@ooo to hej, normalne mi je aj smutno za tym. hrooozne ten cas leti, uz za chvilu olsavujeme druhe vyrocie x-) a vy ako, co vsetko mas uz vybavene? satky si uz bola skusat?
@jika80 saty este este nebola skusat vobec. vybavene pomaly mame vsetko az na matriku. nikde nas nechcu zosobasit. ja viem, ze je sviatok, ale mohlo by sa to dat. vedia udelit vyniknu, ale nikde to nechcu urobit. :-( inac tety na matrikach su zlate, ze by nam velmi rady pomohli, ale ked sa neda, tak sa neda.
@jika80 uz sa nam to od zaciatku komplikuje, ze mam chut sa na to uplne vykaslat. mali sme mat 9.9. ale zistilo sa, ze na nas termin sa skor zahlasila jedna oslava, potom nas napadlo 1.9. - nemame matriku...
dakujem, nejak to uz snad dobojujeme
@ooo moja, to by bola skoda vykaslat sa na to, ked uz mate kopu veci vybavenych. pozri, kaslite na datum, to nerozhodne, ci budete stastni alebo nie ;-) najdi nejaky, ktory bude aspon trocha vyhovovat a do toho ;-)
@ooo :-D :-D :-D sa bojis, ze by matko zabudol datum svadby, tak mu to chces ulahcit? ze ked s spomenie na narodky, ze mozno ho aj ta svadba napadne? :-D
@janulkaadusko super napad. :-)
my sme planovali tento rok na 1.9. (na moje narodky), ale nezohnali sme matriku, ktora by nam udelila vynimku na svadbu cez sviatok. :-( takze bude asi o den neskor. :-(
@janulkaadusko co narobime, nevysiel na jeden termin (9.9.), nevysiel nam 1.9., tak nam snad vyjde 2.9. - taky trosku nechceny termin, ale vyberat si uz nemozme.
Ved ano a nechceny ale bude najdoležitejší že?no a my sme až do poslednaj chvíle nevedeli že budeme mat svadbu na valentína nám to nejak neprišlo... :-D