Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dany - super popis :-D
Odpovedať
my sme mali fest pracovny vikend :-p ale normalne som na seba hrda - včera som ožehlila asi milion veci, a po niekolkych mesiacoch je kos na čisté prádlo konečne prázdny :-D a hodne sa makalo aj vonku - svokrovci boli vo švungu :-D
Odpovedať
takže žiadne vyletiky sa nekonali ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi tak to dojdi aj k nam, lebo ja nikdy nezvladnem dozehlit vsetko az do konca :-N no este ze su ti svokrovci :-D a co okolo domu sa robilo?
Odpovedať
Profilova fotka
aspon neutrpela tvoja telesna schranka :-D :-D sice ked sa to tak vezme aj domace prace su dost narocne :-S
Odpovedať
Profilova fotka
juj .... nestíham Vás čítať ...
Odpovedať
Profilova fotka
aleeeeeee zas az tolko sme toho nepopisali ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no musím ja ísť robiť - blee, čaukoooooooo ;-) a pekný dník
Odpovedať
Profilova fotka
ok dany, paaaaa a pekny zvysok dna :-)
Odpovedať
domy - a jaké šetrenie schánky??? šak ja som bola hotová :-p ;-) no v sobotu som dávala konečne doporiadku dom - vysávanie, prax, kúpeľna, wc, kuchyňa - všetko sa blyšťalo :-D a stihla som aj koláč upiecť (síce takú nepodarenú roládu, ale bol to prvý pokus . . .), a v nedelu sme robili nový parkovací flek (aby mohli byť autá vedľa seba), a to bolo treba vytrhať ruže (s dvojmetrovými koreňmi 8-( ), naviesť tam zeminu a tak . . . a potom sa ešte riešili kríky a ruže pri plote . . . všetko pošlo :-D hovorim - boli vo švungu ;-)
Odpovedať
bože, tam malo byť šetrenie a prach ;-)
Odpovedať
šetrenie schránky teda :-D už som hladná, že ani písať neviem :-p
Odpovedať
Článok sa načítava...
idem zbaštiť včerajšie tekvicové kolieska s hranolkami ;-) ty už máš po, že?
Odpovedať
Profilova fotka
domci - tak to bola fakt makacka, ale sak stale je co robit co sa tyka prace okolo domu ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hej ja som mala dnes tunacika, lebo vobec sa mi nechcelo trepat mimo kanclu....ma dnes nejako hlava boli ale tak dost divne ]-( :-S
Odpovedať
hm, tunacika si musim aj ja niekedy pribalit, a poriadnu cibulu k nemu :-D mna dnes tiez boli (okrem ineho) hlava - ale to ma uz dlhsie, neviem ci to zas nesuvisi s ocami . . . furt nieco, strasne :-S uz mate plany na buduci vik? my ideme oslavovat babke a dedkovi do JB . . .
Odpovedať
Profilova fotka
cibula s tuniakom??? =-) taku kombinaciu nepoznam :-N ja neviem tiez som prekvapena, ze co to je, lebo mna ked tak bezne boli hlava hned to aj prestane, ale teraz je to take ine :-S ]-( hmmm....este neviem, ale ked nebude nijaky iny plan hodime stretko s babami z ms a tak ....
Odpovedať
my tunaka odjakziva jeme s nakrajanou cibulkou, najlepsie toho s bazalkou v oleji ;-) a ked sa mi niekedy nechce doma variť večeru, dam si ho s cestovinou . . . tak to maš dobry založny plan - to stretko :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aha...no asi raz vyskusam ;-) no ja vzdy daco vymyslim :-D :-D
Odpovedať
no ved jasne - sikovnicek :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jeeeeej dakovala velmo moc :-N :-N :-)
Odpovedať
nemala zač :-D idem nasledovať dankin príklad, mám tu toho zasa kooooooooooooooopec :-p
Odpovedať
Profilova fotka
no tak idi delat aspon niekto :-D :-D :-p :-p :-p
Odpovedať
Profilova fotka
caute baby, ja len na skok, nemam akusi chut prispsievat 8-( ale musela som napisat aspon toto : dany tie vase fotocky su uplne uzasne , fakt sa mi moc pacia :-o x-) x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
hm .... mám tiež nejaký útlm alebo čo .... :-( a domika opäť Ď za foto .... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
danci ty si este v robotke?? =-) nemas zaco, sak treba pochvalit co sa mi paci ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Domika stredu mávame dlhú - do pol piatej od siedmej, .... ;-) tak preto tak a ozi pekný dník prajem každému, kto bude toto čítať ... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
danci aj tebe dobre rano :-) ahaaaaa no to je dost dlha streda :-S
Odpovedať
vidim ze uz pomaly opadava zaujem namornikov o zveladovanie lode :-p ;-) som vas prišla pozdravit - obedujem pred PC :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domci cau, no je to zase nejake poslabsie tu :-| :-D sak ale kde sa furt flakas??? :-o :-p :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?