no v 14-15 som teda ja po diskotekach nechodila :-D :-D :-D
taak to mnohe vysvetluje, ze preco si uz teda stastne vydata,ked si zacinala takto skoro :-D
no vidis, ale my sme boli ina generacia ;-) ....ale teraz neviem ci to bolo na osoh alebo na skodu :-|
ved to...sak my sme spolu skoro 6 rokov, 31.12. mame vyrocie ;-)
ja som zacala na disco chodit asi v 16? a chodila som tam az do mojich cca 25? a teraz uz len tak raz za 100 rokov zbehneme. ale doma si tancujeme niekedy. :-)
:-D :-D :-D jaaaaj, ale proste tak to vtipne znie,ked si povies, ze "tvoje mladi"... :-D :-D
nooo my teraz ideme, ze aj aj.... aj sadnut aj trsat, alebo len sadnut ;-)
no jo sak, a co mam povedat ze dospievanie? :-D :-D :-D :-D sak to je desne slovo :-x
ja si tiez radsej idem sadnut bud na kafco alebo sa ist dakde dobre najest :-)
tam som bola iba raz a stacilo mi :-) :-) teraz vazne uz prevazuje len taka kavicka :-D :-D
mne nerobi alkohol dobre a ja skoro nikdy nepijem... mozno tak max dva-tri krat do roka :-)
ja som bola v casey asi pred dvoma tyzdnami a nebolo mi tam dobre...nemohla som tam dychat...normalne ako z filmu som mala pred sebou same spomienky... :-|
boooze teraz ked si spomeniem kolko piva som vypila na dofci :-D :-D :-D :-D turci maju strasne slabe pivo, takze som ho mohla pit aj ja nepivar a to bez nasledkov
no ale disco, kde som stravila mladi bola Jama v Pk. Tak by som tam este isla niekedy kuk. Tam som kolko krat isla v piatok len tak na chvilu a v sobotu do rana bieleho. :-D
ja som na druhy den uplne nepouzitelnaaa... fakt strasneeee.... ja chodim vsade aj tak autom,takze nemozem pit,ale mna to ani nijak nelaka.... aale ked uz - tak max nieco sladucke....