lenti, aj ja som myslela. musim sa ale poradit zajtra s tetou, lebo odkedy tam chodim, tak som stale hladna, ja sa najem a o hodinu musim zase. hovorila, ze sa mi nastartuje metabolizmus, ale to by som mala aj vahovo chudnut, ale tym, ze musim stale jest, tak sa mi vaha drzi :-/
zatial som tam bola tusim 5x na elektrike a 3x na lymfo. + zacala som doma cvicit. ale ono to na kazdeho inac posobi. ja tym, ze zadrziavam vodu, tak vidim na tom metri, ze mam dole nejake cm
ooočko,aj ja :-| -mne vtedy najviac chutí,ale trochu sa obmedzujem a sladké jem len v nedeľu
opäť som si dala 40-dňový pôst bez sladkého,ale v nedeľu si doprajem :-N
baby-ja som sa totalne rozozrala,a to myslim doslova...uz citim na veciach,ze som pribrala,som na seba totalne nasrata,ale neviem zastavit svoju pazravost...stale mam na nieco chut,nerozumiem,co ma to zrazu pochytilo...a takto pred svadbou....dlho som sa drzala,mala som naplanovane do svadby schudnut este 3-5kg a ja namiesto toho s radostou priberam..je mi samej zo seba na grc,ale nedokazem urobit stop...aj teraz pred chvilkou som zozrala toast s nutelou ]-( ...zabit ma je malo
oocko-praveze nie,ja ked zazivam stres,tak mi vobec nechuti...vtedy vzdy chudnem...na toto som sa spoliehala...kua...asi mi preplo...budem ako slonica v bielych satach ]-( :-(
baby,ja keď som si bola pred tromi týždňami skúšať šaty,tak som ich mala minimálne 10 cm od zeme,lebo mi boli na bokoch dosť tesné a nedali sa mi nižšie stiahnuť ]-( ]-( ]-(
predavačky povedali,že to mi upravia,ale mne bolo do plaču,že som v nich jak hurka :-( :-| ]-(
jeejej...tu sa chudne... aj ja by som potrebovala
sa mi trochu podarilo, ale nebolo to práve cielené - trochu som pobudla v nemocnici ....
ale teraz sa mi zdá, že keď som sa vrátila "do pracovného režimu", tak sa mi to vracia ;-( :-(
...som zvedavá, keď si budem vyberať šaty...
ahojte kočky, vidím, že včera ste sa bavili o chudnutí. Ja som už vyskúšala skoro všetko. Darmo, človek mieni, jedlo mení. No ale som sa zaťala, že cez sviatky nezjem ani jediný zákusok ani nič kalorické /ako šunka, majonéza, biele pečivo). Pijem z lekárne čaj hannasaki. Večer bývam príšerne hladná a vtedy bývam taká nervózna, že drahý sa rozčúlil a povedal, že on si ma nevezme, lebo len vrieskam.
ahoj andzi,no chudnem aj ja...teda zacala som ale kila este drzia...tiez byvam vecer hrozne hladna a velmi mi pomaha, ze sa najem okolo 4-5, potom idem na bicykel a ked pridem okolo 7 tak uz nemam chut na nic....maximalne si ocistim mrkvu a dam si tu..