Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
idem zacapkat pracovny stol :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a este mam v suplicku odlozenu aj detsku vyzivu jablckovu :-p :-p :-p 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi - bobru chut ;-)
Odpovedať
domi - to je pre pripad nudze??? :-D ja mam v sufliku ponozky - tiez pripad nudze :-D
Odpovedať
Profilova fotka
noooo aj tak sa to da nazvat :-D :-D kazdy ma v suplicku daco ine ;-) ja tam mam zasoby jedla, keby prisla vojna :-D :-D :-D
Odpovedať
ja nemam v suplicku nic.. len v skrinke mam zasobu sackovych polievok do pohara :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no ja nemam skrinku,preto mam zasoby v suplicku :-p :-p :-p
Odpovedať
na polievku som zabudla, tu mam tiez ;-)
Odpovedať
:-D :-D :-D ň aj ja prajem dobru chut ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
peti :-N :-N :-N ja uz polievky neprechovavam....mi je z nich tak akurat na vracanie ]-( ]-(
Odpovedať
nooo to som si ich raz nakupila, ze ked nebudem mat cas ist jest,tak aspon toto si dam.... aaale uz som ich dlho nemala... ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
hmmm...ja som na nich na zaciatku normalne fungovala, ako som nastupila do roboty, ale raz som si povedala, ze dost a odvtedy sme spolu skoncili :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som taku sackovu uz sto rokov nerobila, preto som aj zabudla, ze tu este nejake mam ;-) ale keby dosla vojna, jak hovori dominika, aj tie budu dobre :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nooo jedine vtedy inak ich nechcem ani vidiet :-o
Odpovedať
normalne ked riesime polievky tusim aj urobim cez vikend normalnu slepaciu, uz sme dlho nemali . . . ale zas v takom teple polievky nemusim, uvidime, nedela ma byt skareda :-(
Odpovedať
domi ozaj, uz si vyspovedala baby z konca ulice, jak bolo pri madarskom mori? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no u nas musi byt v nedelu vzdy polievka, ci uz slepacia, alebo hovadzia ci je teplo ci je zima :-D :-D :-D ....juuuj sa vobec netesim na vikend ked hovorite ze ma byt skaredo :-(
Odpovedať
Profilova fotka
aleeeee este ne, sak oni asi chodia po kanaloch alebo co ]-( ]-( 8-(
Odpovedať
ja sa tesim, ideme konecne pre obrucky a kupit skoromanzelovi oblek . . . aspon nam nebude tak horko ;-) a v nedelu posledna nauka . . .
Odpovedať
Profilova fotka
idete si po ne? som myslela, ze vam ich poslu :-| a uz by bolo nacase s tym oblekom, stale to len odkladate :-p
Odpovedať
tusim robia obidve v ba, ale asi chodia na iny spoj jak ty alebo co ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to je jasne, oni koncia aj o tretej co mne nehrozi ]-(
Odpovedať
nie neposlu, to sme boli normalne v klenotnictve a ideme pre ne, sak dakujem pekne, po piatich tyzdnoch 8-( a domi ved my mame na vsetko caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas :-D podla niekoho :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaaj sak snad bude vsetko ok ;-) jo poznam, tak snad sa to teraz uz aj podari zrealizovat :-D
Odpovedať
nesranduj, uz ma neukeca rozpravkou o tom nekonecnom case ;-) ved ked nepocitam tento vikend, uz len dva "sĺobodne" vikendy :-D
Odpovedať
baby robia stale na tom sude? sak ja som s nimi kecala tusim naposledy na Vianoce :-N
Odpovedať
Profilova fotka
taaaaak domi netreba sa dat, bud teraz alebo nikdy :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hej na sudoch makaju, by si neverila ale july mala dokonca zazitok, lebo bola v base a ona sa z toho normalne ze tesila :-.
Odpovedať
tym by sa mala chvalit hlavne pred cudzimi ludmi, ktorych nepozna :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hehehe....myslim ze sa urcite pochvalila x-) x-) x-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?