ooočko,jasne že áno :-D
ááá,k tvojej práci-nechcem sa do nej miešať,ale musím :-D :pekne sa od nich odpoj a začni robiť sama,len si v tom jednička a nepotrebuješ robiť pod niekým,kto si to neváži
aale..namiesto toho aby sme su uzili dovolenku v tatrach tak hned pocas prvej jazdy matko spadol a udrel si hlavu..povedal mi to ale tvaril sa,ze v pohode...o 10 min si vobec nepamatal, ze sa so mnou rozpraval a ze spadol..takze sme skoncili v Poprade v nemocnici kde si ho s otrasom mozgu nechali 2 dni...ja som spala u znamych..a okrem toho mi stale niekto volal kvoli robote a zajtra ma caka sialene vela problemov, ktore musim riesit..no proste dovolenka aku nikomu neprajem ]-(
uz je dobre....len obcas ho boli hlava ale velmi ma nalakal doktor na centralnom prijme...ze mali takych co boli v pohode a o dve hodiny ich mali na operacke..tak som nemohla zaspat a kazdu chvilu kontrolovala mobil, ci mi nebudu volat
no,ja teraz ani nic moc nehladam...chceme babo takze by to bolo kontraproduktivne nieco hladat..je mi jasne, ze mi neprospieva ten stres a ak zostanem tehotna tak este duplom ale to urcite skoncim na rizikovom a bude pokoj..no neviem, mam este mesiac HAK tak potom uvidim...
baby, vidím, že kecáte o oblekoch, my sme mali s drahým krízu, dooosť veľkú, normálne som bola taká nasrdená, že som chcela svadbu zrušiť, ale včera sme boli u psychologičky a tá nám veľmi pomohla. Stále som však zranená.
andzi - vidim,ze zajtra to mame v robote podobne..mozme sa na dialku podporovat..
dufam,ze s drahym je uz vsetko ok..ta kriza vas moze este viac posilnit takze snad si z toho vezmete len to dobre..
a dik..drahy je uz skoro ako predtym..akurat to hra v jeho prospech..teraz ho dost obskakujem :-)
andzi-aj dufam,ze s drahym ste si vsetko vysvetlili a vsetko sa uz bude uberat len spravnym smerom...verim,ze dana situacia,i ked nebola urcite prave najlahsia,vas oboch posilnila a priniesla do vasho vztahu nieco nove
luci-jeeeejda...no mas to v tej praci hrozneee...babatko vam velmi prajem,ale za takychto pracovnych podmienok,fuuuha....ale tesim sa na spravicku o babatku :-)