Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
no v 14-15 som teda ja po diskotekach nechodila :-D :-D :-D taak to mnohe vysvetluje, ze preco si uz teda stastne vydata,ked si zacinala takto skoro :-D
Odpovedať
ja uz som potom pomaly v dochodku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no vidis, ale my sme boli ina generacia ;-) ....ale teraz neviem ci to bolo na osoh alebo na skodu :-| ved to...sak my sme spolu skoro 6 rokov, 31.12. mame vyrocie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som zacala na disco chodit asi v 16? a chodila som tam az do mojich cca 25? a teraz uz len tak raz za 100 rokov zbehneme. ale doma si tancujeme niekedy. :-)
Odpovedať
taaak to este uvidis ci to bolo na osoh alebo na skodu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ale peti neprehanas to trosku? ze v dochodku :-D :-D :-D sak si v tom najlepsom veku x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som rada, ze som sa dobre vyblbla, kym som bola mlada :-D
Odpovedať
noooo ja som na diskoteky ako pubertiacka nechodila, my sme skor uprednostnovali mesto, krcmy a taaak... aa teraz obcas zaajdeme :-D
Odpovedať
Profilova fotka
peti - :-D :-D :-D :-D maji - to aj ja trsam doma o 100- 600, tam je to najistejsie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
peti - my si teraz chodime viac len niekam sadnut, ako trsat
Odpovedať
Profilova fotka
no ja ale nechcem tym povedat, ze som bola ukratena alebo daco, proste hold takto pokracovalo moje mladi a ja som spokojna ;-)
Odpovedať
:-D :-D :-D jaaaaj, ale proste tak to vtipne znie,ked si povies, ze "tvoje mladi"... :-D :-D nooo my teraz ideme, ze aj aj.... aj sadnut aj trsat, alebo len sadnut ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
peti a kam chodite trsat?
Odpovedať
hmmm, vacsinou casey....aale teraz tam dlllllllllho nepojdem ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
no jo sak, a co mam povedat ze dospievanie? :-D :-D :-D :-D sak to je desne slovo :-x ja si tiez radsej idem sadnut bud na kafco alebo sa ist dakde dobre najest :-)
Odpovedať
nooo to ja taky tak.. radsej uz len dobre jedlo :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
peti - preco? ja som tam este nikdy nebola. mne sa strasne paci v sparxe. :-)
Odpovedať
tam som zase ja nikdy nebola 8-) maam tam vela nie prave dobrych spomienok, isto chaapete ]-( :-( :-(
Odpovedať
Profilova fotka
aleeeee sak radsej sa dobre najest, sak ked je clovek najedeny je aj pokojny a mily :-D tot vlasntna skusenost 8-) a preco ne casey?
Odpovedať
Profilova fotka
my sme volakedy chodili do coyote, ale tam to potom posrali, ze mali otvorene podla toho, kolko ludi bolo ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
peti - jasan :-( maji - sparx je niekde nad nivami ci ne? :-|
Odpovedať
tam som bola iba raz a stacilo mi :-) :-) teraz vazne uz prevazuje len taka kavicka :-D :-D mne nerobi alkohol dobre a ja skoro nikdy nepijem... mozno tak max dva-tri krat do roka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
peti - ja taky tak s tym alkoholom, ja som taka dzusikova :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domi - je to kusok od niv peti - ja si dam tiez tak maximalne nejake lepidlo sladke alebo pivko
Odpovedať
ja som bola v casey asi pred dvoma tyzdnami a nebolo mi tam dobre...nemohla som tam dychat...normalne ako z filmu som mala pred sebou same spomienky... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
peti - :-(
Odpovedať
Profilova fotka
maji - tak som sa nemylila :-) peti - verim, sak treba zmenit lokal a bude to lepsie urcite ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
boooze teraz ked si spomeniem kolko piva som vypila na dofci :-D :-D :-D :-D turci maju strasne slabe pivo, takze som ho mohla pit aj ja nepivar a to bez nasledkov
Odpovedať
Profilova fotka
no ale disco, kde som stravila mladi bola Jama v Pk. Tak by som tam este isla niekedy kuk. Tam som kolko krat isla v piatok len tak na chvilu a v sobotu do rana bieleho. :-D
Odpovedať
ja som na druhy den uplne nepouzitelnaaa... fakt strasneeee.... ja chodim vsade aj tak autom,takze nemozem pit,ale mna to ani nijak nelaka.... aale ked uz - tak max nieco sladucke....
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?