fuuuuha...pluca???? nooo dnes pekne cajikuj a liec sa poradno.... :-(
tento necas a hnusna zima je desnaaa....
asi cez sviatky ani noc nevystrcim z domu.... :-( :-|
noooo je to na prdku :-(
dnes som musela este prist, lebo nema kto za mna toto odrobit :-S
ale zajtra sa na to asi zvysoka ved vies co :-o
tak tak ani prst nevystrcim z domu
a co ste stvarali cez vikend,hmmm???? kde si ochorela???
my sme sa v sobotu boli prejst - dali sme mega prechadzku so psom, po navrate som urcite casti tela necitila.... strasnaaaa kosa.... aaale vcera bola romantika - sneh a slnko.... len dobre sa na to pozeralo z tepla domu :-D
noooo ale i v robotke sa da cajikovat..... :-)
maaas vela robotky???? hadam nieeeeeee...... ;-)
zajtra chcem uz piect a pobalit darceky by som mala.... uffff 8-)
hehe...dakujem...budem sa snazit to zajtra nedomrvit... 8-) 8-) 8-) 8-)
ale preventivne kupim dve marlenky..... :-D :-D :-D :-D
jaaaaj, takto pred vianocami ta este prehana uctovnicka :-) snaad coskoro odide a budes mat klud... :-)
hmmm, nooo jasneeee...treba to urobit.... ]-( ]-(
dufam, ze budem mat klud a mozem odist v klude na dovolenku....nooo a keby nieco, odidem aj tak.... sefka sa dnes vratila z dovolenky a teda sme si mali vymenit strazenie...len asi nebude mat na mna cas a aj tak nic vazne sa nedialo cez jej dovolenku....taakze som uz mohla dnes v klude oddychovat.... noo ale nevadi.... :-)
aaaaaale furt nist..... duuuufam, ze si teraz ako budem prec sadne sefka s personalistkou a niekoho vyberu...ma totiz v maili nejaku kocku,ktoru skusali z ppt, preklady a taaak.... tak uvidime....kazdopadne by som rada niekoho 7.1. objavila na svojom mieste :-D
hmmmm, no jasneeeee...... bolo by to ideaaalne.... len ono cloveku sa nie vzdy oplati pracovat v blizkosti domova...napriklad mam kolegyne,ktore chodia az z trnavy a bez ohladu na to,co prejazdia sa mi stale oplati dochadzat do ba... 8-)