Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy
- Sponzor fóra
ja som mala velku dilemu cez weekend, ze odkial objednat... lebo 1 vec co som chcela uz nemali v mall, ani v obchodny dom, na pixmanii som nenasla moznost osobneho odberu.... potom som nasla ine obchody, no precitala som si recenzie a tie boli dost zle... ale tak po 2 dnoch som nasla obchod ze Lacnyjozko - nenasla som ziadne hodnotenia, ale tak je tam moznost platit v hotovosti pri odbere, takze radsej som im neposielala prachy vopred
7. dec 2009- Sponzor fóra
ja mam len otca a draheho vyrieseneho..... brachovi chcem dake obliecky na periny kupit,taakze by som sa mala niekam vybrat...leeenze sa mi straaasne nechce....
co je naroda po tych obchodoch, taak ma to odradza..... hmmmm....
mamci chceme kupit kavovar,taaak teraz cakam na brata,ked to pojde kupit, bo vlacit sa mi to nechce a hlavne, nemam to kde doma skryt8. dec 2009ja drahemu este daco musim kupit, ale my si dame take spolocny darcek...novy notebook....juuuj uz nech ho mame
pocuj pekne obliecky maju v mobelixe ....mozno tam nie je tolko ludi, ale fakt dobry vyber odporucam
a kavovar si neskusala pozerat kupit cez net a dorucit domov? jaaj sak ty nechces aby to videla...ja som mame kupila novy vysavac, o nom vie, ale o mixere ee...tak aspon dake prekvapko bude
8. dec 2009cez net ten kavovar vychadza rovnako ako keby som ho isla kupit,taaakze mi to nejako nepomoze.....a kedze nechcem,aby ho videla, taak ho rovno zobere bracho domov a prinesie az na vianoce...
mobelixe??? teeeeda tam by am ani nenapadlo ist..... neviem,nemam voci tomu obchodu doveru....aaaale mohla by som ist minimalne kuknut
a co planuteje na silvestra,hmmm???8. dec 2009domi, nieco je tam drahsie a nieco lacnejsie.... napr. ten vysavac bol na malle o vyse 10 eur drahsi, na lacnyjozko je ale napr. PS3 drahsia ako v kamennom obchode, takze clovek musi hladat aby nasiel najlepsiu cenu
ja mobelix tiez akosi nemusim :o a pekne obliecky maju aj na nete, napr. Evenit8. dec 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
najlepší pomer cena / výkon
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
no tak to je supiš, že žiadne uhlie .... tak si poslúchala ... ja tiež našťastie len sladkosti
takže som bola asi dobrá