no luci tak este ze to tak fajn preslo.. andzi luci a ooo kedze to mate tak zle v praci tak budem na vas mysliet aby ste ten den mali za sebou...
ja som teraz v novej praci a tiez som odisla lebo to tam bolo uz hrozne a myslim ze som spravila dobre zatial je to ok aj ked som sa uz naucila ze v kazdej robote vzdy nieco je nic neni na 100%
dik leni - je mi jasne, ze ked sa tam objavia dve ciarky tak to bude proste prvorade..minule som pozerala dokument o vyvoji babatka a ked ma matka stres tak hoci s odstupom ale predsa sa to odzrkadli aj na babatku...a to moze mat potom na svedomi neskor ochorenia ako diabetes a podobne..to by som si neodpustila
hehe no my sa snazime ale akosi to nejde.. tak sme si povedali ze to nechame po svadbe.. v piatok nam prislo male "baby" mame nove auticko je to vsetko pre nas novucke a zase mame aj uz rocneho hafana a ten je ako male babo ale samozrejme sa to nevyrovna tomu skutocnemu :-) . Inac citala som ze niekedy moze byt problem ked sa dve krvne skupiny stretnu ze v tedy moze byt problem podla mna su to take keci jedna teta povedala..
ooo ja som to mala tak tiez v starej praci.. len potom clovek zistil aky su tam ludia a uz to islo dole vodou...nikto mi neveril ze som do prace chodila rada a s umevom...ale bolo to tak
verci, dve rovnake krvne skupiny nevadia, horsie je ak ma zena rh-, moja mama to tak mala a musela chodit na injekcie kvoli udrzaniu a aby jej telo nas nebralo ako "nepriatelov"