Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
dakujem :-D fu, ja blba si furt hovorim, ze nemozem tolko jest, lebo budem v satach jak slon, ale ked moja pevna vôla asi dovolenkuje alebo čo :-D domi majka je už doma? tak to letí . . . :-p
Odpovedať
Profilova fotka
domi - treba si dopriat :-D :-D no jo majka uz doma, ale este dofcuje ....pracovat zacne az v pondelok ;-)
Odpovedať
jaj, zavidim jej ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ale no nezavid :-p :-p :-p :-p a co aky bol obedicek?
Odpovedať
chce sa mi desne spat - takze dobry :-D dobre, uz nezavidim, to je zla vlastnost :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak to ano...mne sa chce tiez spat, ale obedom to nebude :-p :-p tak tak....zle vlasntnosti su ffuuuuuuuuuuj :-D :-D
Odpovedať
:-)
Odpovedať
Profilova fotka
no trošku som porobila :-) a zase na chvíľku som tu ;-)
Odpovedať
ved treba si robit aj prestavky dany :-D ozaj, ked sa mozem opytat - ten nick napoveda aj tvoje meno? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No jasné .... " Udelynad" moje meno znie :-D
Odpovedať
sak som si aj myslela :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ale nie ... Dana moje ctené meno ... nick Dany Le Du - to som čítala v jednej knižke na škole meno postavy :-D a sa mi to zapáčilo a tak to používam ako nick aj na mail chi :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
teší ma :-D z toho dany som pochopila, ze asi budeš Danka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a zhodou náhod to je podobné môjmu menu - zabudla dodať 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
no vidíš ... a ty budeš Dominika? a žeby si sa narodila v roku 1986? ;-)
Odpovedať
aspon si nemusela riesit nejaky iny nick, a pustilo ta to hned dalej . . . ;-) ja som si pre istotu na gmaili uz urobila aj novy mail (posvadobny), aby mi niekto nevyfukol meno dovtedy :-D
Odpovedať
nie, ja som Filomena, ale hanbim sa za to :-D a 86 vybuchol Černobyl, tak preto ten rok :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hm, veru nikde som sa nestretla s tým, že by ma to nechcelo pustiť, že taký nick existuje .... a teší ma Filoménka, a ktorá časť tela ti chýba po tom Černobyle? ;-) Bol to pre Teba šok? a s tým gmailom :-D ty kokso, ja som sa tam tiež zaregistrovala už s novým priezviskom :-D hm, no toto - rovnaké zmýšľanie .... :-D ale ja som to urobila ešte v máji, lebo som v robote prekvapila kolegov, som im poslala mail z tohto nového mena, že sa vydávam :-D a v prílohe som im poslala oznamko. No mali šoky zo mňa :-D
Odpovedať
no dobre si to mala vymyslené :-) asi si to meno pojdem zmenit na nejake ine, uz ked budem menit priezvisko aj adresu :-D co ja viem, telo bude jak-tak ok, ale ci je to aj v hlave poriadku, to neviem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
teraz mi udrela do očí téma - svadba v roku 2011 - to sa už rieši? hm, niekto je riaden pedant :-)
Odpovedať
no to som si vsimla uz davnejsie, zachvilu vznikne aj svadba v roku 2012, 2013, 2020 . . . :-D :-D :-D nič v zlom, ale dovtedy sa ešte moze tolko veci stať . . .
Odpovedať
dominicka tusim zas tvrdo pracuje, aj ja by som mala, ale nechce sa mi :-p
Odpovedať
Profilova fotka
no veď práve ... takto dopredu, to človek aj stratí prehľad, čo sa mu páči a čo nie ... toľko vecí sa zmení ešte ... domika veru maká o dušu - sekretárka :-D či sekretrtka mi vravíme v robote sekretárke :-D ale nič v zlom. len si tak robíme prču s ňou ;-) Sekretárky sú vo všeobecnosti milé osoby 8-)
Odpovedať
to teda sú, ale my sme asistentky :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
jéminečku .... mi to nevyšlo :-N
Odpovedať
Profilova fotka
a nie je to to isté? hm, asi nie .....
Odpovedať
viac-menej je, ale to druhe krajšie znie :-D ty čo robíš, ked robíš? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no robím že robím :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
teraz napr. čakám kým mi PC vypľuje príkaz na úhradu až to môžem poslať - platby ;-)
Odpovedať
hm, ja som platila včera, dneska nie je z čoho :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?