Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
ahojte... jika: veľmi sa teším s tebou, že dnes vám vyšlo krásne počasie, drž sa dnes!!!! ivka: preboha, čo sa stalo? Takto krátko pred svadbou?
Odpovedať
Profilova fotka
kuk, je tu niekto??
Odpovedať
ahojte, jika je už asi vydatá (ak si to pred oddávajúcim nerozmyslela) :-D :-D :-D vyšlo im nádherné počasie a tak veľmi sa bála
Odpovedať
jj, dnes bolo pekne. aj ked sice chladnejsie a pofukovalo, ale aspon im nebolo teplo. a neroztopili sa im kolace :-D jika, vela stastia!
Odpovedať
Profilova fotka
jikus-uz je z teba mladaaaa pani :-D ...gartulujeeeeeeeeeeeeeem :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
helou. ja som tu len tak trosicku. co nove?
Odpovedať
Profilova fotka
=-) prave pozeram kolko je hodin, to uz asi vsetky spite :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja nemozem spat, je tu este niekto taky? Ivka: To ma velmi mrzi:-( Budem na Teba mysliet, drzkaj sa!
Odpovedať
Profilova fotka
čaute, jikuš-gratulujem mladá pani :-D budeme očakávať všetky zaujímavé info zo svadby x-)
Odpovedať
ahojte, jika tuším vravela, že dnes sa tu objaví...tak som strašne zvedavá na jej zážitky zo svadby. Myslela som ňu včera. Inak, baby ako sa máte? Ja som objavila nádhernú bižutku, takže netrpezlivo čakám na právu od tej holky, či bude možné mi ju dodať. U nás je pracovná atmosféra, včera nám menili okná, garážové aj vchodové dvere na dome, maľujeme, brúsime parkety, takže je tu veselo. Nevieme kedy to všetko postíhame do svadby. Ale mamina je optimistka. Ešte sa chystá ušiť mi svadobné bolerko.
Odpovedať
Profilova fotka
caute kocky,aj ja som v ocakavani,ci sa tu jikus dnes objavi :-) ...som veeeelmi zvedava na zazitky :-D ja bezuspesne zhanam popolnocky,mam na to uz len dva tyzdne,v podstate uz len tyzden,kedze si neviem predstavit,ako budem v tyzden svadby behat po obchodoch.Budem mat na starosti ine veci :-| .Mam obrovsky problem,ze hore potrebujem mensie cislo ako dole,ziadne satky mi nesedia...uz zacinam byt zufala a pomaly neznasam nakupovanie :-( .
Odpovedať
lentilka1981: ty si ešte v zahraničí alebo už na SVK? Nerozmýšľala si nad tým, že by si si dala šatky ušiť? Šikovná krajčírka ti ich za týždeň alebo aj skôr ušije. Neverím tomu, že ty by si nezohnala popolnočné šaty, veď máš peknú štíhlu postavu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojte. vcera tu uz nikto nebol, tak co noveho dnes? :-D
Odpovedať
caute babky, teda aj ja cakam jiku - ze co nove, ako sa citi ako pani...
Odpovedať
Profilova fotka
andzi-este som v zahranici,na SVK dorazime tyzden pred svadbou.Nad sitim siat som nerozmyslala,nepoznam vobec dobru krajcirku a neviem,ci by som zohnala latku podla predstav.Najradsej by som kupila uz hotovy kus.Ja naozaj nie som narocna,kupila by som si milerada nejake pekne saty,ale ziadne mi nesedia.Aj dnes som obehala cele mesto a nic.Co je mi dobre cez boky,je mi velke cez prsia min. o jedno konfekcne cislo :-( .Poskusala som vela kraaasny siat,ale ani jedny mi nesadli.A zase nechcem kupovat,a nasledne si ich davat doma upravovat.Zial,nenarazila som na ziadne so snurovackou,asi take by boli pre mna idealne.A ja nemam vobec stihlu postavu,to sa ti iba zdaaaaaa.
Odpovedať
lentilka: neviem kde v zahranici zijes,ale ak si v uk,tak skoc do monsoon,tam urcite nejake popolnocne zozenies,aj moja kamoska ma taky isty problem ako ty a kupila si tam pekne satky co je super sedia... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
monikac-dakujem za tip,ja som v IRL,v monsoon som uz bola a zial nic,niekdy maju u nas pekne saty,niekedy nie...tentokrat nemaju nic...min.rok,ked som zhanala na sesternicinu svadbu mali zaplavu nadhernych siat,ale tento rok je vyber dost slaby :-|
Odpovedať
lentilka: no ono je to aj tou zvlastnou tohto rocnou modoou,nic nema tvar....a skusala si aj oasis napriklad?tam maju tiez pekne saty :-) sa divam,ze teba to uz caka za 2 tyzdne :-. uz mas vsetko (teda okrem tich siat na prezlecenie) zorganizovane?
Odpovedať
Profilova fotka
monikac-hmmmm...mas pravdu,tento rok letia,teda spon u nas,balonove saty :-| ...nic proti,ale zrovna toto nie je moj styl...a farby,fuuu...dost ale dost kriklave...neviem,tento krat to s vyberom velmi nezvladli :-( .Tak tak,mna to uz caka o dva tyzdne,snad uz vsetko mame,co sme nestihli,doladime v tyzden svadby.A ja pevne verim,ze kupim aj tie nestastne saty :-|
Odpovedať
lentilka: tak vela stastia prajem,inac mas velmi pekne svadobne saty mas ich z sk ci irl?
Odpovedať
Profilova fotka
monikac-dakujeeeeeem velmi pekne,dufam,ze vsetko dopane tak,ako ma :-) ....a dakujeeeeeem aj za pochvalu,satky su z SVK...dobre je na nich to,ze zakryju to, co maju :-D
Odpovedať
lenti: ma nejeduj, ty že potrebuješ niečo zakrývať? Na fotkách to nevidno, ale ak aj máš širšie boky, to neznamená, že nie si štíhla.
Odpovedať
Profilova fotka
andzi-mne uz dobre davno nikto nepovedal,ze som stihla :-D ...ja som hore utla,ale mam zadok a stehniska...aale...uz sa nad tym radsej nepozastavujem,ved aspon ma ma drahy za co chytit :-D
Odpovedať
Profilova fotka
čautééé, jikuš sa ešte neobjavila??
Odpovedať
Profilova fotka
cauuuuuuu lentilocka moja zlataaaaaa...este stale nic
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj lentiiiiiiiiiiiiiiiiiiii x-) , čítala som tvoj príspevok o zháňaní šiat a o tých problémoch,ktoré s nimi máš :-D aj ja poznám jednu,čo má také isté problémy :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lenti,ja už síce zajednané mám,ale budú mi ich upravovať,lebo cez boky sú mi dobré a hore som v nich jak utopenec :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lentilockaaaa-ja som vedela,ze v tom nie som samaaaaaa :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ale uznaj,ja,ktora milujem nakupovanie, ho uz zacinam pomalicky,ale isto nenavidiet ]-( ...stale dookola to iste...aaach...este sa spolieham na SVK,ak uz ani tam nic nezozeniem,tak budem po polnoci asi nahana :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lentiiii,veď si zober tie moje,veď mám svadbu až po tebe a upravené nám budú sedieť obom :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?