domi-dufam,ze mas pravdu ;-)
nooo...tak ja robim hned 28.12...a je mozne,ze aj 31.12...ale to este nie je iste...no a samozrejme po Novorm roku idem hned do prace...ufff
ozaj, pondelok ja tiez nemozem... tak to nechajme po sviatkoch, ked uz bude klud. nemusime ist na varene vinco ale mozme ist niekam potom na varenu cokoladu. :-)
ale urcite ano x-) x-) x-)
jaj tak ja mam dovo 28.12. - 3.1. takze tak ale pak 4.1 idem do robotky a mame inventuru takze netusim ako dlho budem v robotke a tak :-S
babky-ja mozem momentalne hocikedy...ale ako to bude po Novom roku,nerusim...aj vzhladom na byvanie a tak....ale tesakujem sa,ked sa nam podari sa stretnut...ved ja som sa este s nikym nevidela face to face :-D
netusim,kedy koncim..... este nemam za seba nahradu....ale dufam,ze v januari uz niekto nastupi...
ale najneskor koncim posledny januarovy den....ale posledne dva tyzdne by som chodila uz len na 4 hodky....uvidim,ako ma pustia :-)
este ste nikoho nenasli??...videla som na nete vas inzerat...som si myslela,ze uz niekoho mate...museli ste dostat vela CV-s :-) ...noo...tak su uzivas posledne tyzdne v praci :-D