika, tak sa budem domka valat... a daku navstevu mame mat, tak sa budem i usmievat 😃

• to faaaaaaaaakt? no tak to sa tesim 😒
    no tie usmevy poznam 😃 😃

• nooo ved ja ani neviem poradno, kto k nami pride.... viem, ze je to dedova najmladsia sestra, aaale tu jej dceru vobec nepoznam.... taakze tak... 😃

• jemiiine taketo navstevy som nikdy nemala rada 😐

• nooooo asi budem musiet zdrhnut z domu... 😃 😃 😃
    ja vo vseobecnosti nemam rada rodinne navstevy.. mama mi vravi, ze umrem sama... 😃 😃 😃 aaale ja zase nepotrebujem vidiet nejaku moju siroku rodinu... 😃 😃

• to je asi najlepsi napad vypadnut z domu 😵 😵 😵 😵
    ja taky tak, mi to pride take trapne, teda aspon pri nasej rodine je to tak 😒

• ja som v tomto straaaasne nespolocenskaaaa.... 😃 😃 😃
    este jednu rodinnu stretavku sme mali doma,aaaale nastastie sme vtedy boli v egypte...taakze som bola usetrena... 😃

• hehehe....ja proste taketo zdvorilostne navstevy nemusim 😉
    to ste mali stastie fakt

pocuj odbocim od temy, nemas nejaky dobry tip na stranku alebo aj obchod s peknymi kabelkami??? 😃

• petulda kam si sa zasila???? 🤔 🤔 🤔

takze zabila som firemnu skartovacku, sak tesco vyrobok nie je sa comu cudovat 😠 😠 😠

• domi - co si pchala desat stran naraz? 🙂 alebo to ani nebolo treba asi ze 😃

• domi - eeee, ja som davala bud dve a teraz dokonca len 1 stranu 😠 😠 😠 ........jaaaaaaaaaaj clovek chce aj normalne pracovat, ale vzdy mu v tom daco zabrani 😒

• 😃 😃 😃

• Sponzor fóra
  • ale sak tesco ceny 😃 😃 😃

• asi je lepsie kupit desat tesco skratovacov, jak jeden normalny 😛

• noooo niekto si to asi mysli 😠 😛

• som spat.... bola som si kupit bagetku 😃 😃

• mnaaaaaaaaaam dala by som si taku dobru bagietku nejaku 😮
    a co mekac sa dnes nekona?

• aaale mozno kona,aaaale otazka je,ze kedy...a uz som umierala od hladu... 😃

• tak si date mekac, ked pojdete bytik okuknut 🙂

• noooo ja by som este teraz nieco pochrumala, som nejaka este hladnaaa 😃 😃

• ja som si kupila pizza rozteky a pagaciky, ale tiez to neni nist moc, uvidim co maminka dobreho uvarila na obed 😃 😃

• jeeminke,take pizza rozky by som si dala.... 😵 😵 😵

• baby normalne mi robite chute 😃 ja cakam na obedik, uz by ho mohli konecne aj doniest 😐

• peti - dobehni, jeden mi este ostal 😉 d

co si objednala domi?

• kuracie prsia na víne s jablkami, a v chladničke na mňa čaká melon, teším sa 😃

• iiiiiiiiiha to jaky nobl obedik ta cak 😃 😛 😛 😛
    ja mam este domace ovocicko so sebou 😛

• akurat mi ich ujo doniesol 😎

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov