jeeej sak to ste boli kusok od nas x-) x-) my sme sa boli dokonca v budmericiach fotit cez svadbu ;-)
jaaaj to je neprijemne, ja som sa tak minule cela od cokosky zababrala 8-(
hej tam je to kraaaasne ;-)
no kusok odtial....asi tak 15 -20 km mozno aj prehanam :-| noooo keby som to ja vedela...si sa nechvalila ze daco take chystate :-p
no nechvalila, lebo som nevedela .... :-p ... to my takto vieme na poslednú chvíľu sa rozhodnúť... vedeli sme, že niekde chceme ísť, ale až v sobotu sme sa rozhodli večer, že tam pôjdeme teda ;-) no tak tak ....
bolo fakt nádherne .... a bud, vík tiež niekam ideme ale to ešte neviem kam ... možno tatry znova alebo ktovie ... ??? :-D :-D
no ja už stihla ja obedík ... aj OP si vybrať - vyzerám jak väzeň z tretej nápravnovýchovnej skupiny s najväčšou ostrahou ]-(, a dokonca dnes zvládla aj zdravotku, čo som nepredpokladala a juj zabudla by som, že som ešte aj si kúpila náušky :-D no ja som taká šikovná :-D
new? nič dobré :-( idem lietať po lekároch tento týždeň, takže asi tak . . . A tiež konečne meniť meno aj oficialne na papieri, zatiaľ som nemohla, čakala som na papiere z nášhou ou . . .
a naušky by aj mňa potešili ;-) nedavno som si kúpila také snehové vločky, už aby napadol sneh, nech sú akutálne :-D
domi neplaš, ja som myslela len takú posýpku - nie záveje :-D
a čo sa deje neviem, a predpokladam že ešte dlho vedieť nebudem . . . bud nemam stastie na lekarov alebo su vsetci taki lajdaci 8-(
uvidime, snad este neumrem :-D
:-o panečku Domi .... to je teda strach .... hádam všetko len to najlepšie bude ... no teda nie as inajlepšie, bez vetru sa ani lístok nepohne, ale hádam, nie až také otrasné....
a náušky sú visiace a ten cuplík majú vzadu na uchytenie aby ti nevypadla z ucha :-D
sak este to tak...plakat sa nebude ;-)
ne neboli, lebo manzel dosiel az v sobotu dom z cesty a moc sa mu nechcelo a rovnako aj sesterka bola nejaka grogy, takze to padlo :-( a vy ste ako weekendovali?