maji,supis :-) ...tak vas budeme ocakavat...potom dajte vediet,kedy by ste asi prisli :-)
boli sme spolu s Petom,aj on dostal pernamentku :-D ...sme tam skoro vypustili dusu :-D ...ale zajtra by mala ist s nami aj segra,ale uvidime...ked nie,pojdeme sami...uz sa nestratime :-D :-D :-D
maji,to mas pravdu...preto,ak by som mala ist prvy krat sama,urcite tam tak skoro nepojdem :-D ...ja som uz raz taka :-) ...ale teraz by som uz isla v pohode sama,ked viem,co a ako...majhorsie je ist prvy krat
Bre ranko prajem :-)
no co aka bola dnes cesta do prace? my sme isli krokom, cesty vobec neodhrnute, sak ale preco by aj boli, ze? ]-(
ale na to, ako sme isli pomaly tak nam ta cesta netrvala az tak dlho :-D
breeeeeeeeeeee raaanecko :-D :-D :-D
cesta bola najsamfasa....najprv uuuuplne zasnezene auto, potom neodhrabane cesty, niekto nam od´palil k tomu semafor pri metre a ono furt snezi a ja nemam metlicku v aute.... ]-( ]-( ]-(
hej hej vsimla som si, ze od vcera nejde semafor pri metre, ale mala som pocit , ze tym je ta doprava ovela plynulejsia :-N
tu metlicku ti asi podarujem, sak nemozes cestovat autom bez metlicky :-D
noooo z vasho smeru to je plynulejsie,len my chudaci mame problem od Ivanky :-D :-D :-D :-D
rano som si pozicala otcovu metlicku,aaaale som mu ju nechala,aby nenadaval :-D :-D uz som nastastie dohodnuta s priatelom, ze sa stretneme pri mojom aute po robote ,bo on ma metlicku :-p
noooo pockaj domi, to este nebol skolsky den....to bude omnoho horsie....ale dufam,ze ho do pondelka postavia.... ]-(
ahoj ivi, aj tebe vsetko dobre :-)
heeeej, niekto odpalil nas semafor z Ivanky.... ]-( ]-( ]-( ]-(
v pondelok pojdem na siedmu,nech sa vyhnem tomu najvacsiemu naporu a aj tak idem cvicit... :-D
jaaaaaj, bol to zabijak..voooobec som nevladala.... :-D :-D :-D :-D
len som flrflala celu hodinu...
este k tomu som od obeda vcera nejdla, ze som dosla hladna ako pes domov a najedla sa ]-( ]-( ]-(
noooo bez ujmy....som si ndavala,ze na co som cez tie sviatky len jedla a hnila :-D :-D
musim sa dostat opat do formy, lebo sa normalne zle citim... :-) a to som len tri tyzdne nic nerobila a normalne to citit... :-D
hej clovek ked je zvyknuty cvicit a aj si davam bacha na to co je, je potom po takychto tazkych naletoch na jedlo uplne mimo :-)
este ze ja som taka hnila a vobec necvicim a jem co chcem :-D :-p
ja som si zvykla cvicit a jest normalne, ved som od septembra chodila viac menej poctivo kazdy tyzden...
bohuzial nepatrim k tym,co si nemusia davat pozor...keby som sa pozabudla ,tak som urcite schopna sa vyjest na vahu spred roka ]-( ]-( ]-(
fuuu som sa najedla teraz....som mala cestovinky s paradajkovou omackou, syrom a sampionmi :-p ale bolo to dost paradajkove aj na mna, pritom paradajky mozem :-S
hehe... ja mam blby metabolizmus...ja len kuknem na cokoladu a uz som kilo pribrala ]-( ]-( ]-(
ja som dnes bez obeda, nechce sa mi nikam ist a ani nic objednavat..o tretej idem uz domov, taak sa najem pak...
ja paradajkove cestoviny nelubim.... paradajky mam rada jedine vo forme kecupu... :-)