no toto .... :-N
vy viete francúzsky? hm, to sú mi veci :-D Málokoho poznám, čo vie túto peknú reč ;-)
ale to s tými bacilmi poznám, nejako aj ja mám teraz čudné obdobie nádchové ale zatiaľ to tak neprepuklo naplno. Obávam sa, že prepukne 12-teho. :-( Mávam takú smolu - no ale teraz dúfam, že nie. Že pánbožko to zariadi :-D
ja mam vaznu obavu, ze by som si v restike nevedela uz ani vodu objednat :-N
a s druhym jazykom som na tom tiez biedne - ked to clovek nepouziva, nemdopadne to dobre . . . :-p
dany - nebooooj bacily maju na 12-teho jasnu stopku ;-)
domi - tak to by som ja zvladla este...ale daco ostatne uz trosku s problemami :-|
no jo ako hovoris, ked to clovek nepouziva tak to z neho pomaly poopadava
domi - s tými znalosťami to ide aj so mnou dolu kopcom. Od školy som už dávno a v práci ju vôbec nepoužívam :-p Raz som mala telefonát s francúzom to boli šoky .. .stále že "encore s'il vous plaît" :-D no katastrofa
a keď šéfino raz zapral, že pôjdem s ním do Paríža na služobku a prekladať, no som myslela ,že umrem =-) Taký debilný úškrn hodila, že nech to odo mňa nečaká ... má na to predsa lidi ;-)
no musím ja viem, mala som raz úžasnú príležitosť ísť na týždeň ku kamošom ale peťko - nastávajúci - odmietol a ja blbá som nechcela ísť sama. :-| CHYBA veľká chyba!!!! Teraz to už viem, no čo už .... Kamoši tam už nie sú a možno dakedy sa niečo vypleští a pôjdeme obaja alebo už aj sama. :-D
ved to...ja mam tiez kamosku kusocek od londona, sa chystam za nou, sak skvela prilezitost vidiet london nazivo a zblizka x-) x-) x-) x-) ....manzelicek nie je vyletny typ, tak asi pojdem sama
no kolegyňa chce dať výpoveď a šéfino o tom nevie ešte. Totižto včera večer sme sa dozvedeli, že vypovedal zmluvu s účtovníčkou, ani to s nami neprebral. A včera už mala kolegyňa tú výpoveď napísanú. nasral ju šéfov syn. No pohár trpezlivosti pretiekol ako sa vraví.
kurnik bola v piatok si dať robiť nechty gélové a ani poriadne písať neviem ]-( sakriš. A to som si ich dala také kratšie aby mi tak nezavadzali 8-( , hm čo už ....
dany - ta vaša situacia mi pripomina moju byvalu robotu :-p inac ja idem na nechty az 11-teho, lebo to by som sa nevedela ani obliect ani nic :-D a chcem najkratšie mozne ake sa budu dat :-D
dany - tak to tam mate "veselo" 8-(
ja nosim gelace asi rok v kuse, a uz ani nevnimam ze ich mam :-p :-p :-p :-p ....praveze ked nahodou jeden odpadne alebo daco sa citim tak divne :-D :-D
no ja mám prvý krát také nechty - svoje mám celkom v poho. Takže som nikdy nepociťovala,žeby som si mala dať robiť. ani si ich neobhrýzam ani nič také :-D Ale keď človek potrebuje dlhé nechty tak ako na potvoru sa ti zlomí niektorý, tak som si povedala, že to nejdem riskovať a dám si takéto nateraz :-D