ved jasne, len si to neviem predstavit - napriklad ani neviem, kolko to trva ;-)
idem k jednej babe do Modry, je to sesternicina známa, a ona si ju chváli, tak musím vyskúšať :-)
ako komu by som povedala, mne kamoska urobi nove nechty za cca 1,5 hodky a dorabku stiha aj za hodku a to normalnym tempom...ziadne nahananie ;-)
ved jasne...ked ju ma niekto overenu nie je nad cim rozmyslat...
kde sa riesia? som si nevsimla :-N ....no tak hod do placu :-o
kratke su prakticke...
hmmm....no ja som kedysi chcela iba Emmu s dvomi M, teraz sa mi paci aj Sofia a aj Masa...mozno povies ze Masa, ale mne sa tak strasne paci, len skoda ze neni v kalendari nasom :-| a pre chlapca asi Jakub alebo Filip
Filip je u nas v hre v pripade dvoch chalanov :-D
Masa mi znie tak rusky, ale ruské mená su pekne :-)
a este pre babu sa mi pacia skoro vsetky na L - Laura, Linda, Lucia . . .
boze, sak ja nevyberem :-D
masa je ruske, ale neviem preco ale fakt sa mi paci :-| ale isto viem, ze moje decka nebudu mat dve krstne mena, to sa mi teda vobec , ale vobec nepaci ]-(
no to sa nepaci ani mne, potom v tom decka maju chaos, jak sa vlastne volaju :-|
minule som citala, jak sa nejakej Kollarovej milenke naposledy narodilo dieťa, vola sa Šimon Heliodor :-D :-D :-D
a kamoška mi raz hovorila, ze bola u deckej lekarky, a v cakarni bola ista nasa tmavsia spoluobcianka s dvomi dcerami, jedna sa volala Madona a druha Esmeralda :-D
ale zas oni sa nad tym ani nepozastavuju ;-)