Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

28. aug 2012112460
  • domi - 😃 😃 😃 😃 😃

• čo? umývať? zničím si svoju manikúru 😐

😛 😛 😛 😛 ani náhodou ....

• dany - neodvravaj vyssiemu namornikovi 😠 😠 😃 😃 😃

• Sponzor fóra
  • ja myslim ze mozeme dany odpustit, ved jak by o dva tyzdne vyzeral namornik na svadbe so znicenou manikurou? 😃

• no tak dobre, to je pravda ....to si nechcem zobrat na zodpovednost 😉

• este by ti potom chodili vyhrazne smsky zo ziliny 😃 😃 😃

• tak to teda ne....musim to zastavit hned na zaciatku 😃 😃

• ozaj, ja idem na manikuru 11-teho, a som zvedava, este som v zivote nebola 😉

• hej spominala si uz 🙂 ...neboj zvladas a kam sa chystas?

• ved jasne, len si to neviem predstavit - napriklad ani neviem, kolko to trva 😉
    idem k jednej babe do Modry, je to sesternicina známa, a ona si ju chváli, tak musím vyskúšať 🙂

• a pozeram ze sa tu riesia mená detí - ja mám vybraté tuším už od puberty 😃

• ako komu by som povedala, mne kamoska urobi nove nechty za cca 1,5 hodky a dorabku stiha aj za hodku a to normalnym tempom...ziadne nahananie 😉
    ved jasne...ked ju ma niekto overenu nie je nad cim rozmyslat...

kde sa riesia? som si nevsimla 😬 ....no tak hod do placu 😮

• riešia to české kolegyne 😃

no my budeme mať Adama a Ninu 😉

• uz som to nasla 😵
    pjekne mena 😉

• mne sa strasne pacia kratke, a take, ktorym nemozes nadavat 😃 asi vies o com hovorim 😛

vy ste este asi nerozmyslali, ci hej?

• Sponzor fóra
  • kratke su prakticke...
    hmmm....no ja som kedysi chcela iba Emmu s dvomi M, teraz sa mi paci aj Sofia a aj Masa...mozno povies ze Masa, ale mne sa tak strasne paci, len skoda ze neni v kalendari nasom 😐 a pre chlapca asi Jakub alebo Filip

• Filip je u nas v hre v pripade dvoch chalanov 😃

Masa mi znie tak rusky, ale ruské mená su pekne 🙂

a este pre babu sa mi pacia skoro vsetky na L - Laura, Linda, Lucia . . .

boze, sak ja nevyberem 😃

• masa je ruske, ale neviem preco ale fakt sa mi paci 😐 ale isto viem, ze moje decka nebudu mat dve krstne mena, to sa mi teda vobec , ale vobec nepaci 😠

• ale si myslim, ze meno sa bude lepsie vyberat ked to babo uvidis a pak budes vediet, ktore meno je to prave orechove 🙂

• no to sa nepaci ani mne, potom v tom decka maju chaos, jak sa vlastne volaju 😐
    minule som citala, jak sa nejakej Kollarovej milenke naposledy narodilo dieťa, vola sa Šimon Heliodor 😃 😃 😃

• inac aj my mame tusim teraz dost modne meno 😃 ked som chodila do skoly, bola som vacsinou jedina 😉

• presne ....ja som zasadne proti 😮
    no tak to hej, to je meno 😃 😃

• aj ja si myslim, ze sa rozhodnem, az ked ho uvidim . . . mozno bude vyzerať jak Cyril, a nie Adam 😃

• hej aj ja to tak sledujem, poznam jednych ktori maju dceru dominiku a syna dominika 😃 😃

no snad na cyrila sa podobat nebude 🤔

• a kamoška mi raz hovorila, ze bola u deckej lekarky, a v cakarni bola ista nasa tmavsia spoluobcianka s dvomi dcerami, jedna sa volala Madona a druha Esmeralda 😃
    ale zas oni sa nad tym ani nepozastavuju 😉

• ja by som po sebe meno urcite nedala . . . najprv sa mi strasne nepacilo, teraz som uz zmierena - aj ked vybuchujem, ked mi niekto povie Veronika 😦

• ze ma to ani neprekvapuje....presne ako si povedala, im je to jedno, meno jak meno 😃 😃

• hlavne nech mozu dat co najviac mien 😃 😃 😃

• ja som na tom podobne, nechcem aby sa moja dcera volala ako ja, v tom mam na 100% jasno

• no jo, sak asi cim viac mien tak tym viac titulov asi alebo tak nejako 😮

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov