nas sa vola oficalne viktor, aaale hovorime mu aj debil 8-) :-D :-D :-D aaale to z laaasky :-D :-D
my ho mame vo vnutri ale aj vonku...on sa chodi normalne vencit so psami na zahradu, nahana vtaciky a taaak... :-D :-D
a ked ich zavolame dnu, tak kocur pribehne prvy a na baby cakame... :-D :-D takze na jednej strane je poslusny, aale na strane druhej je to strasna potvora... :-D
kraaaaaaaaaaaaasne meno :-D :-D :-D a ja ze len my mame pre toho nasho take "milsie " meno :-D :-D :-D
on sa ani narodil do zleho druhu, mal byt asi psik ne? :-) a inak baby sa ako maju?
noooo on je cely nejaky pomyleny.... :-D :-D :-D
inak najvtipnejsie je na tom to, ze on na "debil" dnu pocuva :-D :-D
baby sa maju faaajn....tie sa vzdy maju faaaajn... kazdy by chcel byt zvieratom u nas doma :-D :-D
a co edusko??? :-)
ja ked som vcera hovorila sesternici, co vsetko som Murkovi poobjednavala, skonstatovala, ze ta macka sa ma lepsie jak ona :-D pozeram ze u vas je to rovnako ;-)
aaaale kocurisko je moj, ten sa stahuje so mnou..... aj pri vybere bytu hral dolezitu ulohu.... volili sme presklenny balkon v obyvacke,aby mal chalan vyhlad... :-D :-D
inak on sa vie taaak krasne hrat s nasou mladsou...to je normalne divadielko,ked sa mladi hraju :-D macka a pes :-D
ved jasne, treba brat ohlad aj na dietatko predsa ;-)
si to neviem nejako predstavit, nakolko sa edo hrava s nasou uzasnou mackou hru zadus ma ak to dokazes :-N :-D
mozno.... nooo bude debilko babam chybat :-D :-D :-D
aaale na jednej strane sa s nou hra,ale na druhej strane ma pred nou respekt, neprovokuje ju, nerobi jej zle... ona si to s nim vie vybavit strucne a jasne...lebo do tej nasej starsej sa pusta, robi jej zle...a ona je chudatko taka dobra, ona mu nic neurobi, uteka od neho...
domi - no zajtra ideme konecne pre tie obrucky, len dufam ze ich nepototo a nebude ich treba reklamovat 8-( a takisto ten oblek, a tot vsio dufam ;-) samozjreme este dorobit tie menovky, nalepit na flase vinety a podobne somarinky, ale to najsamhlavne uz je :-D
domi - to vrelo dufam :-D
persepolis - obrad mame v Dolnom Lopasove (daleko, ale odvelili nam tam farara, tak co uz), a vecera bude v Hrnciarovciach pri Trnave - v restike Na Mlyne.
My len takú minisvadbičku - 17 ludí. Nechceli sme ani jeden klasicku svadbu so vsetkym, co to obnasa, tak sme to vyriesili takto ;-)