dakujem pekne :-D
akurat mi volali zo salonu, ze ci mozem zajtra prist na skusku - zajtra idem tej kozmeticke, neviem ci by mi preslo u sefa to aj to . . . takze idem v utorok, no som zvedava, sak dovtedy nestiham ani schudnut :-p :-D
no ja takisto, som si uz parkrat povedala, ze si dam taky ocistny den,ale este ani raz sa mi to nepodarilo zrealizovat :-S ....snad raz sa to podari :-D
mne sa niekedy aj podari taky den, ze nejem blbosti, ale to len vynimocne . . . Ja som napriklad dva roky nejedla maso (takto spatne si to uz ani neviem dobre predstavit), ale bez sladkosti by som umrela :-D
no bohuzial :-p
ja zase nejem ine maso ako kuracie, prosto mi nechuti a sladkosti to je moja osobna droga x-) x-) x-) x-) bez nich by bol moj jedalnicek neuplny a na nist :-D
ešte k meninám som dostala takú tú veľkú Milku, nechala som si ju načnutú v chladničke, ja som ti ju sama zožrala za tri dni :-p keby ten môj videl, koľko otváram chladničku, to by bola prednáška o úspore :-D
to hej, ved skoro vsetkych :-D ked som este byvala u nasich, na sladke sme boli vsetci, a oco hovoril zo srandy, ze je to u nas jak v dome u supov :-D :-D :-D všetko hneď zmizlo 8-)