Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no toto .... :-N vy viete francúzsky? hm, to sú mi veci :-D Málokoho poznám, čo vie túto peknú reč ;-) ale to s tými bacilmi poznám, nejako aj ja mám teraz čudné obdobie nádchové ale zatiaľ to tak neprepuklo naplno. Obávam sa, že prepukne 12-teho. :-( Mávam takú smolu - no ale teraz dúfam, že nie. Že pánbožko to zariadi :-D
Odpovedať
ja mam vaznu obavu, ze by som si v restike nevedela uz ani vodu objednat :-N a s druhym jazykom som na tom tiez biedne - ked to clovek nepouziva, nemdopadne to dobre . . . :-p
Odpovedať
Profilova fotka
dany - nebooooj bacily maju na 12-teho jasnu stopku ;-) domi - tak to by som ja zvladla este...ale daco ostatne uz trosku s problemami :-| no jo ako hovoris, ked to clovek nepouziva tak to z neho pomaly poopadava
Odpovedať
Profilova fotka
domi - s tými znalosťami to ide aj so mnou dolu kopcom. Od školy som už dávno a v práci ju vôbec nepoužívam :-p Raz som mala telefonát s francúzom to boli šoky .. .stále že "encore s'il vous plaît" :-D no katastrofa
Odpovedať
Profilova fotka
dany - tak sak to je normalne ....hlavne ze si sa nejako vynasla :-o
Odpovedať
Profilova fotka
a keď šéfino raz zapral, že pôjdem s ním do Paríža na služobku a prekladať, no som myslela ,že umrem =-) Taký debilný úškrn hodila, že nech to odo mňa nečaká ... má na to predsa lidi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja nie som od toho platená, no nie? a hanbu si robiť nebudem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hehehe....sak ale si mohla pariz vidiet :-p :-p :-p
Odpovedať
Profilova fotka
no mohla ale keby som šla ako doplnok :-D a nie pracovať :-D :-p aj keď som v Paríži nikdy nebola - moja srdcovka, raz tam určite pôjdem 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D pariz musis aspon raz v zivote navstivit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no musím ja viem, mala som raz úžasnú príležitosť ísť na týždeň ku kamošom ale peťko - nastávajúci - odmietol a ja blbá som nechcela ísť sama. :-| CHYBA veľká chyba!!!! Teraz to už viem, no čo už .... Kamoši tam už nie sú a možno dakedy sa niečo vypleští a pôjdeme obaja alebo už aj sama. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ved to...ja mam tiez kamosku kusocek od londona, sa chystam za nou, sak skvela prilezitost vidiet london nazivo a zblizka x-) x-) x-) x-) ....manzelicek nie je vyletny typ, tak asi pojdem sama
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
hm, presne treba ísť keď je možnosť .... som zaváhala ale každému hovorím, nech neváha, bo to bude ľutovať ;-) juj ale v práci je dusno ...
Odpovedať
Profilova fotka
tak tak....treba sa chopit naskytnutej prilezitosti a co sa deje?
Odpovedať
Profilova fotka
no kolegyňa chce dať výpoveď a šéfino o tom nevie ešte. Totižto včera večer sme sa dozvedeli, že vypovedal zmluvu s účtovníčkou, ani to s nami neprebral. A včera už mala kolegyňa tú výpoveď napísanú. nasral ju šéfov syn. No pohár trpezlivosti pretiekol ako sa vraví. kurnik bola v piatok si dať robiť nechty gélové a ani poriadne písať neviem ]-( sakriš. A to som si ich dala také kratšie aby mi tak nezavadzali 8-( , hm čo už ....
Odpovedať
Profilova fotka
no a dnes chce ísť za šéfom, tak som zvedavá čo poriešia .... nie som nejak nadšená ale nemôžem jej do toho hovoriť ...
Odpovedať
dany - ta vaša situacia mi pripomina moju byvalu robotu :-p inac ja idem na nechty az 11-teho, lebo to by som sa nevedela ani obliect ani nic :-D a chcem najkratšie mozne ake sa budu dat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dany - tak to tam mate "veselo" 8-( ja nosim gelace asi rok v kuse, a uz ani nevnimam ze ich mam :-p :-p :-p :-p ....praveze ked nahodou jeden odpadne alebo daco sa citim tak divne :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dominika86 - no veru daj si ich čo najkratšie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja mám prvý krát také nechty - svoje mám celkom v poho. Takže som nikdy nepociťovala,žeby som si mala dať robiť. ani si ich neobhrýzam ani nič také :-D Ale keď človek potrebuje dlhé nechty tak ako na potvoru sa ti zlomí niektorý, tak som si povedala, že to nejdem riskovať a dám si takéto nateraz :-D
Odpovedať
dany - ja budem tiež mať prvýkrát, no som teda zvedavá . . . ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nebojte baby vydrzite a zvyknete si ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
halo kam ste zmizli? ja som taky zmizla priznavam :-N som nejaku robotku mala
Odpovedať
taky tak :-N
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaaaaaaaaj tak desne ma pali nostek z tolkeho smrkania :-( :-(
Odpovedať
poctivo plníš koš vreckovkami, čo? :-p
Odpovedať
Profilova fotka
no jo....som ko pomalicky :-p
Odpovedať
ozaj, pozajtra ideme kuknut do toho odematu, tak snad uz konecne kupime :-D
Odpovedať
ja ked som chora, tak vzdy najhorsie je ked clovek furt len smrka, popritom aj hlava boli a clovek je cely o nicom :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?