dakujem :-D
fu, ja blba si furt hovorim, ze nemozem tolko jest, lebo budem v satach jak slon, ale ked moja pevna vôla asi dovolenkuje alebo čo :-D
domi majka je už doma? tak to letí . . . :-p
Ale nie ... Dana moje ctené meno ... nick Dany Le Du - to som čítala v jednej knižke na škole meno postavy :-D a sa mi to zapáčilo a tak to používam ako nick aj na mail chi :-)
aspon si nemusela riesit nejaky iny nick, a pustilo ta to hned dalej . . . ;-)
ja som si pre istotu na gmaili uz urobila aj novy mail (posvadobny), aby mi niekto nevyfukol meno dovtedy :-D
hm, veru nikde som sa nestretla s tým, že by ma to nechcelo pustiť, že taký nick existuje ....
a teší ma Filoménka, a ktorá časť tela ti chýba po tom Černobyle? ;-) Bol to pre Teba šok?
a s tým gmailom :-D ty kokso, ja som sa tam tiež zaregistrovala už s novým priezviskom :-D hm, no toto - rovnaké zmýšľanie .... :-D
ale ja som to urobila ešte v máji, lebo som v robote prekvapila kolegov, som im poslala mail z tohto nového mena, že sa vydávam :-D a v prílohe som im poslala oznamko. No mali šoky zo mňa :-D
no dobre si to mala vymyslené :-)
asi si to meno pojdem zmenit na nejake ine, uz ked budem menit priezvisko aj adresu :-D
co ja viem, telo bude jak-tak ok, ale ci je to aj v hlave poriadku, to neviem ;-)
no to som si vsimla uz davnejsie, zachvilu vznikne aj svadba v roku 2012, 2013, 2020 . . . :-D :-D :-D
nič v zlom, ale dovtedy sa ešte moze tolko veci stať . . .
no veď práve ... takto dopredu, to človek aj stratí prehľad, čo sa mu páči a čo nie ... toľko vecí sa zmení ešte ...
domika veru maká o dušu - sekretárka :-D či sekretrtka mi vravíme v robote sekretárke :-D ale nič v zlom. len si tak robíme prču s ňou ;-) Sekretárky sú vo všeobecnosti milé osoby 8-)