@ivka219 no jo, to ubehne ani sa nenazdam.. no vyzera to byt iste na 100% podla pani Mudr. ale tak o tyzden idem este na 3/4D UTZ, takze tam si to pozriem dokladnejsie 8-) meno? bude s koncovkou - áš..viac nepoviem :-D :-p
@ivka219 hej? no ja neviem, nejako este nemam infosky o tom, kto co caka, na to si este musim pockat,ale babyboom je riadny tento rok :-D
dakujem, to zdravie je najdolezitejsie ;-)
@ivka219 tak tomu verim, ale sak stale je co riesit, vzdy sa najde nieco co chyba a tak...dnes sme aspon kocik objednali konecne ;-)
jj, citala som, gratulujem! ;-)
caute.
@ivka219 ivka a preco chcete prave z ba? my sme si davali robit v piestanoch. dnes sme boli pre ne a sme nadmieru spokojni. su uplne uzasne. vie ich zaslat aj postou, ak by ste nemohli pre ne ist. beru aj zlato, takze uctuje len robotu. nas tie nase vysli na 120€ obe. myslim, ze nebude mat problem vyrobit hocake.
ahooojteee :-D som vaas prepaaaslaaaa :-D
majus- kraaasnee obrucky :-) maam otazocku - ta matna cast vydrzi?????? leebo aj mne sa pacia take, ze kombinacia leskla a matnaa. len som pocula, ze sa to zosucha ]-(
@jika80 jitus ahoooj, vcera ked si to pisala ,som musela zacat premyslat, ze jake dva roky to su :-N potom ma vsak osvietilo :-D tak silno moc gratulujem! x-) nech vam to vydrzi dalsich 100 rokov 8-) :-D