luci - ja som mame kupila fontanu k jej 50-ke, aj pravu belgicku cokoladu, ale vooobec nam to nefungovalo, tato cokolada sa vraj vobec nemala riedit, tak sme ju ani neriedili, len sme ju rozpustili, ale ona znovu ztvrdla, tak som chcela celu fontanu aj niekam hodit ]-(
Lucinka, pozri sa do mojho albumu, tam su dve obrucky, ktorych kombinaciu sme si vybrali. je mi teraz tazko vysvetlit. Ale urcite ich dam do albumu. :-)
jika - este sme to neskusali tak dufam,ze to pojde normalne lebo ak nie tak tam nabehnem to reklamovat..
miri - tie som videla - peknucke ale pockam si na konecnu podobu,kde ste si dali robit?
my sme este nad zasadacim poriadkom nerozmyslali a uz teraz sa toho trosku bojim..zvlast ked este nevieme ako budeme mat stoly kedze u nas je ucko velmi neprakticke :-(
no a hlavne, aby nesedeli vedla seba ludia, co sa nemaju velmi v laske a zaroven, aby kazdy sedel na dobrom mieste - no hruza, ale zoznam je dokonceny a ked sa niekomu nebude pacit, ma smolu
ja som si teraz pozerala po dlhsom case planovac, co je tu na MS a vyzera to u mna dost chaoticky - nemam vyciarknute este niektore veci pri 6- 8 mes. pred sobasom, ale na druhej strane mam par vyciarknutych z 3 tyzdne pred sobasom :-D :-D
lucinka - obrucky sme si dali robit v zlatnictve Stacho v Ockove, ale vyzdvihnut si ho pojdeme do Serede.Tesim sa, a zaroven sa bojim,ako budu vyzerat a ci budu urobene podla nasich predstav.
neboj miri - urcite to dopadne dobre..my sme davali obrucky robit cez draheho rodicov..dali sme im obrazok a nadiktovali velkosti...bala som sa tiez, ci nam budu dobre..ci sa nam budu pacit..ci draheho rodicia nieco nepoplietli ale vsetko dopadlo super a ja som nadsena :-)
ivka - ake popolnocky by si chcela, mas uz predstavu?
ja som si kupila predminuly tyzden a spravila som chybu, bo su lososovej farby a k tomu kupit topanky, coby sa k nim hodili, ach jaj
jikus-dakujeeeeeeeeem...tesim sa,ale zaroven sa aj trosku obavam...je to trefa do cierneho,nic o nom nevieme,ale sme vobec radi,ze niekoho mame...dufam,ze nebudeme plakat :-|