hmmmmm, idem s kamoskou lyzovat v marci, taakze asi najblizsie volno budem mat v marci... dufam,ze bude este sneh na horach :-D :-D :-D
cez vikend planujem len oddychovat, lezat a citat... :-D dnes idem s kamoskami do kina a potom rovno sme postel, priatel aj tak robi, taakze to bude taky oddychovy nemastny neslany vikend...s knihou v ruke...som si kupila = ja necitac knihu,ktora ma vyse 600 stran, tak mam co robit :-D
super... a hlavne, ze sa stazujes ze kedy bude dalsie volno :-x :-p
super plan ;-) a na aky film idete?
cooo??? ty si si knihu kupila a taku velku? no neverim :-D a o com ta kniha je?
ja asi vecer pojdem so sesterkou a s jej muzom niekam na veceru, mangel je mimo svk, ale sak ja snad jest mozem, ne? :-D :-D
a cez weekend?? asi tiez doma vylihovat budeme a na nakupy do metra musime ist a tak...
noooo ale vikend pre mna nie je volno...volno su tak minimalne tri volne dni ...hehehe :-D :-D :-D
hmmmm, na aky film..neviem ako sa to vola,ale hra tam jennifer aniston...nejaka laska na druhy pokus, ci na druhy pohlad...tusim nieco take to bolo... :-D
mangel je mimo??? aspon nezavadza na roznavskej :-D
noooo ja by som sa bez toho filmu zaobisla...je to sci fi, je to dlheeee....ale priatel to chce strasne vidiet... ]-( taak som suhlasila pod podmienkou,ze mi kupi velke pukance,nech mam co tak dlho zvliachat x-) :-D
noooo vraj su na to dobre ohlasy...neviem...ideme este s kamosmi a vsetco chcu ist na 3D, tak okrem toho, ze je to dlhe jak svina, sci fi,tak tam budem cucat este s debilnymi okularmi :-D :-D :-D
noooo...ja som rozmyslala,ze by som si tie dolce objednala z prvej vyplaty v novej robote,aaale neviem - asi budem vrazat peniazky do ineho... :-D
tieto:
http://pids.nnpi.sk/1/29/23/n282204.jpg
tieto su fakt kraasne, si mi normalne chrobaka do hlavy nasadila :-D
a odtial mas uz nejake hodinky?
ved jasne, darecek od ineho viac potesi ako ked si ho das sama 8-)
neeeee, odtial mam len jeden prsten a doniesli mi ho az domov... :-)
len musim niekomu tuto myslienku vnuknut...nasi neprichadzaju do uvahy, taaakze jedine frajer :-D