Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
caute babky. prajem krasne vianoce, vela darcekov a neprejedzte sa dnes moc. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja prajem krasne vianoce :-) no to s tym prejedanim - budem sa snazit, uvidime ci to vyjde :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej babulky, ja ze sa prihlasim, nech je tema ozivena a vy tu ficite naplno :-) super. Ako ste prezili sviatky. My uplne super, sme poprejedani, ale hlavne super oddychnuti.
Odpovedať
Profilova fotka
misi ahoooj x-) x-) trosku sme to tu rozbehli, sak temicka nam riadne prepadla :-N my sme tiez zvladli sviatky v uplnej pohode, tiez sme prejedeni, ale spokojni :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
caute babizne,ako sa mavate???...ja som rano nemohla vstat, normalne om nemohla uverit,aka je BA vyludnena...elektricka bola uuuplne prazdna :-D ...ja som po sviatkoch pribrala asi 100kg,ale este si ich mozem dovolit :-D :-D :-D ...chudnut zacinam od bud. tyzdna :-D :-D :-D ...sestra bo0la vtipna a kupila nam pernamentky do fitka :-D :-D :-D ...tak sa uz nemozem na nic vyhovarat :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babule x-) x-) x-) zelam Vam kraasneho a veseleho Silvestra a v Novom roku vsetko len najlepsie x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
caute. stastny novy rok sa praje. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeej Lenti, to mate super tie permanentky, to by som aj ja potrebovala. Veseleho silvestra zelam a uspesny start v novom roku ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Diefcata tak aj takto uz v tom Novom roku 2010 Vam zelam vsetko len to najlepsie, hlavne to zdravicko, stasticko, nech ste stale take lubene a nech sa vsetkym podari to po com dlho tuzia x-) x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
babky, do noveho roku 2010 len to naj naj naj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jitus - aj tebe vsetko dobre x-)
Odpovedať
ahoooojte :-D :-D :-D hlaaasim sa po vianocnej pauze opat do sluzby :-D :-D :-D a vsetko dobree v novom roku vsetkym prajem.... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
caute, caute..... tak teda, aj ja prajem šnr vsetkym ;-) nech sa dari vsetko :-p
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj petus a cau jani :-D pekne od teba, ze aj ty konecne pracujes :-D :-p
Odpovedať
hej,heeeej, od dnesneho dna pracujem...aaale vobec sa mi neeechce... :((( caka ma tu este hrba mailov a veci,co treba doriesit a hlavne nemaju za mna zatial ziadnu nahradu.... :(((
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaaaaaaj ja mam tiez kopec robotky, tak letim makat cauuuuuuu zatial
Odpovedať
caaaaaaau :-D
Odpovedať
Profilova fotka
som spat :-D :-p
Odpovedať
:-D :-D :-D co to tooolko robotky,haa???? :-D :-D :-D jaaaaj, ja uz chcem piatok....som tu od deviatej a uz som uplne znicenaaaa :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lebo sme mali 2 tyzdne volna a dnes sme opat oficialne otvorili :-o :-D :-p aj ja...ale este to tu dako tu hodku vydrzim a pak idem na poctu :-o
Odpovedať
jaaa tu dnes pobudnem do siestej, bo idem cvicit a neoplati sa mi tocit to domov.....a asi dnes umre...ved som sa tri tyzdne vobec nehybala...ufffff.... asi dusu vyplujem... ]-( ]-( ]-( to bude teraz problem zastavit rozozrany zaludok a dostat sa opat do cvicenia :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no ved jasne,naco chodit tam a spat ... tak dnes to bude kriticke na tej vasej zumbe, ale sak ved pak sa dostanete zase do tempa a bude dobre ;-)
Odpovedať
taaak taaaak nejako si to predstavujem.... :-D ked sa nastvem,tak buduci tyzden dam styri zumby, nech mam "liecbu" sokom :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
fuuuuuuuu to je tak na porazenie akurat...sa chces akoze zabit ci co?? :-D :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
caute kocky, vseeeeeecko dobre v novom roku :-D :-D :-D ...stale sme bez netu,takze som mimo obraz,co sa deje :-( ...nedari sa nam zohnat nejaky normalny net...stretko sa este neplanuje?????...taaak...ja som zacala tiez uz cvicit,svalovku mam teda strasnu..ved rozhybat take najedene telo je fakt fuska :-D :-D ...inak co mate noveee????
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj leniiii x-) x-) x-) dakujeme a aj tebe vsetko len to najlepsejsie v novom roku ;-) no o stetku sa zatial nebavime, teda pokial ja viem :-| ja sa musim pochvalit cez vianoce som nepribrala ani gram :-o :-p nove?? aaaa asi nist prevratne a ty?
Odpovedať
leeeni,ahooooooj :))) ako robotka??? ide to ????? aj tebe vsetko dobree v novom roku prajeeeem... :-D :-D domi, nechcem sa zabit,aaale musim sa rozhybat...hehehe
Odpovedať
Profilova fotka
peti - oukej , ja si to len overujem pre istotu, nerada by som bola, ak by si k urazu prisla :-D ;-)
Odpovedať
nooooo ale v utorok este uvidim,ci sa na to dam..hehe :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to mi je jafnee :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?