Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
petus vitaj spat ;-) neee...len tak pozeram...
Odpovedať
maaaji, kavicku by si zvladla uvarit :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hej maji poslem do Ip ;-) ale ta asistentka to neni :-D
Odpovedať
Profilova fotka
preco neposles? si trdlo? =-) peti, cau.
Odpovedať
Profilova fotka
maji - sak ale ved sa mozu udiat iste veci a co potom...
Odpovedať
Profilova fotka
peti-caviiiiii :-D majiii-ty si sikovnica,zvladla by si v pohodke :-D ...ozaaaj,a co ta tvoja ponuka,ktora mala byt aktualna v januari,vzislo z toho?
Odpovedať
Profilova fotka
domi, poslem ti ip, nechcem takto verejne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som uplne mimo,lebo ked nemame doma ten net,ani neviem co sa s vami deje,,normalne som z toho nestastna :-(
Odpovedať
maji a ty teda hladaaas este??? nerozbiehas ??? ci chces aj aj zatim :-) caafteee inaaak :-D leni, podaj hlasenie potom,aka bola zumba :-) by som tam isla niekedy skusit..... maaaji,nepojdeme??? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
oukej ja som ti uz jednu poslala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lenuska - neboj, sak to dobehnes, ked budes mobilna cize internetovo pripojena budem ti stale vypisovat x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
peti-jasnaaaa vec,podam hlasenie...doteraz som bola veliceee spokojna,tak uvidime :-) ...bolo by super,ked by sme sa tam stretli :-) domi-tak ti poviem,ze sa na to uz veeeelmi tesim :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
leni - ja tiez ;-) petus - co si si dala dobreho na obed?
Odpovedať
Profilova fotka
peti, aj aj... pripadne podrobnosti mimo eter :-D
Odpovedať
oooukej, taak dufam,ze sa ti tam bude pacit a dalsi tyzden sa tam vidime :-D jaaaaj, mala som vyprazany camembert...mnaaaaaaaaaaam :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja vas nestiham citat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
iiiiha akeze to dobroti vam tam vyvaraju :-D ...ja som skoncila opat pri cestovinach :-p
Odpovedať
Profilova fotka
sak ale ved tak to ma byt maji, konecne sa nasa tema rozbehla :-o
Odpovedať
Profilova fotka
zumba? kde? tam pri poluse, ci kde?
Odpovedať
Profilova fotka
maji-hej hej pri poluse,dnes idem vyskust a podam hlasenie,co a ako....bud.tyzden sa tam stretneme :-D ja chodievam na obed do opery...kazdy den maju na vyber 8 druhov jedla,vela je tam zo soje...fakt skvely vyber...mnaaaaam :-p
Odpovedať
Profilova fotka
leni - to je super, 8 druhov jedal...o tom tu ja mozem len snivat ]-(
Odpovedať
ozaaaj - ma kamosku, robi tam u vas ucto... :-) ok, cakam hlasenie, majka tuto info rozdycha a vidime sa tam :-D
Odpovedať
Profilova fotka
domi-hej hej,fakt je to super...maju tam stale strasne plno,vynikajuco tam varia....a vy nemavate dobry vyber?
Odpovedať
Profilova fotka
baby, len mi dajte vediet, ze o kolkej a kde sa stretneme. neviem, ako s dopravou :-|
Odpovedať
Profilova fotka
peti-faaakt????...tak mi posli meno,mozno ju z videnia poznam okiiiiii...o tyzden na zumbe,majiiiiiiiii :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
leni - no ja si zvyknem objednavat z jednej pizzerky...vzdy v pondelok rano poslu mailom menu na cely tyzden z toho su dve bud pizza alebo cestoviny...ale tak neni to nist moc, ale aspon doprava je zdarma
Odpovedať
a kde to vlastne je???? haaa??? i ked sa tam chystam,musim zistit,kde prv parkovat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
maji- s dopravou je to uplna pohodka...elektricka c.2 a si tam :-D peti-vola sa to starfit....je to za polusom hned vedla plavarne...parkovisko je pred fitkom domi-hmm,tak to mate fakt na prd
Odpovedať
Profilova fotka
viem, ze elina, ale to sa mi moc nechce.
Odpovedať
Profilova fotka
petka a jej parkovanie :-D to pri kazdom stetku riesila ak si dobre pamatam :-p :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?