Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

28. aug 2012112460
  • ahoj, no ja nemam nove nic, vsetky novinky som ti uz vcera zreferovala 😃 😛

• no jo, o tebe viem snad vsetko 😃

• no snad ne 🤔 😉

• Sponzor fóra
  • 😛 😛 😛

• ja som tu snad 30 rokov nebola

• ja som to tu tiez poslednu dobu akosik zanedbavala 😬

• nejak sa mi sem nechce chodit 😬

• no mne ne ze sa nechce, ale som ani nemala kedy sak vies aky skvely vikend a dva po vikendove dni som mala 😞 a vecer som sa uz nedostala k pc 😠

• ja sa zase vecer furt niekde flakam 😃

• kazdy daco 😉

• caute babky, som tu dlhsie nebola, co mate nove???
     my uz vdaka nasej drahej Oooocko mame oznamka, takze mozeme ich tlacit...ooocko este raz dik moooooooocccc

• čautééé,nejako sme to tu začali flákať 😛
    hambím sa 😬

• čaute...pekný večer

nuž viazne to tu, lebo tu chýba naša zakladateľka témy

jani - pozdravujeme ťa

• ahojte, ja som tu nebola kvoli zdravotnym problemom, ale uz je chvalabohu vsetko ok 😃

• haloooo. 😃 kto je tu?

• Sponzor fóra
  • ahoj ooo, ja som tu 🙂

• ahoj ivka. ako sa mas? co noveho? pis, prehanaj. 🙂

• baby, je veľká škoda, že táto téma sa akosi rozpadá a to sme ešte ani jedna z tohto "spolku" nemali svadbu. Téma, ktorá mala najviac príspevkov a musela sa uzamknúť, teraz v tomto novom pokračovaní prudko viazne a nemyslím si, že to bude len prechodného charakteru. Je to škoda, lebo ja som sa vždy ráno tešila ako som prišla do práce, zapla počítač a mohla si s vami v priebehu dňa občas pokecať. Bolo to príjemné "zregenerovanie" síl v prestávkach počas práce. Teraz je to taký zvláštny pocit, ráno pozriem fórum a v našej téme aj 2 dni staré príspevky. Verím, že ešte ožijeme, hoci už to nebude to, čo predtým.

Janocka vás všetky pozdravuje.

• andzi ahoj, ty nestras. vela prace je, malo casu na vypisovanie 🙂

• ahoj andzi pekny prispevok
    tiez dufam ze sa to troska rozbehne

• ooo, no mam sa uz troska lepsie , chripka uz prechadza , sa tesim v utorok si idem kupit popolnocky a ty ooo - ako sa teba dari ?

• ivka, si bola chora? aj moj Matis je. tiez chripka :-/ mne sa dari pomaly 🙂 akurat som taka nejaka rozlietana.

• no chytilo ma to v pondelok vecer , a ty co si taka rozlietana ? muciaren este absolvujes ?

• ooo - myslím si, že to nie je prácou, priznajme si úprimne, všetky sme tu "závisláčky" a žiadna robota ani škola by nás nezastavila v písaní sem.

ivka - mňa chytá teraz chrípka kombinovaná s mrchou, no super deň ma zajtra čaká v práci. 😞 😞 😞

• baby nehnevajte sa musim off, ale zajtra rano som tu , dobru noc prajem 🙂

• ivka, hej este tam chodim, aj dnes som mala ist, ale blba robota, musela som tam dlhsie ostat, takze som to na dnes zrusila, ale dalsie mam v pondelok 🙂 sa tesiiiim

andzi, to je radost, aj ja vzdy ked som chora, tak mam hnusobu...

• ivka - brú noc

ooo: ja som vcelku rada, keď príde hnusoba, lebo sa mi uľaví a začnem sa konečne normálne stravovať. Dovtedy len "žerem", napr. dnes som pred telkou pri Ordiácii v ružovej záhrade spratala pol vrecka cereálií /sladkých s orieškami a čokoládou/. 😛

• ivka - papa
    andzi - mna nejak prechadza zracia nalada, snad to vydrzi...

• ooo: mňa to neobíde ani jeden mesiac pred ... alebo že by som to mala ako zámienku? 😛 😃

• 😃 😃 😃 zeby?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Roman Budai
    Celé Slovensko
    Svadobný fotograf
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov