Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nooo ja zitra padam tak cca 16 15 aj to je uz dost skoro, ale kakam na to....musim predsa tu postu vybavit ;-) to hej mohol by mat aspon 3 dni, aspon by som si konecne uvedomila, ze nejaky weekend bol ]-(
Odpovedať
a co mate v plane na vikend??
Odpovedať
Profilova fotka
hmmmm dobra otazka, ani neviem, dnes pride drahy dom z belgicka, tak uvidim co povie...sme mali ist minuly weekend do ciech na nakupy, len sa to zrusilo...tak asi pojdeme teraz a vy ?
Odpovedať
my nic... neviem... len sa flakat...vraj ma byt skarede pocasie, tak som zvedava.... slavo pojde asi komin robit ro rohoznika, tak sa budem domka valat... a daku navstevu mame mat, tak sa budem i usmievat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to faaaaaaaaakt? no tak to sa tesim :-S no tie usmevy poznam :-D :-D
Odpovedať
nooo ved ja ani neviem poradno, kto k nami pride.... viem, ze je to dedova najmladsia sestra, aaale tu jej dceru vobec nepoznam.... taakze tak... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jemiiine taketo navstevy som nikdy nemala rada :-|
Odpovedať
nooooo asi budem musiet zdrhnut z domu... :-D :-D :-D ja vo vseobecnosti nemam rada rodinne navstevy.. mama mi vravi, ze umrem sama... :-D :-D :-D aaale ja zase nepotrebujem vidiet nejaku moju siroku rodinu... :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to je asi najlepsi napad vypadnut z domu x-) x-) x-) x-) ja taky tak, mi to pride take trapne, teda aspon pri nasej rodine je to tak :-S
Odpovedať
ja som v tomto straaaasne nespolocenskaaaa.... :-D :-D :-D este jednu rodinnu stretavku sme mali doma,aaaale nastastie sme vtedy boli v egypte...taakze som bola usetrena... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hehehe....ja proste taketo zdvorilostne navstevy nemusim ;-) to ste mali stastie fakt pocuj odbocim od temy, nemas nejaky dobry tip na stranku alebo aj obchod s peknymi kabelkami??? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
petulda kam si sa zasila???? =-) =-) =-) takze zabila som firemnu skartovacku, sak tesco vyrobok nie je sa comu cudovat ]-( ]-( ]-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
domi - co si pchala desat stran naraz? :-) alebo to ani nebolo treba asi ze :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domi - eeee, ja som davala bud dve a teraz dokonca len 1 stranu ]-( ]-( ]-( ........jaaaaaaaaaaj clovek chce aj normalne pracovat, ale vzdy mu v tom daco zabrani :-S
Odpovedať
:-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ale sak tesco ceny :-D :-D :-D
Odpovedať
asi je lepsie kupit desat tesco skratovacov, jak jeden normalny :-p
Odpovedať
Profilova fotka
noooo niekto si to asi mysli ]-( :-p
Odpovedať
som spat.... bola som si kupit bagetku :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mnaaaaaaaaaam dala by som si taku dobru bagietku nejaku :-o a co mekac sa dnes nekona?
Odpovedať
aaale mozno kona,aaaale otazka je,ze kedy...a uz som umierala od hladu... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak si date mekac, ked pojdete bytik okuknut :-)
Odpovedať
noooo ja by som este teraz nieco pochrumala, som nejaka este hladnaaa :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si kupila pizza rozteky a pagaciky, ale tiez to neni nist moc, uvidim co maminka dobreho uvarila na obed :-D :-D
Odpovedať
jeeminke,take pizza rozky by som si dala.... x-) x-) x-)
Odpovedať
baby normalne mi robite chute :-D ja cakam na obedik, uz by ho mohli konecne aj doniest :-|
Odpovedať
Profilova fotka
peti - dobehni, jeden mi este ostal ;-) d co si objednala domi?
Odpovedať
kuracie prsia na víne s jablkami, a v chladničke na mňa čaká melon, teším sa :-D
Odpovedať
Profilova fotka
iiiiiiiiiha to jaky nobl obedik ta cak :-D :-p :-p :-p ja mam este domace ovocicko so sebou :-p
Odpovedať
akurat mi ich ujo doniesol 8-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?