Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

28. aug 2012112460
  • caute babky, jej ak to vam zavidim, ze mate taku pevnu volu - ja som si zase povedala, ze do svadby uz nezjem ani kusok cokolady, bo sa z nej dost casto vyhadzem 😐 a co sa stalo, vcera som zozrala rovno 100g 😠 moje jedine ospravedlnenie - nejako sa nam vsetko ser..... 😞 mama mi lezi so 40 teplotou v posteli, moje rodne mestecko sa rozhodlo po 20 rokoch, ze zacne stavat kanalizaciu a chcu s tym zacat presne buduci tyzden na nasej ulici, tak bude vsetko rozbagrovane 😠 som za ale rozpisala, sorry

• caute babule 🙂

jikus - ked sa dari tak sa dari, teraz to sedi jak rit na serbel, pardon za vyraz 😬 😵

• luci: aj ja som sa včera bola bicyklovať, lenže ešte nemám takú kondičku ako drahý a len za ním pachtím a potom ma musí čakať. Ja som pre zmenu chodá, strašne ma bolí hrdlo už asi 3 týždne, včera som dobrala ATB a nič nepomohlo. Budem musieť ísť krčnému. Dúfam, že do svadby sa nič neudeje také, čo by mi ju mohlo pokaziť.

• Sponzor fóra
  • andzi - kondicku nemam ani ja, chodim s maminou,drahy ma pohybu dost takze odmieta.
    neboj,vsetko dobre dopadne, musime mysliet pozitivne 🙂

• cauko luci, co riesite s andzi? 🙂

• lenti - ja mam tiez taky isty post od sladkeho ako ty

• ahojte kocky,nic take ukrutne dolezite..akurat stale chudneme

• luci chudnutie bolo, je a bude vzdy aktualna temou 😃 😃 ja sa k tejto teme nevyjadrujem, lebo keby to zbadala ooocko bolo by zle nedobre pre mna 😬

• preco? ooocko chudne a za chvilu sa nam strati....co ked zostane len oo namiesto ooo? 😉
    ja potrebujem dat dole brucho lebo mam pneumatiku riadne prefukanu 😃

• no lebo mi zakazala sa vyjadrovat k teme chudnutie nakolko je presvedcena ze som kostlivec a uz chudnut nepotrebujem 😒

a to s tym oockom bola dobra pripomienka 😉 😵 😵

• caute babky 🙂 hned tak z rana zelam krasny dnicek 😉
    inak novinka - este stale nemame vestu pre zenicha 😠 vcera si ju mal ist drahy vyzdvihnut a jednoducho nedorazila 😠 😠 😠 no ze mame prist v sobotu - som taaaak zvedava 😠 sa bojim, ze este v utorok budeme behat v ba po obchodoch a zhanat vestu - predlzenu velkost a zostihlenu zaroven 😬

• ahoj jika, neboj nič, vestičky majú vzadu takú šnúrku na utiahnutie, ak potrebuje zoštíhlenú. Môj chlap je tiež vysoký a štíhly a zohnali sme v pohode, len oblek a košeľu sme kúpili predĺženú, vestička sadla v pohode.

• Baby, musím sa pochváliť ja som dnes zaspala do roboty a prišla som až 7.50 t.j. 50 min. po funuse, šéf už na mňa čakal, bol evidentne nervózny, lebo dnes niečo musím súrne odovzdať a dnes sa to musí aj poslať lebo horí lehota.

• andzi - no moj si skusal vestu normalnej velkosti a bola mu kratka 😒 a potrebujeme bielu - to tiez problem - kremovych milion, bielych uz pomenej

• bre ranko, vidim ze uz od rana sa riesia vazne temy 🙂
     jikus to potesi par dni pred svadbou riesit taketo dolezite veci 😒

• Sponzor fóra
  • jika: a koľko je tvoj chlap vysoký?

• ste tu??? 🤔

• domika - ja som teraz nakukla, ale nehýbe sa to tu

• andzi - on az taky vysoky nie je - 1.90, ale ma velmi dlhy trup 😉

• ahoj jikus ako sa dari? 🙂

• ahoj domi - no v pohodke, a co ty nove, finisujete?

• no pomaly aj hej, akurat vcera som riesila svadobnu kyticku a vyzdobu do kostola, este to bude sranda, lebo baba co mi bude robit kyticu ma uplne zvozila, ze co je to za kombinaciu orchidea a frezia 😠 ze to neznamena, ze ked som taku videla na obrazku a vyzerala dobre, nazivo to take pekne nie je ci nieco v tom zmysle 😒

• Ja sa po Veľkej Noci chystám konečne dojednať také veci ako výzdobu, kyticu, menu na hostinu, lebo som v robote sama, zastupujem aj kolegu a nemám čas ísť ani k lekárovi kedy, nieto ešte vybavovať veci okolo svadby. Som chorá, mám asi hnisavý zápal, no ale ja trčím v robote a tvárim sa, že som zdravá a že za mesiac nemám žiadnu svadbu.

• andzi - no to je pekne, a sak ten kolega nie je nejakodlho prec? co je PN?

• domika: nie je PN, učí sa

• aha, no aj tak toho mas teraz dost, ale snad sa to zlepsi a budes moct svadbu riesit konecne 😉

• No ale už sa fakt začínam znepokojovať, bojím sa, aby som nemala niečo vážne, o mesiac je svadba, tak toto najmenej potrebujem. Čo všetko ti ešte chýba vybaviť?

• hmmm, to je dobra otazka? este ide menu dojednat, nakupit alkohol a nealko(ale uz vacsinu mame nakupenu), este mame pripravu s fararom, myslim ze uz nic take moc dolezite

• Ja som si urobila taký zoznam, že čo mi ešte treba vybaviť a je toho hooodne. Hľadám topánky k popolnočným. Nie je problém si ich vybrať, ale ja chcem také, ktoré budú pohodlné. Svadobné topky budem mať vysoké a na tenkom opätku takže ma budú nohy bolieť preto chcem aspoň po polnoci pohodlné.

• Domika: akú budeš mať bižutériu? Ja neznášam nič na krku.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Celá SR..
    Svadobné foto - video
    Rodinné foto - video
    Letecké foto-video DRONOM
    Book,glamour
    Fotoatelier
    Máme bohaté skúsenosti s prípravou a zabezpečením kompletnej svadby podľa Vašich predstáv.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov