super potom, a kolko ta vysli? ja sa chystam cez vikend do ikei pokupovat vsetky take prkotinky na vyzdobu,organzu uz mam, takze len take drobnosti mi chybaju.
no ja mam nastastie velmi nizke podpatky , tak ma snad nozky nebudu boliet :-)
domi - remienkace asi 600sk a tie biele topky asi 300sk - uplne super
co sa tyka vyzdoby - tak mne to zdobi hotel, ale chcem este nejake blbosti porozhadzovat po stoloch a tak
sak jasne, ja budem robit vyzdobu sama, mam zarezervovane navleky na stolicky a ostatne veci si dokupim sama, sak ale nechcem to nejako moc pregycovat, sak aj tak bude dost veci na stoloch
no ja na stole mam vlastne iba organzu, nejake servitky, par svietnickov, nejake dve kvetinove ikebanky, darcek pre hosti, tieto kamienky - no ako to tu vyratuvam, tak je toho dost a to som si myslela, ze stol bude skoro prazdny :-D
jeeeej, sa tesim s tebou, ja si tu moju svadbu ani vychutnat nemozem - vsetky svadobne veci mam totiz na svk, tak tu ani v zavoji pobehovat nemozem :-D
no my prideme asi az poobede :-D inak ja to stale nestiham nejako pochopit, ze to uz tak blizko, stale a ze to je daleko, daleko a ono je to zrazu 18 dni
no lebo zohnat tu vestu v bielej farbe, misia takmer nemozna a drahy k tomu potrebuje predlzenu velkost, takze sme ju museli nechat objednat, aby nam ju usili - mala byt do troch tyzdnov hotova, dnes su to uz styri ]-( tak dufam, ze aspon nejaky rabat daju
no snad hej, moj nastavajuci chce taku serpu a take to francuzske viazanie ci ako sa to spravne vola, som ostala prijemne prekvapena z jeho vyberu x-) x-)