skipi-lebo sme zmencili svadbu,tak sme odvolali naseho Dj-a....ale nakoniec sa nam pocet hosti opat navisil,povedne nas malo byt 25,teraz je nas 35 a to uz by sa Dj zisiel....ale zohnat ho v tak kratko case je priam nemyslitelne :-|
skipi-aj my sme to tak planovali pri pocte 25,ale uz pri 35-tich ludoch si to neviem predstavit...ale ked nebude ina moznost,budeme si pustat valstne CD :-| ...a kamoska ma kolko ludi???
lenti- kamoska bude mat asi do 40..a nerobi si z toho tazku hlavu, povedala, ze ked bude najhorsie pusti radio viva, tak hraju oldies na to kazdy zatancuje..
jika- ale aj tak je to pekne, ja som zatazena na francuzske okna, to ma fascinuje., fakt krasne to vyzera
skipi-jeeeeeeeeeeeej...poslel ho aj mneeeeee????...prosiiiiiiiim...ja si lamem hlavu nad tym,ake pesnicky by som mohla este postahovat,ak by sme museli pustat vlastne skladby
lenti, hod mi do ip, tvoj mail, nechce sa mi ist na FB :-)
no ona je velka salamistka- ma svadbu 2 maja, este nema ani paru o oznamkach ani nic, a co sa tyka dopravy hosti, lebo to ma v modre a je z ba tak povedala, ze vypise ako chodia nocaky a komu sa nepaci,nech si zoberie taxik