ahoj ivka, u nas je to tak napoly ale tiez ma to tesi..okrem toho buduci tyzden to bude rok, co ma drahy poziadal o ruku..ked sme uz na tej stranke o svadbach :-D
a stvrtok ideme do tatier :-) takze tento tyzden mam skrateny a uz sa neviem dockat volna 8-)
no ako poznam moju polovicku tak ten pozrie na mna a povie, ze si pamatam take veci...on je schopny zabudnut aj na nase vyrocie..uz sa mu to stalo a to som mu to tyzden vopred pripomenula...ale zase ma vie milo prekvapit inak takze to neriesim ale bolo to zlate :-)
čaute baby, pozerám, že dnes ste riešili robotu. Ja sa pridávam do klubu k ooo a lucinke, tiež mi je v práci nevoľno, pretože jej mám veľmi veľa a vôbec nestíham. S tým, čo robím, nie som stožnená a chcela by som to robiť inak. Tiež mám podobné plány ako lucinka, plánujem vysadiť HAK už čoskoro a hneď po svadbe chcem miminko.
no,boli uz aj lepsie... :-| zajtra idem do TN na rokovanie, mam aj stretko so sefom a potom uz pokoj...a tatry :-) a ty ako? bolo lepsie v robote alebo stale pozeras nieco ine?