Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
janocka
Autor diskusie
03.03.2009
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
Zoradiť podľa:
Profilova fotka
domika007
18.12.2009
id... a dakujem
Odpovedať
persepolis
21.12.2009
ahooooojte..... hlasim sa posledny den do sluzby :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
21.12.2009
cauko petus :-( sa mas...ale ja to asi tiez vidim na posledny den...ma strasne pluca bolia...super byt takto pred vianocami chora ]-(
Odpovedať
persepolis
21.12.2009
fuuuuha...pluca???? nooo dnes pekne cajikuj a liec sa poradno.... :-( tento necas a hnusna zima je desnaaa.... asi cez sviatky ani noc nevystrcim z domu.... :-( :-|
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
21.12.2009
noooo je to na prdku :-( dnes som musela este prist, lebo nema kto za mna toto odrobit :-S ale zajtra sa na to asi zvysoka ved vies co :-o tak tak ani prst nevystrcim z domu
Odpovedať
persepolis
21.12.2009
a co ste stvarali cez vikend,hmmm???? kde si ochorela??? my sme sa v sobotu boli prejst - dali sme mega prechadzku so psom, po navrate som urcite casti tela necitila.... strasnaaaa kosa.... aaale vcera bola romantika - sneh a slnko.... len dobre sa na to pozeralo z tepla domu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
21.12.2009
ja neviem, som uz piatok bola taka vselijaka... snad sa dam do vianoc do poriadku
Odpovedať
persepolis
21.12.2009
noooo ved este mas tri dni, taaak cajikuj,liec sa o 106 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
21.12.2009
jo jo budem musiet, ale najprv musim v robotke porobit co treba :-S
Odpovedať
persepolis
21.12.2009
noooo ale i v robotke sa da cajikovat..... :-) maaas vela robotky???? hadam nieeeeeee...... ;-) zajtra chcem uz piect a pobalit darceky by som mala.... uffff 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
21.12.2009
som uz jeden mala ;-) dooooooooost vela...musim riesit fa a pod. veci je tu ucto :-S drzim palec nech sa dari pri peceni x-) x-)
Odpovedať
persepolis
21.12.2009
hehe...dakujem...budem sa snazit to zajtra nedomrvit... 8-) 8-) 8-) 8-) ale preventivne kupim dve marlenky..... :-D :-D :-D :-D jaaaaj, takto pred vianocami ta este prehana uctovnicka :-) snaad coskoro odide a budes mat klud... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
21.12.2009
nemas zaco a urcite to nedomrvis :-) a ked tak presne marlenka to isti :-D :-p aaleee musi DPH urobit a tak, co uz ked musis tak musis :-D
Odpovedať
persepolis
21.12.2009
hmmm, nooo jasneeee...treba to urobit.... ]-( ]-( dufam, ze budem mat klud a mozem odist v klude na dovolenku....nooo a keby nieco, odidem aj tak.... sefka sa dnes vratila z dovolenky a teda sme si mali vymenit strazenie...len asi nebude mat na mna cas a aj tak nic vazne sa nedialo cez jej dovolenku....taakze som uz mohla dnes v klude oddychovat.... noo ale nevadi.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
21.12.2009
ale snad jo ...a co uz nasli daku nahradu za teba? ci este furt nist? :-|
Odpovedať
persepolis
21.12.2009
aaaaaale furt nist..... duuuufam, ze si teraz ako budem prec sadne sefka s personalistkou a niekoho vyberu...ma totiz v maili nejaku kocku,ktoru skusali z ppt, preklady a taaak.... tak uvidime....kazdopadne by som rada niekoho 7.1. objavila na svojom mieste :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
21.12.2009
verim :-D :-D :-D a kam sa vlastne posuvas pracovat? sak ani poriadne neviem :-N
Odpovedať
persepolis
21.12.2009
jaaaaj, idem spat do rodinnej firmy, ktoru mame medzi vajnorami a racou...teda koniec strasneeeho a nechutneho cestovania a dochadzania :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
21.12.2009
wauuuuuu cize rodinny biznis :-D :-D :-D jasne to cestovanie bude uplna pohodka x-) x-) x-)
Odpovedať
persepolis
21.12.2009
noooo budem to mat kusok.... nastastie :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
21.12.2009
to ano teda...ja som tiez rada,ze necestujem dalej ako na zlate piesky ;-)
Odpovedať
persepolis
21.12.2009
noooo to mas este dobre..... i ked ideal by bol asi robotka v senci :-| cooooo????
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
21.12.2009
to by bolo uplne, ze najsamfasa :-D ale co uz teraz si moc nenavyberas :-S
Odpovedať
persepolis
21.12.2009
hmmmm, no jasneeeee...... bolo by to ideaaalne.... len ono cloveku sa nie vzdy oplati pracovat v blizkosti domova...napriklad mam kolegyne,ktore chodia az z trnavy a bez ohladu na to,co prejazdia sa mi stale oplati dochadzat do ba... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
21.12.2009
jasne to je tiez pravda ;-)
Odpovedať
persepolis
21.12.2009
ufffff, aale je to zabijak casu...v tomto pripade nie je vsetko o peniazoch... 8-) ]-( ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
21.12.2009
tak to ano,ale zjavne im to az tak moc neprekaza 8-(
Odpovedať
persepolis
21.12.2009
noooo mne to prekaza..... ]-( ]-( ]-( mna to uplne zabija to cestovanie.... ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
domika007
21.12.2009
no ale asi im to tak neva, teda mozno aj hej, ale nerobia s tym nist ]-( ich problem ;-)
Odpovedať
persepolis
21.12.2009
hehehe...jasneeee :-D :-D :-D jaaaaj,som uz hladnaaa jak vlk,aaale na obed idem az o hodku....ach jaaaaaaj ]-( ]-( ]-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?