my sme zajednali svadobnu vestu s kravatou..no, ja asi nenahovorim matka aby zostal v obleku..takze uvidime ako to dopadne..najradsej by totiz isiel v kratasoch a tricku
ako pokračuješ s prípravami? Ja som v sobotu kúpila drahému svadobnú košeľu a tiež košeľu ku mojim popolnočným šatám a kravatu, takže už je celý komplet oblečený. Chceme ísť na matriku, len stále niet času tam skočiť vyplniť to tlačivo. Vy ste tam už boli?
andzi - ty robis v TN? moj drahy je odtial ale nevies, ci tam niekde robia pieskovanie poharov..nechcem dat vyse tisic korun za pohare ked si ich mozem za desatinu ceny kupit v normal obchode a dat popieskovat
lucinka4 - ja som tiež chcela partnerovi požičať vestu z diamondu, ale požičovné je 50 eur a vesta sa dá za rovnakú sumu aj kúpiť, my sme kupovali vestu na kupeckej ulici, tam je taký butik s oblekmi.
lucinka: v Trenčíne viem akurát tak, že pieskujú v Pamase, majú predajňu na Mierovom námestí, ale ceny tam majú dosť vysoké. Koľko stojí požičanie vestičky v Diamonde, že som taká zvedavá?
lucinka: ešte k tým pohárom, my sme si tiež kúpili poháre v inom obchode a chceli dať popieskovať, ale pani sa na tie poháre pozrela a povedala, že len keď jej podpíšeme vyhlásenie, že berieme riziko, že sa poškodia. Povedala, že keď si sklo donesieme, tak ona nevie aká je to kvalita a môžu sa poškodiť. Čiže oni ťa vlastne nútia aby si si poháre kúpila u nich.
Ahojte baby,ak chcete kontakt na pieskovanie poharov,mam na jedneho pana,ale nie je to v tn okrese,ale v prievidzskom okrese,jeden pohar nas vysiel na 120sk..za mena a datum svadby..a pohare sme si doniesli..takze fajn cena..napisem kontakt do ip, ak by mal niekto zaujem ;-)
andzi - stoji to 50 € ako pisala lucka...da sa za to vesta aj kupit ale my to tak nechceme takze poziciavame...a veruze bol fesak ked sa do toho obliekol..normalne som bola prekvapena ako mu to sekne :-)
andzi - presne ako moj!!! normalne som bola z neho namako ked som ho zbadala..a to mal len vrch, nohavice si neobliekol a koselu mal len pozicanu od nich lebo este stale nemame kupene...ale ta vesta mu sekla..a hodi sa farebne aj k mojim satam takze som spokojna..konecne budeme niekde ladit, s tym mame totiz vzdy problem :-D