Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

28. aug 2012112460
  • ivka ahoj. 😃

• ahoj ivka, u nas je to tak napoly ale tiez ma to tesi..okrem toho buduci tyzden to bude rok, co ma drahy poziadal o ruku..ked sme uz na tej stranke o svadbach 😃
    a stvrtok ideme do tatier 🙂 takze tento tyzden mam skrateny a uz sa neviem dockat volna 😎

• wau luci tak to budeme oslavat co ?

• Sponzor fóra
  • no ako poznam moju polovicku tak ten pozrie na mna a povie, ze si pamatam take veci...on je schopny zabudnut aj na nase vyrocie..uz sa mu to stalo a to som mu to tyzden vopred pripomenula...ale zase ma vie milo prekvapit inak takze to neriesim ale bolo to zlate 🙂

• to si typicky chlapi , ale vedia i milo potesit

• luci, my si kazdy mesiac 9. povieme, ze vsetko najlepsie... 😃 😃 teda ja to poviem prva v 99%

• no i my sme to niekedy robili , teraz nam to uz malokedy napadne , ale vyrocia vzdy oslavujeme

• my to tak robime uz vyse 7 rokov a vzdy na vyrocie sa ideme poriadne napapat alebo niekam na vylet

• my mame vyrocie na silvestra, take ho oslavujeme aj ked nechceme 😃

• to je pekne , o chvilu uz budeme aj vyrocia svadby oslavovat

• kocky, tak ja padam do BA..zatial papa a krasny dnik 😃

• domi - my zase na stefana
    luci - stastnu cestu

• luci, papa a davaj si pozor

• luci - maj sa krasne, papa 🙂
    ivka - no ste nas predbehli 😉

• čaute baby, pozerám, že dnes ste riešili robotu. Ja sa pridávam do klubu k ooo a lucinke, tiež mi je v práci nevoľno, pretože jej mám veľmi veľa a vôbec nestíham. S tým, čo robím, nie som stožnená a chcela by som to robiť inak. Tiež mám podobné plány ako lucinka, plánujem vysadiť HAK už čoskoro a hneď po svadbe chcem miminko.

• Sponzor fóra
  • domi neviem ci predbehli , mozno ste spollu dlhsie nez my 🙂

• caute baby, ste tu???

• čaute, pred obedom ste kecali jedna radosť a zrazu ticho.

• jeeej cau andzi...ako?

• ahojte, som spat ste tu este?? 🙂

• ahojte skipinka a domika 🙂

• cau andzi, ako sa mas?

• domika, momentálne o ničom, veľa roboty sa mi kopí a svadbu vôbec nestíham riešiť. A ty?

• ja sa mam fajn, chodim do solarka, aby som bola krasna na svadbu a tak 😃 , tento tyzden tlacime oznamka a pak ideme pozyvat hosti konecne

• caute babizne

• ahoj ooocko 🙂

• ahoj luci. ako si prezila den?

• no,boli uz aj lepsie... 😐 zajtra idem do TN na rokovanie, mam aj stretko so sefom a potom uz pokoj...a tatry 🙂 a ty ako? bolo lepsie v robote alebo stale pozeras nieco ine?

• andzi - tak snad budeme spolu coskoro tehulkovat a kecat na MK 🙂

• pozeram stale nove, urcite chcem ist prec odtial

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov